Változatos rendezvényhelyszínek csodálatos környezetben – születésnapra, névnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, esküvőre vagy akár sajtótájékoztatóra, konferenciára, bemutatóra télen is!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Téli rendezvényhelyszínek Budapesten

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvények a Városligetben

A nyár szikrázó napsütése és a tó kellemes, frissítő látványa nem az egyedüli tökéletes alkalom a rendezvények szervezésére. Egyre gyakrabban kérnek ügyfeleink télre is időpontokat a Városligetbe - legyen szó akár üzleti-, akár magánrendezvényről - sőt, új divat kerül kilátásba a téli esküvőkkel!

 

Gondolja csak el... a Műjégpálya télen a legforgalmasabb: a vidám nappalok és élettel teli éjszakák a jégkristályos ablakokon keresztül nézve is gyönyörűek! Ráadásul a Városligetben nem csak azok a lehetőségek állnak fenn, amelyek nyáron is: a Hütte és a Műjégpálya a téli időszakban egészen különleges, új hangulatot teremtenek - az Ön rendezvényének is!

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

DOM sátorban mesés téli környezetben!

Téli rendezvényhelyszín - DOM sátor

A Vajdahunyad Vár panorámájával, gyönyörű téli környezetben egyedi megoldást kínálunk téli  rendezvényeire.

 

A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált.

 

A kupolaszerkezetek különböző típusú eseményhez felhasználhatók, így lehet belőlük például kiváló esküvői –és gálavacsorahelyszín, zenei fesztiválcsarnok, exkluzív konferenciaterem, természetközeli rekreációs létesítmény vagy hűsölő/pihenő, gyereksarok, sajtószoba..

 

Mitől olyan különlegesek a kupolák?

• Egyedülálló módon ragadják meg a figyelmet
• Könnyen és gyorsan összeszerelhetők mindenféle helyszínen
• Ellenállnak a zord időjárási viszonyoknak
• Lehetőség van légkondicionálásra
• Különleges fényeffektusok
• Egyedi igényeket kielégítő burkolatok
• Panorámaszerű látvány

További részletek a DOM sátorról: sátras rendezvényhelyszín Budapest

 


Műjégpálya – a tél legjobb elfoglaltsága gyönyörű környezetben, a Városligetben! 

Téli rendezvényhelyszín - A MűjégpályaA téli Városligetben ékszerdobozként csillog a budapestiek kedvence, Európa legnagyobb Műjégpályája. Gyorskorcsolya, hoki, műkorcsolya? Családdal, barátokkal, kollégákkal vagy egyedül? Kezdőknek, haladóknak? Napközben vagy inkább este, a pazarul világított pálya ragyogásában? A Városligeti Műjég a téli idényben mindenki számára nyitva áll!

 

A nyitvatartási időben előre megváltott jeggyel és gyors bejutással, valamint nagyobb csoport esetén külön ruhatárral segítjük páratlan téli élményhez és varázslatos hangulathoz kedves vendégeinket.

 

Cégek, csapatok, baráti társaságok részére lehetőség van kisebb (1000−2000 m2) lekerített pályaterület bérlésére és egyedi sportprogramok lebonyolítására is!

 

Hütte a Városligetben – a Műjégpálya mellett

Téli rendezvényhelyszín: Hütte a Városligetben

A Műjégpálya szélén hangulatos, magashegyi Hütték világát idéző büfé várja az átfagyott korcsolyázókat, sportolókat egy finom forró italra, teára vagy épp forralt borra, néhány finom falatra.

 

A hangulatos épület és maga a Műjég a világ minden tájáról vonzza magához a turistákat, és a budapestiek egyik kedvenc téli elfoglaltságaként is funkcionál! Érezze át Ön is a pesti forgatagot télen, élje át a téli sportok hangulatát, a Hütték világát Budapest központjában Ön is!

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019