Tanfolyam helyszín Budapest - Bemutatjuk a legjobb tanfolyam helyszín a fővárosban!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Tanfolyam helyszín Budapest - A legszebb tanfolyam helyszín a fővárosban

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Tanfolyam helyszín Budapest? Bemutatjuk a főváros legjobb és legkülönlegesebb tanfolyam helyszínét, ami a Városligetben található! 

Tanfolyam helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben!

Tanfolyam helyszín Budapest – A legjobb tanfolyam helyszín a fővárosban 

Tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzések. A különböző tanfolyamok általi tudásunk fejlesztésére folyamatosan szükségünk van. Ahhoz azonban, hogy egy tanfolyam igazán jól sikerüljön, és a résztvevők teljesen meg legyenek elégedve, szükség van egy tökéletes helyszínre, ahol zavartalanul működhet a képzés. Budapesten nem olyan egyszerű olyan helyszínt találni, ami a város központjában helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt, zavartalan környezetben található. Szerencsére itt van nekünk a Városliget, ami tökéletes választás, ha igazán különleges tanfolyam helyszínt keresel Budapesten. A TóPart Budapest komplexumában változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja a tanfolyam résztvevőit! Ha egy ilyen különleges helyszín választanál tanfolyamodnak Budapesten, akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot a lenti gombra kattintva! A Városliget Rendezvény tapasztalt munkatársai garantáltan megtalálják a tökéletes termet a tanfolyamhoz! 

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Tanfolyam helyszín Budapest: Milyen az ideális tanfolyam helyszín? 

Tanfolyam helyszín BudapestEgy tökéletes tanfolyam helyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink. Nagyon fontos, hogy a a helyszín könnyen megközelíthető legyen, valamint a helyszín környékén legyen parkolási lehetőség. Emellett jó, ha van lehetőség egy finom ebéd, valamint a szünetekben esetleg egy frissítő kávé elfogyasztására.

 

Az sem utolsó szempont, ha a helyszín egy gyönyörű, inspiráló környezetben helyezkedik el. A Városliget tökéletesen megfelel az imént említett kritériumoknak, hiszen könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, emelett kiváló parkolási lehetőség is biztosított a vendégek számára. 

 

A tanfolyam szünetében lehetőség van egy finom ebéd elfogyasztására a Városliget Café & Restaurant-ban. Az étterem a Városliget egyik legjobb étterme, ahol az étlapon a magyaros különlegességeken át a könnyed finomságokig minden megtalálható. A szünetben lehetőség van egy frissítő kávé elfogyasztására is. A Liget Kávé Budapest boldog békeidejének hangulatát idézi. 

 

Tanfolyam helyszín Budapest – Változatos helyszínek a TóPart Budapest komplexumában 

Tanfolyam helyszín BudapestLegyen szó egy kisebb létszámú tanfolyamról vagy egy nagyobb tömeget megmozgató tanfolyamról, a Városligetben minden helyzetre van megoldás! Több terem is a vendégek rendelkezésére áll, melyek stílusukban is különbözőek, így bármilyen eseménynek tökéletes otthont adnak. 

 

A Törley terem a Városliget Café & Restaurant különterme, kiváló tanfolyam helyszín, ahol 20-25 fő tud helyet foglalni. Ha azonban egy kicsit nagyobb helyszínre lenne szükség, az elegáns Díszterem is jó választás lehet. 

 

Egy tanfolyamon fontos a megfelelő technikai felszereltség is, hiszen egyes esetekben szükség van hangosítsára, és a megfelelő fények is fontosak. Diszkért, zárt környezetet biztosítunk Vendégeink számára, szakképzett személyzetünk pedig mindenben a résztvevők rendelkezésére áll!

 

Különleges tanfolyam helyszínünk Budapesten felkeltette az érdeklődésedet? Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019