Workshop terembérlés Budapesten, a Városligetben


Workshop terembérlés a Városligetben, gyönyörű környezetben

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

A workshop terem bérlés nem egyszerű feladat, hiszen több tényezőt is figyelembe kell vennünk, ha a megfelelő helyszínt keressük – ráadásul nem árt, ha valamelyest szeméylre szabható a kiválasztott terem. A Városliget remek lehetőségeket kínál a workshop-ok tartására is, hiszen változatos termekkel, rugalmas megoldásokkal várunk minden kedves érdeklődőnket!

Workshop terem bérlés Budapesten

Workshop terem bérlés – milyen a tökéletes terem egy workshop számára?

Azt vesszük észre, hogy manapság egyre nagyobb az igény a különböző tréningekre, workshopokra, hiszen az emberek egyre nyitottabbak az újdonságokra, illetve a tanulásra, önmaguk fejlesztésére. A workshop ennek köszönhetően rendkívül népszerű eseménynek számít, azonban sokan tévesen ismerik ennek a kifejezésnek a jelentését. 

Eredetileg a workshop egy módszer volt arra, hogy különböző problémákat oldjunk meg csapatban. Ilyenkor összeülnek a résztvevők, és a problémákat interaktívan próbálták megoldani. Tehát a workshop nem egyenlő egy tréninggel, annál sokkal több! Persze a legtöbb cég még mindig úgy gondolja, hogy ezt az iroda falai között is el lehet égezni – ami igaz is, ám a környezetváltozás, egy event-be csomagolt workshop egy megfelelő helyszínnel fokozza a hatékonyságot, és csapatépítő eseménynek is kiváló.

 

A workshop terem bérlés esetén kifejezetten fontos, hogy egy olyan helyszínt találjunk, amely zavartalan helyszínt biztosít az esemény számára, könnyen elérhető minden résztvevő számára, és rendelkezésünkre áll minden eszköz, amelyre szükség lehet. Ha Te is ilyen workshop termet keresel bérlésre, kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Workshop terem bérlés a Városligetben, különleges környezetben 

Amennyiben workshop terem bérlés a cél, keresve sem találunk jobb helyszínt a Városligetnél. Mint már említettük, rendkívül fontos a workshop helyszín elhelyezkedése, így a Városliget remek választás, hiszen a belvárosban, mégis csendes, zavartalan környezetben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, így az utazás nem fog senki számára gondot okozni. 

 

Több helyszín közül is lehetőség van választani, így mindenki megtalálja itt az esemény jellegéhez és méretéhez leginkább passzoló helyszínt. Helyszíneinkről bővebbi tájékoztatás ide kattintva elérhető! 

 

Ha csak egyet kellene választanunk helyszíneink közül, a Dísztermet ajánlanánk, hiszen ez az elegáns terem garantáltan minden résztvevőt lenyűgöz majd. A Műjégpálya épületében lévő, eredeti pompáját megőrző Díszterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. Külön bejárattal rendelkezik, nagy befogadóképességű, hiszen egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni a teremben.

 

A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további különleges fotó található a Díszteremről. 

Workshop terem bérlés – a Városligetben rejlő lehetőségek 

A TóPart Budapest komplexumában változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az esemény résztvevőit. Azonban nem csupán a gyönyörű, tökéletes helyszín garantált, hanem a zökkenőmentes szervezés is. Közel 20 éves rendezvényszervezési tapasztalatunknak köszönhetően rugalmasak vagyunk, illetve minden helyzetre felkészültek, így szinte bármit meg tudunk valósítani, amit megrendelőink kívánnak. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019