Workshop helyszínek a Városligetben


Workshop helyszínek gyönyörű környezetben, a Városligetben

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

A workshop helyszínek esetében kifejezetten fontos a könnyen megközelíthetőség, a megfelelő technikai háttérrel ellátott termek, a szép környezet. A Városliget ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel! Változatos helyszíneink között mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelőt! 

Workshop helyszínek Budapesten, gyönyörű környezetben

A különböző céges események, tréningek, workshopok manapság a fénykorukat élik, hiszen az emberek egyre nyitottabbak az új ismeretek szerzésére, a tanulásra, illetve arra, hogy a munkahelyükön belül, illetve szabadidejükben a saját energiájukból képezzék magukat.

Mint minden eseménynél, a workshop helyszínek megtalálása is fontos feladat, hiszen a helyszín nagyban meghatározza az esemény hangulatát. Budapesten nem olyan egyszerű olyan helyszínt találni, ami a város központjában helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt, zavartalan környezetben található. A zavartalan környezet kiemelten fontos a helyszín keresésekor, hiszen az ilyen eseményeken, mint a workshop, zavaró lehet, ha a zaj miatt nem tudunk koncentrálni. 

A Városliget egy olyan része Budapestnek, ami autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, de a városköponti elhelyezkedés ellenére is csendes nyugodt környezetet biztosít a workshop helyszínek számára. A Városliget Rendezvény közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés terén, változatos helyszínekkel várja vendégeit egy különleges környezetben. Munkatársaink mindenkinek személyre szabott ajánlatot készítenek a lent form kitöltése után! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Workshop helyszínek a főváros szívében, a Városligetben

A workshop kifejezéssel az utóbbi időben egyre többször találkozunk, hiszen egyre népszerűbbek az ilyen események. Sokan azonban tévesen ismerik ennek a szónak a jelentését, és összekeverik a tréninggel. A workshop kifejezés eredeti jelentése műhely, leginkább úgy lehetne definiálni egy workshopot, hogy ezen az eseményen a különböző problémákat oldjuk meg, csapatban, így fejleszthető a csapatmunka, illetve több szemszögből is megvizsgálhatjuk az adott problémát. Egy ilyen eseményen többen összeülnek, és interaktív feladatokon keresztül, közösen, csapatként dolgoznak. Míg a tréning középpontjában a tanulás és a tanítás áll, addig a workshop inkább a csapatban való együttdolgozásra fókuszál.

 

Mindegy, hogy workshopról, vagy éppen tréningről beszélünk, tökéletes helyszíne lesz az eseménynek a Városliget. Mivel változatos helyszínek várják a vendégeket, így biztos, hog mindenki megtalálja itt az esemény stílusához és az elképzeléséhez leginkább passzoló helyszínt. Helyszíneinkről további információ ITT olvasható! 

 

Elegáns workshop helyszín, ami minden résztvevőt lenyűgöz: a Díszterem

Ha csak egyet kellene kiemelnünk termeink közül, a Dísztermet ajánlanánk, hiszen ez az a terem, ami mindent workshop résztvevőt garantáltan lenyűgöz. A Műjégpálya épületében lévő, eredeti pompáját megőrző Díszterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. Külön bejárattal rendelkezik, nagy befogadóképességű, hiszen egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni a teremben. A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további képek elérhetők a Díszteremről. 

 

Miért a Városligetben találhatók a legjobb workshop helyszínek?

Amennyiben a fent leírtak nem voltak elég meggyőzőek azzal kapcsolatban, hogy a Városligetben vannak a legjobb workshop helyszínek, említenénk még néhány példát annak érdekében, hogy miért érdemes a Városligetet választani. Közel 20 éves rendezvényszervezési tapasztalatunknak köszönhetően rugalmasak vagyunk, illetve minden helyzetre felkészültek.

 

Külsős workshop helyszínek – catering a tökéletes vendéglátás érdekében

Ha mégis inkább egy külsős workshop helyszín került kiválasztásra, akkor sem kell lemondani a minőségi vendéglátásról, hiszen a Városliget Café & Restaurant minőségi alapanyagokból készült ételeit igény szerint kiszállítjuk az adott helyszínre, illetve vállaljuk a rendezvény lebonyolítását is catering szolgáltatásunk keretein belül! Kollégáink teljes körű tanácsadással varázsolják tökéletessé a rendezvényt. Saját konyhánknak köszönhetően akár több ezer fő kiszolgálására is képesek vagyunk. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019