Ajánlatkérés

Egész éves rendezvényhelyszínek

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi.

Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A TóPart Budapest helyszíneinek, lokációjának, befogadóképességének, sokszínűségének és páratlan panorámájának köszönhetően ideális rendezvényhelyszíne akár nyíltfogyasztói, akár zártkörű céges eseményeknek, vagy éppen magánrendezvények számára.

 

Éppen ezért számos, egymástól teljesen eltérő rendezvénynek adott már otthont – és ezért ajánljuk Önnek is ezt a csodálatos környezetet, akár egy néhány fős családi eseményt, akár több száz, ezer fős rendezvényt tervez. Az alábbiakban ajánlott helyszíneink felsorolását, bemutatását tekintheti meg, amely általános tájékoztatóul szolgál Önnek, hogy könnyebb legyen a döntés. Csapatunk azonban nyitott minden új ötlet, kívánság befogadására és megvalósítására, így ha az alábbiakban felsoroltakon felül, vagy mellett van egyéb kívánsága, állunk rendelkezésére - hogy rendezvénye valóban olyan lehessen, ahogy azt megálmodta!

 

 

 

 


Városliget Café & Restaurant 

Alapterület: 400 m2

Konferencia fő: -

Állófogadás fő: 130

Ültetett állófogadás fő: 50

Ültetett díszétkeztetés fő: -

 

A TóPart Budapest és azon belül a Városliget Café & Restaurant olyan értékeket sorakoztat fel, mely igen jelentős a rendezvény szervezése szempontjából. Télen és nyáron is kiváló választás a maximum 200 fős rendezvények helyszínének, legyen szó akár állófogadásról, akár ültetett állófogadásról.

 

Romantikus hangulata kiváló lehetőséget teremt esküvők, évfordulók megünneplésére. A terasszal is rendelkező étterem univerzális megoldásokat kínál! Miért választana más helyszínt, amikor a Városliget Café & Restaurant-ban, páratlan környezetben, a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára nyíló kilátással élvezheti rendezvénye sikerét?

 

A Korcsolyacsarnok gyönyörűen felújított központi épületében éttermünk: a Városliget Café & Restaurant anno 1895 hívogat. A történelmi környezetbe költöztetett, szerethetően mai kávéház századfordulós polgári konyhát, tradicionális magyar értékeket kínál. Egyedülálló panorámával, élő gitárzenével, történelmi relikvia- és fotókiállítással várjuk vendégeinket. A hely különlegességei közé tartozik a háromféle frissen pörkölt babkávé keverékéből főzött Liget kávé és az ízletes tányérhús.

 

A tágas tér több részre tagolódik, a vendég kedve szerint választhat tágasabb vagy kuckósabb  helyet. Körülötte polcok régi játékokkal, sporteszközökkel, új és régi könyvekkel, de a hatalmas ablakokon kitekintve is csudát lát: lenyűgöző kilátást a Vajdahunyad várra, amely esti fényben úgy tündököl, mint egy meseillusztráció.

 

Tágas tér, de a berendezéssel több részre van tagolva. Hatalmas ablakaiból gyönyörű a kilátása a Vajdahunyadvárra.

Az étteremben összesen 80-100 fő tud leülni kávéházi székeken vagy színházi fotelekben.

 

Íme néhány pont, amely tökéletes rendezvényhelyszínné teszi a Városliget Café & Restaurant-ot:

 • Közvetlen megállási lehetőség az épület előtt autóknak, buszoknak;
 • Ingyenes parkolás a környéken;
 • Akadálymentes közlekedési lehetőség, a szintkülönbségek lifttel áthidalva, mosdó megfelelően kialakítva;
 • Minden szék alatt elektromos csatlakozó található;
 • Telefontöltő állomás az étteremben;
 • Szélessávú internet;
 • Bababarát hely, babakocsi tárolóval és pelenkázóval;
 • Kutyabarát hely;
 • Élő gitárzene;
 • Egyedi látnivalók:
  • Lélegzetelállító panoráma a magyar építészet nagy korszakait – három dimenzióban - felvonultató Vajdahunyad vára Történelmi Épületcsoportra (Alpár Ignác alkotása) amit az ablakból láthatunk;
  • Történelmi fotó és tárgykiállítás, mely a kávéházban mindennapi használati eszközökként láthatók, ez által bepillantást engedve az „új magyar reneszánsznak” is nevezett kor mindennapjaiba;
 • Gasztronómiai különlegességek:
  • Közkedvelt hazai specialitások, békebeli magyaros, polgári konyha;
  • Szezonális kínálat: vadak, halak;
  • Tányérhús!
  • Liget kávé - mely három féle, frissen helyben pörkölt babkávéból rendelhető;
  • A Törley pezsgőpincészet kínálata;
 • Ipartörténeti emlékeket is felidéző:
  • Zsolnay porcelán;
  • Törley pezsgőrázó állvány,
  • Kávépörkölő

 


 

Törley terem – családias hangulat páratlan panorámával – tökéletes helyszín kisebb rendezvényeknek

A Kávéház különterme, pezsgőkóstolók helyszíne a Törley terem. Egyedülálló stílusával, hangulatos színeivel és elrendezésével a Városliget Café & Restaurant hangulatát folytatja – ám annál jóval zártabb, így meghittebb helyiség.

