Ajánlatkérés

Vendégkönyv

Mi lehet relevánsabb információ, mint amit ügyfeleink mondanak rólunk? Az alábbi oldalon olvashatják Vendégeink véleményét szolgáltatásunkról, helyszíneinkről.

 

“Mégegyszer szeretnénk megköszönni a színvonalas szervezést és kivitelezést!”

Rita és Norbi 

 

“Mindenkinek nagyon tetszett a mesébe illő helyszín, a vendégek is mind el voltak ájulva, hogy milyen szuper volt minden az elejétől a végéig!”

Szibi és Bence 

 

“Just wanted to say a huuuuuggggeeee nagyon szépen köszönöm to you and the team for doing az excellent job!”

Angi és Rich 

 

“Nagyon köszönünk mindent, nagyszerűen sikerült az este, a vacsorának sem volt párja.”

Viki és Áron 

 

“Köszönöm szépen a magas színvonalú szolgáltatást és a tökéletes, professzionális munkát, amelyet mindenki nyújtott!”

Mericske Nikoletta 

 

 


címkék:

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,