Változatos rendezvényhelyszínek csodálatos környezetben – születésnapra, névnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, esküvőre vagy akár sajtótájékoztatóra, konferenciára, bemutatóra!


Egész éves rendezvényhelyszínek Budapesten

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi.

Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A TóPart Budapest helyszíneinek, lokációjának, befogadóképességének, sokszínűségének és páratlan panorámájának köszönhetően ideális rendezvényhelyszíne akár nyíltfogyasztói, akár zártkörű céges eseményeknek, vagy éppen magánrendezvények számára.

 

Éppen ezért számos, egymástól teljesen eltérő rendezvénynek adott már otthont – és ezért ajánljuk Önnek is ezt a csodálatos környezetet, akár egy néhány fős családi eseményt, akár több száz, ezer fős rendezvényt tervez. Az alábbiakban ajánlott helyszíneink felsorolását, bemutatását tekintheti meg, amely általános tájékoztatóul szolgál Önnek, hogy könnyebb legyen a döntés. Csapatunk azonban nyitott minden új ötlet, kívánság befogadására és megvalósítására, így ha az alábbiakban felsoroltakon felül, vagy mellett van egyéb kívánsága, állunk rendelkezésére - hogy rendezvénye valóban olyan lehessen, ahogy azt megálmodta!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 


Városliget Café & Restaurant 

 

A TóPart Budapest és azon belül a Városliget Café & Restaurant olyan értékeket sorakoztat fel, mely igen jelentős a rendezvény szervezése szempontjából. Télen és nyáron is kiváló választás a maximum 200 fős rendezvények helyszínének, legyen szó akár állófogadásról, akár ültetett állófogadásról.

 

Romantikus hangulata kiváló lehetőséget teremt esküvők, évfordulók megünneplésére. A terasszal is rendelkező étterem univerzális megoldásokat kínál! Miért választanál más helyszínt, amikor a Városliget Café & Restaurant-ban, páratlan környezetben, a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára nyíló kilátással élvezheted rendezvényed sikerét?

 

További részletekért a Városliget Café-ról kattints ide!

 

Törley terem – családias hangulat páratlan panorámával – tökéletes helyszín kisebb rendezvényeknek

A Kávéház különterme, pezsgőkóstolók helyszíne a Törley terem. Egyedülálló stílusával, hangulatos színeivel és elrendezésével a Városliget Café & Restaurant hangulatát folytatja – ám annál jóval zártabb, így meghittebb helyiség.

 

A Törley teremről további részleteket ide kattintva olvashatsz!

 


 

A Városliget Café & Restaurant terasza – hangulatos, szabadtéri rendezvényhelyszín

 

A páratlan környezetben, a Hősök tere nyüzsgésétől csupán pár lépésben élvezheti itt Ön, és vendégei is a tökéletes harmóniát, amelyet a Liget fái és a történelmi épületek képe ad. Az étterembe belépve a hatalmas panoráma ablakokon át páratlan látvány tárul elénk a Vajdahunyad váráról és a Városligeti tóról!

 

 

A teraszról további információkat ide kattintva olvashatsz!

 

 

A Díszterem – neobarokk hangulat akár 250 fős rendezvényeknek is!

A Korcsolyacsarnok aulájából nyíló, eredeti pompájában tündöklő Díszterem kiváló helyszíne esküvőknek, céges eseményeknek, sajtótájékoztatóknak, évzáróknak, a karácsony vagy egyéb jeles napok eseményeinek, születésnapoknak, évfordulóknak. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak. Konferencia esetén 180-200 szék helyezhető el kényelmesen.

 

További részleteket ide kattintva olvashatsz a Díszteremről!

 


 

Csatoló terem – futurisztikus hangulat a Városligeti tó partján, modern stílusú rendezvényeknek

Ha egy igazán modern hangulatú rendezvényhelyszínt keresel kiváló adottságokkal, a Csatoló terem tökéletes választás. Futurisztikus megjelenése, minimál stílusa és egyedi világító falai egyedi hangulatot kölcsönöz minden típusú rendevénynek!

 

További részleteket ide kattintva olvashatsz a Csatoló teremről.


 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020