Ajánlatkérés

Születésnapi vacsorahelyszín a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? A legjobb választás a Városliget! Ismerje meg különleges születésnapi vacsorahelyszínünket, ahol egy igazi élmény lesz az ünnepség! 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín – Ismerje meg a legjobb helyszínt Budapesten! 

 

A születésnap az egész világon ünnepelt évforduló. Ilyenkor természetesen minden az ünnepeltről szól, a család és a barátok célja az, hogy ez a nap felejthetetlen legyen az ünnepelt számára. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy egy kis születésnapi ünnepséget szervezzünk, ahova az egész családot meghívjuk. A tökéletes születésnapi összejövetelhez pedig egy jó helyszínre van szükség. A helyszínnel kapcsolatba mindenkinek magasak az elvárásaink, hiszen ha rosszul választunk hely, az egész eseményre rányomhatja a bélyeget.

 

 

Születésnapi vacsorahelyszín – A Városliget Café & Restaurant

 

Fontos, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen ezzel megkönnyíthetjük a vendégek napját. Lényeges az is, hogy zavartalanul tudjon a vendégsereg ünnepelni. A Városliget minden felsorolt kritériumnak tökéletesen megfelel! Budapest ezen része egész évben tökéletes választás, hiszen minden évszaknak megvan a maga szépsége. A nyári időszakban kiváló program lehet az egész család számára egy közös csónakázás a Városligeti tavon, vagy télen ugyanitt egy kellemes korcsolyázás. A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás, ha születésnapi vacsorahelyszínről van szó, hiszen a belváros szívében, mégis zavartalan környezetben helyezkedi el. Az étterem több részre tagolt, így kisebb családi események, de akár népes vendégsereg ünneplésének is tökéletes otthont adhat. 

 

Születésnapi vacsorahelyszín – Bérelhető különterem a Városligetben

 

Ha népes vendégsereg társaságában zajlik az ünnepség, a legjobb helyszín a Törley terem, ami a Városliget Café & Resturant-hoz tartozó bérelhető különterem. Az étterem különterme egy zártabb, meghittebb helyiség, családi ünnepségre kifejezetten ajánlott. A teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni. Ebből a teremből is csodálatos kilátás nyílik a Vajdahunyad várára és a Városligeti tóra. 

Különleges születésnapi vacsorahelyszínünk felkeltette az érdkelődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,