Ajánlatkérés

Téli rendezvényhelyszínek

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvények a Városligetben

A nyár szikrázó napsütése és a tó kellemes, frissítő látványa nem az egyedüli tökéletes alkalom a rendezvények szervezésére. Egyre gyakrabban kérnek ügyfeleink télre is időpontokat a Városligetbe - legyen szó akár üzleti-, akár magánrendezvényről - sőt, új divat kerül kilátásba a téli esküvőkkel!

 

Gondolja csak el... a Műjégpálya télen a legforgalmasabb: a vidám nappalok és élettel teli éjszakák a jégkristályos ablakokon keresztül nézve is gyönyörűek! Ráadásul a Városligetben nem csak azok a lehetőségek állnak fenn, amelyek nyáron is: a Hütte és a Műjégpálya a téli időszakban egészen különleges, új hangulatot teremtenek - az Ön rendezvényének is!

 

 

 

DOM sátorban mesés téli környezetben!

Téli rendezvényhelyszín - DOM sátor

A Vajdahunyad Vár panorámájával, gyönyörű téli környezetben egyedi megoldást kínálunk téli  rendezvényeire.

 

A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált.

 

A kupolaszerkezetek különböző típusú eseményhez felhasználhatók, így lehet belőlük például kiváló esküvői –és gálavacsorahelyszín, zenei fesztiválcsarnok, exkluzív konferenciaterem, természetközeli rekreációs létesítmény vagy hűsölő/pihenő, gyereksarok, sajtószoba..

 

 

 

 

 

Mitől olyan különlegesek a kupolák?

• Egyedülálló módon ragadják meg a figyelmet
• Könnyen és gyorsan összeszerelhetők mindenféle helyszínen
• Ellenállnak a zord időjárási viszonyoknak
• Lehetőség van légkondicionálásra
• Különleges fényeffektusok
• Egyedi igényeket kielégítő burkolatok
• Panorámaszerű látvány

További részletek a DOM sátorról: sátras rendezvényhelyszín Budapest

 

Téli rendezvényhelyszín Budapesten Téli rendezvényhelyszín a Városligetben Téli rendezvényhelyszín


 

 

Műjégpálya – a tél legjobb elfoglaltsága gyönyörű környezetben, a Városligetben! 

Téli rendezvényhelyszín - A Műjégpálya A téli Városligetben ékszerdobozként csillog a budapestiek kedvence, Európa legnagyobb Műjégpályája. Gyorskorcsolya, hoki, műkorcsolya? Családdal, barátokkal, kollégákkal vagy egyedül? Kezdőknek, haladóknak? Napközben vagy inkább este, a pazarul világított pálya ragyogásában? A Városligeti Műjég a téli idényben mindenki számára nyitva áll!

 

A nyitvatartási időben előre megváltott jeggyel és gyors bejutással, valamint nagyobb csoport esetén külön ruhatárral segítjük páratlan téli élményhez és varázslatos hangulathoz kedves vendégeinket.

 

Cégek, csapatok, baráti társaságok részére lehetőség van kisebb (1000−2000 m2) lekerített pályaterület bérlésére és egyedi sportprogramok lebonyolítására is!

 

A Műjégpálya, mint téli rendezvényhelyszín Téli rendezvényhelyszín Budapesten: A Műjégpálya Téli rendezvényhelyszín a Városligetben

Hütte a Városligetben – a Műjégpálya mellett

Téli rendezvényhelyszín: Hütte a Városligetben

A Műjégpálya szélén hangulatos, magashegyi Hütték világát idéző büfé várja az átfagyott korcsolyázókat, sportolókat egy finom forró italra, teára vagy épp forralt borra, néhány finom falatra.

 

A hangulatos épület és maga a Műjég a világ minden tájáról vonzza magához a turistákat, és a budapestiek egyik kedvenc téli elfoglaltságaként is funkcionál! Érezze át Ön is a pesti forgatagot télen, élje át a téli sportok hangulatát, a Hütték világát Budapest központjában Ön is!

 

Téli rendezvényhelyszín Budapesten Téli rendezvényhelyszín BudapestTéli rendezvényhelyszín a Városligetben

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,