Sátras rendezvényhelyszín Budapest - DOM sátor a Városligetben


Sátras rendezvényhelyszín Budapest - A DOM sátor mesés téli rendezvényhelyszín

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Alkalmi jelleggel, egyedi felállítással.
Sátras rendezvényhelyszín Budapesten? Rendezvény szabadtéren, természetközelben – mégis fedett, fűtött helyen – ez a DOMUS sátor! Az táj szépsége, a romantikus környezet bármilyen jellegű rendezvénynek tökéletes otthont ad!

Sátras rendezvényhelyszín Budapest - DOM sátor a Városligetben

Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Gyönyörű környezet a Városligetben

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak az olyan kültéri, sátras rendezvények, amelyek kompromisszum nélkül nyújtanak tökéletes helyszínt - hiszen egy jól megválasztott sátorral egy tökéletes átmenetet hozhatunk létre a szabadtéri rendezvények különleges hangulata és a beltéri biztonság között. A természet közelsége mellett a betéri kényelmi lehetőségeket is élvezhetjük.

 

Ebben az esetben is fontos azonban, hogy a sátor milyen környezetben helyezkedik el. A Városliget erre a célra tökéletes választás, hiszen a gyönyörű téli környezet, az érintetlen táj szépségét szinte csak itt élvezhetjük igazán a fővárosban. Az itt található DOMUS sátor egy igazán egyedi megoldás, ha rendezvényhelyszínről van szó, hiszen a csodálatos panoráma a Vajdahunyad várára igazán romantikus és különleges hangulatot biztosít a rendezvények számára.
 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a DOM sátorban rendezett eseményeinkről!

 

 

 A DOMUS sátor nem egy egyszerű sátor! Szabadtéri rendezvényhelyszín, kompromisszumok nélkül

A sátras rendezvényekről sokunknak a sörsátor-szerű megjelenés juthat először eszébe, pedig egyáltalán nem kell nélkülözni az eleganciát a szabadtéri rendezvények esetén sem. A DOMUS sátor éppen ezt kínálja: megjelenésében – a fényfestéstől függően – lehet akár elegáns, akár bohém stílusú is. A kupola és a merevítők alakja pedig összességében inkább hasonlít egy exkluzív, kreatív megjelenésű helyszínre mint egy sátorra!


 Mégis: kompromisszumok nélkül élvezhetjük a sátrak előnyeit. Fedett, fűtött helyszínként szolgál, mégis természetközelben élvezheti a pompás kilátást a “falak” mögül. A belső elrendezés és dekoráció pedig már csak ízlés kérdése: romantikus hangulatú esküvő, vidám hangulatú party vagy éppen exkluzív hangulatú konferencia? Nincs akadály!


 
Ráadásul a rendezvény létszáma sem jelenthet akadályt, hiszen igényhez mérten a DOMUS sátor kérhető 29-564 nm-es nagyságban.


Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Miért olyan különleges a DOM sátor?

Szinte bármilyen rendezvényről beszélünk a DOM tökéletes választás, hiszen a kupolaszerkezetek különböző eseményekhez felhasználhatók, így lehet belőlük kiváló esküvőhelyszín, születésnapi partyhelyszín, esetleg céges rendezvényhelyszín is. Egy ilyen sátor igazán különleges látványt nyújt, a fény effektusoknak köszönhetően, ráadásul gyorsan és könnyedén összeszerelhetők.

 

A sátrak esetében fontos, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak is, ami a DOM sátornál nem okoz problémát. A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált.


Sátras rendezvényhelyszín Budapest – A minőségi ételeket és italokat a Városliget Café & Restaurant biztosítja!

Megrendelőink számára a Városliget Café & Restaurant biztosítja az ételeket és italokat, amivel egyfajta terhet veszünk le az Ön válláról, hiszen erről már nem kell gondoskodnia. Éttermünk minőségi alapanyagokból készíti igazi gasztronómiai különlegességeit az Ön igényeinek megfelelően.

 

Amennyiben feleltette érdeklődésed helyszínünk, az alábbi form kitöltésével kérheted személyre szabott ajánlatunkat!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019