Bérelhető különtermek a Városligetben: hangulatos, változatos termeink az Ön rendezvényének is otthont adhat!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Rendezvényhelyszíneink

Egy tökéletes rendezvény megszervezése szempontjából kiemelten fontos, hogy milyen helyszínt választunk. A Városliget páratlan környezete, és bérelhető különtermeink változatos stílusban nyújthatnak otthont az Ön rendezvényének is! 

 

Díszterem

Díszterem

A Korcsolyacsarnok aulájából nyíló, eredeti pompájában tündöklő Díszterem kiváló helyszíne esküvőknek, céges eseményeknek, sajtótájékoztatóknak, évzáróknak, a karácsony vagy egyéb jeles napok eseményeinek, születésnapoknak, évfordulóknak. Ámodd meg Dísztermünkben rendezvényed!  

Tovább

Csatoló terem

Csatoló terem

Ha nem annyira a klasszikus vonalra vágysz, sokkal szívesebben szerveznéd rendezvényed egy exkluzív, minimál stílusú rendezvényhelyszínen, a Csatoló terem tökéletes választás!

Tovább

Stég a Városligeti tavon

Stég a Városligeti tavon

Ha tóparti esküvőt, rendezvényt képzeltél el magadnak, jó helyen jársz. A Városligeti tóra épült stég a Vajdahunyad várának panorámájával és romantikus hangulatával az esküvők kedvenc helyszíne!

Tovább

Városliget Café & Restaurant 1985

Városliget Café & Restaurant 1985

A Városliget Café & Restaurant 1985 egyedülálló, századfordulós romantikát felidéző hangulatával tökéletes helyszínéül szolgálhat bármilyen típusú rendezvénynek! Éld át a város pezsgő forgatagát Te is!

Tovább

Törley terem

Törley terem

A Városliget Café & Restaurant 1985 egy különálló része, a Törley terem lehetőséget ad a privát jellegű eseményekre. A páratlan kilátással rendelkező terem az étterem lezárható részeként várja az érdeklődőket!

Tovább

A Városliget Café & Restaurant terasza

A Városliget Café & Restaurant terasza

A Városliget Café & Restaurant terasza nem csak a mindennapokban és az ünnepi étkezésekben, de akár rendezvények alkalmával is kiváló helyszínt biztosít.

Tovább

DOM sátor és a Műjégpálya épülete

DOM sátor és a Műjégpálya épülete

A téli rendezvények legszebb helyszínéül szolgálhat a világhírű Műjégpálya épülete, ahol garantált a jó hangulat, és a vidámság! Éld át a téli sportok hangulatát Te is!

Tovább

Sétány a Városligeti tó partján

Sétány a Városligeti tó partján

A Városligeti tó partján elnyúló sétány tökéletes rendezvényhelyszínként szolgálhat akár önmagában, akár vele összeköttetésben lévő termeinkkel, lehetőségeinkkel.

Tovább

Tóterasz

Tóterasz

Egy-egy vidám hangulatú, kötetlen jellegű rendezvény helyszínéül a Tóterasz éttermünk is kiváló választás a nyári hónapokban! Finom italok, koktélok és csodás panoráma vár titeket!

Tovább

1/1

címkék:

Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020