Szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye központjában: bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket


Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

Különleges tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

A tóparti esküvői helyszínek az utóbbi években fénykorukat élik, hiszen...

Tovább

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges lehetőséget biztosít azoknak a pároknak, akik számára fontos a természet egyedi megjelenése az esküvőjükön. A következőkben bemutatjuk a legjobb szabadtéri esküvői helyszíneket Budapesten! 

A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Az esküvő az egyik legcsodálatosabb esemény az életünkben, így természetes, hogy minden jegyespár arra vágyik, hogy ez a nap különleges legyen. Ha egy olyan festői esküvőről álmodsz, amely rengeteg természetes szépséggel rendelkezik, egy szabadtéri esküvői helyszín lehet a megfelelő számodra. Egy szabadtéri esküvő azt jelenti, hogy gyönyörű virágok és különleges zöldövezet vesz körül, és lehetővé teszi, hogy megmutasd a természet iránti szeretetedet.

A szabadtéri környezetben a természetes esztétika érvényesül a szertartás és a fogadás alatt, és az esküvő számára egy sokkal nyugodtabb érzést nyújt, mint egy hagyományos bálterem. A szabadtéri esküvő nem csupán a helyszín miatt különleges, hiszen itt gyönyörű fényképek is készülhetnek. 

Az, hogy milyen a tökéletes szabadtéri esküvői helyszín Pest megyében nehéz meghatározni, hiszen a tökéletes esküvőről is eltérnek az elképzelések. Fontos, hogy a vendégek számára könnyen megközelíthető legyen, mégis távol essen a főváros zajától. Ebből kiindulva, keresve sem találhatsz jobb helyszínt a Városligetnél, hiszen a fenti kritériumoknak tökéletesen megfelel. A Városliget az egyik legszebb része Budapestnek, ahol egy gyönyörű zöldövezeti környezet fogadja a látogatókat.

Amennyiben a tökéletes szabadtéri esküvői helyszínt keresed Pest megyében, érdemes megismerned a TóPart Budapest komplexumában, illetve a Városligetben rejlő lehetőségeket! Az alábbi form kitöltésének segítségével felveheted a kapcsolatot munkatársainkkal, akik segítenek megtalálni az elképzelésedhez leginkább passzoló helyszínt!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

A legszebb szabadtéri esküvői helyszín Pest megyében: stég a Városligeti tavon

Az egyik legkedveltebb helyszínünkként tartjuk számon a Városligeti tóra épített stéget, ami számos egyedi esküvői ceremóniának adott otthont. A romantikus hangulat garantált, és biztos, hogy itt a lehető legszebb képeket készítheti a fotós az ifjú párról. A stéget a jegyespár által kiválasztott teremtől függetlenül építjük fel igény szerint, azonban célszerű olyan termekkel együtt választani ezt az opciót, melyek kapcsolódnak a sétányhoz, így a pár, illetve a vendégsereg is könnyedén mozoghat a két helyszín között és akár eső esetén sem jelent gondot az esküvő további lebonyolítása..

 

Szabadtéri esküvői helyszín Pest megye központjában, ami a boldog békeidők hangulatát idézi: a Városliget Café & Restaurant terasza

A Városliget Café & Restaurant a Városliget egyik legkedveltebb étterme, ami a boldog békeidők nyugalmas, különleges hangulatát idézi a Hősök tere szomszédságában. Az étterem tágas terasza remek szabadtéri esküvői helyszínként működik, ahol tovább folytatódik az étteremre jellemző különleges hangulat. Lehetőség van az étterem, illetve a terasz együttes bérlésére is, így egy nagyobb esküvői helyszínt kaphatnak a párok.

 

Egyedi szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében: sétány a Városligeti tó partján

Nincs is csodálatosabb és romantikusabb látvány egy tóparti esküvői helyszínnél, hiszen a tó látványa igazán egyedi hangulatot kölcsönöz a nagy nap számára. A Városligeti tó melletti sétány bérlésére is van lehetőség azok számára, akik egy egyedi szabadtéri esküvői helyszínt keresnek Pest megye szívében. A teljes sétány bérlésére van lehetőség, ami több, mint 400 nm. Ezen kívül a Csatoló terem előtti terület használata is lehetséges, sőt, akár a Csatoló terem is igénybe vehető az esküvő során, mint esküvőhelyszín.

 

Beltéri és szabadtéri esküvői helyszín Pest megyében, egy helyen 

Az egyik legnagyobb félelem a szabadtéri helyszínekkel kapcsolatban, az a rossz időjárás. Mivel az időjárást nem tudjuk befolyásolni, a bizonytalanság pedig nagy stresszt jelent, érdemes egy olyan helyszínt választani az esküvő számára, ahol a szabadtéri esküvői helyszínek előnyei, és a beltéri helyszínek biztonsága egyesül. Korábban már említettük, hogy a Városligeti tóra épített stég összeköthető rendezvénytermeinkkel, így a ceremónia egy egyedi helyszínen kerülhet megrendezésre, míg az ünnepséghez igénybe vehetők beltéri helyszíneink is.

 

Ha csak egyet kellene ajánlanunk helyszíneink közül, a Dísztermet ajánlanánk, hiszen a klasszikus elegancia képviselőjeként egy igazán varázslatos helyszínt biztosít az esküvő számára. A Díszterem – nem véletlenül – az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb esküvőhelyszínünk, hiszen páratlan enteriőrje lenyűgözi a párokat és a násznépet is. 

 

A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye központjában 

Az utóbbi időben egyre nagyobb a szabadtéri esküvők népszerűsége, hiszen egyre többen kezdik felismerni az előnyeit, és a bennük rejlő lehetőségeket. A természet közelségét egyre több pár keresi, azonban a szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében nem minden esetben tesznek eleget az elvárásainknak. Fontos ugyanis, hogy a helyszín zavartalan, csendes környezetben helyezkedjen el, mégis könnyedén megközelíthető legyen a vendégek számára.

A Városliget Pest megye legszebb része, ami számos jól sikerült, egyedi szabadtéri esküvőnek adott már otthont az évek során. Mi, a Városliget Rendezvény munkatársai tudjuk, hogy a tökéletes esküvő mindenkinek mást jelent, éppen ezért örömmel fogadjuk az egyedi ötleteket, illetve a különleges kívánságokat a helyszín kiválasztása, és az esküvőszervezés során. Ha szeretnél egy képet kapni arról, hogy milyen különleges szabadtéri esküvői helyszínek várnak a Városligetben, kattints a képre, ahol további fotók elérhetők helyszíneinkről, a galéria alatt pedig részletes tájékoztatást is olvashatsz róluk! 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019