Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten - lepd meg szeretted egy páratlan születésnapi vacsorával - mutatjuk a legjobb helyszíneinket hozzá!


Születésnapi vacsorahelyszín a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető különtermek a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és...

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló - Rendezvényhelyszín a főváros szívében

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának...

Tovább
Terembérlés Budapest - Ismerd meg különleges helyszíneinket!

Terembérlés Budapest - Ismerje meg csodálatos bérelhető termeinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a...

Tovább

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? A legjobb választás a Városliget! Ismerje meg különleges születésnapi vacsorahelyszínünket, ahol egy igazi élmény lesz az ünnepség! 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín – Ismerje meg a legjobb helyszínt Budapesten!

A születésnap az egész világon ünnepelt évforduló. Ilyenkor természetesen minden az ünnepeltről szól, a család és a barátok célja az, hogy ez a nap felejthetetlen legyen az ünnepelt számára. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy egy kis születésnapi ünnepséget szervezzünk, ahova az egész családot meghívjuk. A tökéletes születésnapi összejövetelhez pedig egy jó helyszínre van szükség. A helyszínnel kapcsolatba mindenkinek magasak az elvárásaink, hiszen ha rosszul választunk hely, az egész eseményre rányomhatja a bélyeget.

 

 

Születésnapi vacsorahelyszín – A Városliget Café & Restaurant

Fontos, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen ezzel megkönnyíthetjük a vendégek napját. Lényeges az is, hogy zavartalanul tudjon a vendégsereg ünnepelni. A Városliget minden felsorolt kritériumnak tökéletesen megfelel! Budapest ezen része egész évben tökéletes választás, hiszen minden évszaknak megvan a maga szépsége. A nyári időszakban kiváló program lehet az egész család számára egy közös csónakázás a Városligeti tavon, vagy télen ugyanitt egy kellemes korcsolyázás. A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás, ha születésnapi vacsorahelyszínről van szó, hiszen a belváros szívében, mégis zavartalan környezetben helyezkedi el. Az étterem több részre tagolt, így kisebb családi események, de akár népes vendégsereg ünneplésének is tökéletes otthont adhat. 

 

Születésnapi vacsorahelyszín – Bérelhető különterem a Városligetben

Ha népes vendégsereg társaságában zajlik az ünnepség, a legjobb helyszín a Törley terem, ami a Városliget Café & Resturant-hoz tartozó bérelhető különterem. Az étterem különterme egy zártabb, meghittebb helyiség, családi ünnepségre kifejezetten ajánlott. A teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni. Ebből a teremből is csodálatos kilátás nyílik a Vajdahunyad várára és a Városligeti tóra. 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019