Ajánlatkérés

Téli csapatépítő helyszín Budapest – Bemutatjuk a legkülönlegesebb helyszínt!

Téli csapatépítő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért érdemes a Városligetben tartani a csapatépítőket, valamint megtudhatja, hogy melyek a legjobb programok! 

Téli csapatépítő helyszín Budapest - Egy igazán különleges helyszín

Téli csapatépítő helyszín Budapest – Miért fontos a csapatépítő?

 

A csapatépítő lényege, hogy az egyének igazi csapatjátékossá fejlődjenek. A csapatépítő a munkatársak közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést segíti elő. A nyár, a ragyogó napsütés nem az egyedüli lehetőség egy tökéletes rendezvény számára, hiszen ügyfeleink egyre gyakrabban kérnek téli időpontokat tőlünk. Egy ilyen eseménynél azonban ügyelni kell arra, hogy a zártság biztosítva legyen.

 

 

Téli csapatépítő helyszín Budapest – A tökéletes helyszín

 

A különböző céges rendezvények – így a csapatépítő - esetében elengedhetetlen, hogy a helyszín tökéletes legyen, hiszen egy rosszul megválasztott hely teljesen tönkre teheti a hangulatot, és a kollégákat is meg kell tisztelni azzal, hogy nagyszerű helyszínen tölthessék el ezt a felejthetetlen eseményt. A Városliget gyönyörű panorámája és hangulata bármilyen típusú rendezvénynek otthont tud adni.

 

Téli csapatépítő helyszín Budapest – A legjobb programok

 

A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. A korcsolyapálya és a Vajdahunyad vára lenyűgöző panorámája páratlan hangulatot teremt. Igény esetén animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot. Konyhánkban kiváló alapanyagokból készült fogásaink között minden Vendég garantáltan megtalálja a számára megfelelőt. Bor és pálinka kóstolókkal, hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak.

 

 

Legyen akár szűk körű motivációs rendezvény vagy nagy létszámú csapatépítő tréning a Városliget ideális választás. Kérje személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva

 

 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,