Mire érdemes ügyelni, ha szabadtéri esküvőt tartotok?

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami...

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább
Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé...

Esküvőd napja minden szempontból rólad, rólatok szól. Ha szeretnétek...

Tovább

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők kétség kívül az egyik legjobban kedvelt megoldások a menyasszonyok által, ha a Nagy Nap tervezésére kerül a sor.  Van azonban néhány dolog, amelyre érdemes odafigyelned mielőtt lefoglalod szabadtéri esküvői helyszíned! 

Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

Mikor szeretnéd pontosan tartani esküvőd?

Amikor életed legszebb napjának időpontját tervezed, számos feltételnek kell megfelelned. Az esküvő ha lehet, legyen szabadnapon, a barátok és rokonok is érjenek rá, sőt, sokan szeretik egy emlékezetes dátumhoz kötni a menyegző időpontját is.


Van azonban még valami, amire viszonylag kevés menyasszony figyel oda: milyen a kiválasztott napon a táj az adott időpontban?


A tavaszi esküvők kétség kívül gyönyörűek, a nyáriak esetében csak a hőséggel kell megküzdeni, az őszi esküvők varázsa pedig felülmúlhatatlan. Bevállalós párok számára a jégvirágos téli esküvő is tökéletes választás – de hogy fog kinézni az adott helyszín ezekben az időpontokban? Az esetleges eső nem okoz túl nagy problémát, sarat esetleg? Ha lehullanak a falevelek, nem lesz kopár a táj? Mindenképp érdemes ilyen szemszögből is vizsgálnod a szabadtéri esküvői helyszínt, amellyel szemezel! 

 

Mennyire szeretnél privát esküvőt? 

A legtöbb panorámás, szabadtéri esküvőhelyszín esetében fontos kérdés lehet, hogy mennyire ragaszkodtok a privát szférához és ahhoz, hogy az esetleges turistalátványosságok által odavonzott kirándulók ne juthassanak be a területre.


Amennyiben nem találjátok zavaró tényezőnek az esetlegesen felbukkanó idegeneket, úgy nincs probléma – ám sok menyasszony ragaszkodik hozzá, hogy helyszíne zártkörű legyen. Szabadtéri rendezvények esetén pedig ennek megvalósítása nehézkes lehet… 


Ha Te is fontosnak találod, ezt a három kérdést érdemes feltenned:
-    Előfordulhatnak-e turisták, kirándulók a területen – és ha igen, mennyien?
-    Zártkörűsíthető-e a helyszín, kizárva őket?
-    Lehetséges-e olyan időpontban tartani az esküvőt, amikor várhatóan kevés ember téved arra?

 

Van-e lehetőség „eső-tervre”?

A szabadtéri esküvők egyik legnagyobb kockázata az időjárás. Teljesen mindegy, hogy erdőben, tóparton vagy csak kerthelyiségben tervezitek-e kimondani a boldogító igent, az eső sok mindent tönkre tud tenni.


Éppen ezért az esküvőhelyszín kiválasztásakor érdemes jó előre gondolkodni, és eső-tervet is kérni a rendezvényszervező csapattól! Ha van a környéken zárt helyszín és megvalósítható annak lefoglalása, akkor biztos lehetsz benne, hogy semmi sem teszi tönkre a Nagy Napot. 


Természetesen vannak álom-helyszínek, ahol ez nehezen megvalósítható a lehetőségek híján. Ilyenkor érdemes legalább sátrakkal készülni az esetleges rossz időjárásra.

 

Mi számodra a legfontosabb részlet az esküvőn?

Ahány menyasszony, annyi szokás – ebben biztos vagyunk a korábban tartott esküvőink alapján. Van, aki számára az elsődleges valóban a panoráma és a szabadtér, és van, aki az ételek és italok minőségére fókuszál. Van, aki káprázatos dekorációt vár el, és van, aki a visszafogott romantikát keresi. 


Rossz megoldás nincs, csupán az a fontos, hogy meg tudd határozni magadnak, és esküvőszerveződnek is, hogy mik a legfontosabb részletek számodra. Az egyes szolgáltatók körében nagy különbségek lehetnek: például akik fine dining fogásokat kínálnak, azok nem biztos hogy tudnak szabadtéri helyszínnel és szolgálni, és fordítva. Természetesen van lehetőséged válogatni bőven, akár külön szolgáltatókból is!
 


 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020