Ajánlatkérés

Szilveszteri esküvő Budapesten – Az év bulija: sétálj át párosan az Újévbe!

Szilveszteri esküvő Budapesten – Az év bulija: sétálj át párosan az Újévbe!

A téli korcsolyapálya, a Vajdahunyad vára, a hófödte táj és a meghitt belső terek utánozhatatlan romantikával rendelkeznek. Mind az emeleti Díszterem stílusa, mind pedig az étterem egyedi hangulata tökéletesen illik a téli táj pompájához, a szilveszter csillogásához.

 

Ábrándos hóesésben, jégvirágos környezetben a Vár előterében, mesés szertartás keretében örökíthetitek meg életetek nagy napját… lépjetek át együtt az Új Évbe, friss házasként, meseszép környezetben és pompában.

 

A szilveszteri esküvő mámoros pillanatokat, felejthetetlen élményeket tartogat – hiszen ennél különlegesebb napra nem is szervezhetnétek esküvőtöket.

 

 

Szilveszteri esküvő Budapesten – az év bulija, a Ti nagy napotok!

Soha ilyen szombat esti party még nem volt! Ha esküvődet, életed nagy napját mindenki másnál különlegesebbre szeretnéd tervezni, a szilveszteri esküvő gondolata biztosan lázba hoz. A téli esküvők hangulata, különlegessége önmagában is káprázatos (téli esküvői ajánlatunkat megtekintheted IDE kattintva), de az év utolsó napján – és a jövő év első napján – tartva a rendezvény még extrémebb lehet.

 

Éjfélkor a romantika tetőfokára hág – Ti pedig már párosan léphettek az Újévbe! A “két éven át tartó” esküvői mulatságot emlékezetes házassági évfordulók követik majd, ahol minden évben titeket ünnepelhet a világ!

 

Robbanjon nektek a tűzijáték – szilveszteri esküvő Budapesten, a tűzijáték fénye alatt

Ahogy éjfélt üt az óra a romantika tetőfokára hág – ti pedig ekkor már friss házasként csókolhatjátok meg egymást a tűzijáték villogó fénye alatt. Az egész világ ünnepel és koccint, Budapest pedig az év ezen napján él a legjobban. Egy igazán emlékezetes, egyedi esküvői ünnepséget szervezhettek szilveszter éjszakán – amelynek tökéletes helyszínt biztosít a Városliget.

 

Válasszátok Budapest legromantikusabb szilveszteri esküvőhelyszínét: gyertek a Városligeti Műjégpályára!

A romantikára vágyóknak, a mesebeli téli hangulat kedvelőinek, a party fanoknak, a Műjégpálya egyedülálló panorámájával, különleges téli atmoszférájával egészen egyedi élményt nyújt az ifjú pár és vendégei számára. A téli esküvők végtelen csodás lehetőséget tartogatnak: a jégvirágos környezet, a Városliget évszázados fái és az ezüstbe borult, természetközeli – mégis könnyen megközelíthető – helyszín bearanyozhatja nagy napotok.

 

A romantika jégvirággal is garantált, a szilveszteri esküvő pedig még Budapesten is kuriózumnak számít!

 

Szilveszteri esküvő Budapest: szertartás a jégen, vacsora holdfényben, buli a város szívében, csoportkép a Hősök terén!

A Műjégpálya akár a korcsolyázáshoz is lehetőséget teremt – amely nem mindennapi program egy esküvőn. Pláne nem az Új Évet ünneplő tűzijáték alatt!

Ha egy igazán felejthetetlen, nem mindennapi esküvőre vágysz, a helyszín és az időpont is rendkívül fontos döntés lehet… És van különlegesebb az év utolsó – vagy épp az első napjánál?!


címkék:

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,