Tanfolyam helyszín Budapesten: a Városligetben rejlő lehetőségek


A legjobb tanfolyam helyszín Budapesten: a Városliget

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

A Városliget egy különleges tanfolyam helyszín Budapesten, ahol a gyönyörű környezet mellett változatos termek, megfelelő technikai háttér várja a vendégeket. A következőkben bemutatkozik a Városliget, mint tanfolyam helyszín Budapesten! 

Különleges tanfolyam helyszín Budapesten

A tanfolyamok, felnőttképzések, és egyéb olyan események, amik a tanulásról, új ismeretek szerzéséről szólnak, fontos, hogy jelen legyenek az életünkben, hiszen folyamatosan képeznünk kell magunkat, hogy lépést tudjunk tartani a világ újdonságaival, hogy többek legyünk. Azt vettük észre, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a tanfolyamok iránt, hiszen az emberek nyitottak az új ismeretek szerzésére.

Ahhoz azonban, hogy a tanfolyam zavartalan legyen, hogy a tanulásban semmi se korlátozza a résztvevőket, egy megfelelő helyszínre lesz szükség. Az ideális tanfolyam helyszín Budapesten egy csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, ahol mindenki át tudja adni magát a koncentrálásnak. Fontos ezen kívül, hogy a belvárosban helyezkedjen el egy olyan környéken, ami mindenki számára könnyen megközelíthető.

Keresve sem találni jobb tanfolyam helyszínt Budapesten a Városligetnél. Budapesten ezen része tökéletesen megfelel a felsorolt kritériumoknak, hiszen egy csendes zavartalan környezetben helyezkedik el, mégis könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, illetve autóval is. Kollégáink a lenti form kitöltése után mindenkinek személyre szabott ajánlatot készítenek!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Az ideális tanfolyam helyszín Budapesten: a Városliget

Korábban már említettük, mennyire fontos az elhelyezkedés a tanfolyam helyszín esetén, ezért a Városliget remek választás. Már évszázadok óta ide menekülünk, ha egy kicsit kiszakadnánk a szürke hétköznapokból, ha elvonulnánk a város zaja elől, így ez a kellemes környezet ideális a tanulásra, az új ismeretek szerzésére. 

Egy tanfolyamon fontos a megfelelő technikai háttér is, hiszen ilyen eseményeken a legtöbb esetben szükség van hangosítsára, és a megfelelő fények is fontosak. Diszkért, zárt környezetet biztosítunk Vendégeink számára, szakképzett, segítőkész személyzetünk pedig mindenben a résztvevők rendelkezésére áll! 

Változatos helyszíneink között mindenki garantáltan megtalálja a tanfolyamhoz, illetve az elképzeléseihez leginkább passzoló helyszínt. További információk a termeinkről ide kattintva

 

Inspiráló, exkluzív tanfolyam helyszín Budapesten - a Díszterem adottságai

Termeink közül talán az egyik legideálisabb tanfolyam helyszín, a Díszterem. A Díszterem a Műjégpálya épületében található, erre a teremre az elegancia, a romantikus stílus a leginkább jellemző. Exkulzív megjelenésének köszönhetően garantáltan lenyűgözi a tanfolyam résztvevőit. A terem külön bejárattal rendelkezik, 

A tanfolyam szünetében lehetőség van egy finom ebéd elfogyasztására éttermünkben, a Városliget Café & Restaurant-ban. Az étterem igazi gasztronómiai különlegességekkel várja vendégeit, az étlapon a magyaros különlegességektől, a könnyed finomságokon át a folyton megújuló chef ajánlatig minden megtalálható. Aki azonban csak egy frissítőt fogyasztana, annak is érdemes betérnie az étterembe, hiszen érdemes megkóstolni a boldog békeidők hangulatát idéző Liget kávét is. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019