Téli csapatépítő helyszín Budapest – Egy igazán különleges helyen!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Téli csapatépítő helyszín Budapest – Bemutatjuk a legkülönlegesebb helyszínt!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Téli csapatépítő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért érdemes a Városligetben tartani a csapatépítőket, valamint megtudhatja, hogy melyek a legjobb programok! 

Téli csapatépítő helyszín Budapest - Egy igazán különleges helyszín

Téli csapatépítő helyszín Budapest – Miért fontos a csapatépítő?

 

A csapatépítő lényege, hogy az egyének igazi csapatjátékossá fejlődjenek. A csapatépítő a munkatársak közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést segíti elő. A nyár, a ragyogó napsütés nem az egyedüli lehetőség egy tökéletes rendezvény számára, hiszen ügyfeleink egyre gyakrabban kérnek téli időpontokat tőlünk. Egy ilyen eseménynél azonban ügyelni kell arra, hogy a zártság biztosítva legyen.

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Téli csapatépítő helyszín Budapest – A tökéletes helyszín

 

A különböző céges rendezvények – így a csapatépítő - esetében elengedhetetlen, hogy a helyszín tökéletes legyen, hiszen egy rosszul megválasztott hely teljesen tönkre teheti a hangulatot, és a kollégákat is meg kell tisztelni azzal, hogy nagyszerű helyszínen tölthessék el ezt a felejthetetlen eseményt. A Városliget gyönyörű panorámája és hangulata bármilyen típusú rendezvénynek otthont tud adni.

 

Téli csapatépítő helyszín Budapest – A legjobb programok

 

A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. A korcsolyapálya és a Vajdahunyad vára lenyűgöző panorámája páratlan hangulatot teremt. Igény esetén animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot. Konyhánkban kiváló alapanyagokból készült fogásaink között minden Vendég garantáltan megtalálja a számára megfelelőt. Bor és pálinka kóstolókkal, hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak.

 

 

Legyen akár szűk körű motivációs rendezvény vagy nagy létszámú csapatépítő tréning a Városliget ideális választás. Kérje személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019