Üzleti megbeszélés helyszín Budapest - Változatos helyszínek a Városligetben

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest - Miért éttermünk a legjobb választás?

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten, gyönyörű környezetben? A Városliget Rendezvény munkatársai változatos helyszínekkel, személyre szabott lehetőségekkel várják azokat, akik üzleti találkozóikat egy igazán különleges helyszínen szeretnék lebonyolítani! 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest - Most te is megtudhatod, hogy miért a Városliget a legjobb választás!

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest – Mitől lesz igazán jó egy üzleti megbeszélés? 

 

Egy igazán jó üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten egyáltalán nem egyszerű találni, hiszen a kísérletezésre valószínűleg nincs időnk, ráadásul egy ilyen helyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink. Az üzleti életben ezek a találkozók mérföldkövek lehetnek, így valószínűleg senki sem szeretné, ha éppen a helyszín miatt menne tönkre a megbeszélés hangulata. Nagyon fontos, hogy olyan helyszínt találjunk, amelyben mi is és üzleti partnereink is tökéletesen érezzék magukat, hiszen ez a megbeszélés esetében már fél siker, ráadásul a kifogástalan helyszín, a minőségi vendéglátás hozzájárulhat a megbeszélés sikeréhez.

 

A TóPart Budapest komplexuma tökéletesen üzleti megbeszélés helyszín Budapesten, hiszen változatos helyszíneinek köszönhetően mindenki megtalálja azt, ami leginkább megfelel számára. Ha szeretnél egy igazán színvonalas helyszínt a megbeszélésednek, nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni tőlünk! 

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest – Miért fontos a megfelelő helyszín? 

Az üzleti megbeszélés helyszín keresése alatt fontos szempont, hogy központi helyen legyen, hiszen a könnyen megközelíthetőség nagyban megkönnyíti az ügyfelek pontos érkezését. A Városliget ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel, hiszen a főváros szívében helyezkedik el, ráadásul a közelben ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A legtöbb helyszínnel, ami a belvárosban található általában az a probléma, hogy zajos, így nem lehet nyugodtan beszélgetni, összpontosítani. A Városligetről azonban köztudott, hogy Budapest egyik legcsodálatosabb része, emellett ide menekülünk, ha szeretnénk egy kicsit elvonulni a város zajától. A nyugodt, csendes környezetben nem kell a zavaró tényezőktől tartani, így nem kell attól félni, hogy az üzleti megbeszélés helyszínnel nem lesz elégedett a partner. 

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest – Változatos helyszínekkel várjuk Vendégeinket! 

A TóPart Budapest komplexumában több helyszín is a rendelkezésünkre áll, ha üzleti megbeszélés helyszínt keresünk Budapesten. Ha kisebb társaság érkezik a megbeszélésre, a Városliget Café & Restaurant tökéletes választás lehet, hiszen az étterem több részre tagolt, így kialakításának köszönhetően zavartalanul működhet a tárgyalás. Ha azonban több kolléga is hivatalos a megbeszélésre, és egy nagyobb, elkülönített részre lenne a szükség, a Törley terem bérlésére is van lehetőség. Nagyobb céges rendezvények, partnertalálkozók estében az elegáns Díszterem bérlését szoktuk javasolni, ami akár 150 fő befogadására is alkalmas. Ha pedig jó az idő, és nem szeretnéd a négy fal közé zárni a megbeszélést, teraszunk tökéletes választás lehet erre a célra. 

 

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest – Gasztronómiai élmények, különleges környezetben 

Az üzleti életben rendkívül fontos az első benyomás, így fontos, hogy az első találkozó során lenyűgözzük leendő üzleti partnereinket. A Városliget számtalan jól sikerült üzleti megbeszélésnek adott már otthont, hiszen a csodálatos kilátás a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára, az exkluzív környezet mindenkit lenyűgöz. Ahhoz, hogy az élmény garantált legyen, kóstoljátok meg minőségi alapanyagokból készült ételkülönlegességeink is! Az étkezés lezárásaként pedig a Városliget Café specialitása, a Liget Kávé ajánlott! 

 

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest – Milyen további üzleti, céges rendezvényeknek adhat otthont a Városliget? 

 

Változatos helyszíneink, a gyönyörű környezet és az ételkülönlegességek felkeltették az érdeklődését? Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva! 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019