 

A terem falait a Restaurantban megforduló gyermekek rajzai teszik még barátságosabbá a helyet! Elegáns, romantikus és családi ünnepségekre, eseményekre ajánljuk – ahol a hangulatot a Városligeti tó és a Vajdahunyad vára panorámája fokozza.

 

A különterem az étteremből nyílik, de a terasz felől is megközelíthető. Mozgáskorlátozottak számára is tökéletes megoldás, hiszen a teraszról akadálymentesített, automatikusan nyíló ajtók biztosítják az áthaladást.

 

Kisebb sajtótájékoztatók, kóstolók, koccintások remek helyszíne. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas, valamint tökéletes kiegészítő helyisége a Terasz rendezvényének.

 


 

A Városliget Café & Restaurant terasza – hangulatos, szabadtéri rendezvényhelyszín

Alapterület: 400 m2

Konferencia fő: -

Állófogadás fő: 200

Ültetett állófogadás fő: 200

Ültetett díszétkeztetés fő: -

 

A boldog békeidők nyugalmas hangulata és a lüktető 21. század metropoliszának forgataga egy helyen! Talán így jellemezhetnénk leginkább az étterem teraszát, ahova különálló rendezvények szervezésére is lehetőség nyílik. Természetesen igény szerint akár az étteremmel, akár a Törley teremmel egybevonva is kiadó, ha nagyobb létszámú rendezvénynek keres otthont!

 

A páratlan környezetben, a Hősök tere nyüzsgésétől csupán pár lépésben élvezheti itt Ön, és vendégei is a tökéletes harmóniát, amelyet a Liget fái és a történelmi épületek képe ad. Az étterembe belépve a hatalmas panoráma ablakokon át páratlan látvány tárul elénk a Vajdahunyad váráról és a Városligeti tóról!

 

Romantikus, családias kisebb, és nagyobb események otthonául is előszeretettel választják a Városliget legszebb éttermét ügyfeleink!

 

 


 

A Díszterem – neobarokk hangulat akár 250 fős rendezvényeknek is!

Alapterület: 223 m2

Konferencia fő: 150

Állófogadás fő: 200

Ültetett állófogadás fő: 120

Ültetett díszétkeztetés fő: 120

 

A Korcsolyacsarnok aulájából nyíló, eredeti pompájában tündöklő Díszterem kiváló helyszíne esküvőknek, céges eseményeknek, sajtótájékoztatóknak, évzáróknak, a karácsony vagy egyéb jeles napok eseményeinek, születésnapoknak, évfordulóknak. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak. Konferencia esetén 180-200 szék helyezhető el kényelmesen.

 

A Díszteremnek otthont adó Korcsolacsarnok 1895-ben Francsek Imre tervei alapján épült neobarokk stílusban. Az épület felújítása óta végre megint eredeti pompájában tündököl. Innen is páratlan panoráma nyílik a Vajdahunyadvárra és a tóra. Régen itt tartották a Korcsolyázó Egylet híres báljait, amelyek bevételét a pálya fenntartására és fejlesztésére fordították.

 

Napjainkban is főként bálok, esküvők és elegáns ünnepségek szervezésére ajánljuk ezt a termet, hiszen emelkedett hangulata, elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt!

 


 

Csatoló terem – futurisztikus hangulat a Városligeti tó partján, modern stílusú rendezvényeknek

Alapterület: 215 m2

Konferencia fő: 150

Állófogadás fő: 150

Ültetett állófogadás fő: 100

Ültetett díszétkeztetés fő: 100

 

Ha rendezvényének, termékbemutatójának egy igazi modern stílusú helyszínt keres, a Csatoló terem a tökéletes választás.

 

Minimál stílusával, futurisztikus hangulatú, kuriózumnak számító világító falaival egyedi stílusú rendezvényeknek adhat otthont. A terem ajtaja a sétányra nyílik, ahol Ön és a vendégei is hamar a Városligeti tó partján találhatják magukat! Természetesen a páratlan panoráma, a Vajdahunyadvár látványa itt sem hiányozhat a felhozatalból.

 

A Csatoló teremben akár 140 fős, ültetéses fogadásra is lehetőség van, így akár egy nagyobb esküvő, akár egy termékbemutató is tökéletesen megvalósítható falai között.

 


 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

New York Café TripAdvisor ,