Ajánlatkérés

Sátras rendezvényhelyszín Budapest - A DOM sátor mesés téli rendezvényhelyszín

Sátras rendezvényhelyszín Budapesten? Rendezvény szabadtéren, természetközelben – mégis fedett, fűtött helyen – ez a DOMUS sátor! Az érintetlen táj szépsége, a romantikus környezet bármilyen jellegű rendezvénynek tökéletes otthont ad! 

Sátras rendezvényhelyszín Budapest - DOM sátor a Városligetben

Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Érintetlen táj, gyönyörű környezet a Városligetben 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak az olyan kültéri, sátras rendezvények, amelyek kompromisszum nélkül nyújtanak tökéletes helyszínt - hiszen egy jól megválasztott sátorral egy tökéletes átmenetet hozhatunk létre a szabadtéri rendezvények különleges hangulata és a beltéri biztonság között. A természet közelsége mellett a betéri kényelmi lehetőségeket is élvezhetjük.

Ebben az esetben is fontos azonban, hogy a sátor milyen környezetben helyezkedik el. A Városliget erre a célra tökéletes választás, hiszen a gyönyörű téli környezet, az érintetlen táj szépségét szinte csak itt élvezhetjük igazán a fővárosban. Az itt található DOM sátor egy igazán egyedi megoldás, ha rendezvényhelyszínről van szó, hiszen a csodálatos panoráma a Vajdahunyad várára igazán romantikus és különleges hangulatot biztosít a rendezvények számára.

 

 

A DOMUS sátor nem egy egyszerű sátor! Szabadtéri rendezvényhelyszín, kompromisszumok nélkül

A sátras rendezvényekről sokunknak a sörsátor-szerű megjelenés juthat először eszébe, pedig egyáltalán nem kell nélkülözni az eleganciát a szabadtéri rendezvények esetén sem. A DOM sátor éppen ezt kínálja: megjelenésében – a fényfeséstől függően – lehet akár elegáns, akár bohém stílusú is. A kupola és a merevítők alakja pedig összességében inkább hasonlít egy exkluzív, kreatív megjelenésű helyszínre mint egy sátorra!

 

Mégis: kompromisszumok nékül élvezhetjük a sátrak előnyeit. Fedett, fűtött helyszínként szolgál, mégis természetközelben élvezheti a pompás kilátást a “falak” mögül. A belső elrendezés és dekoráció pedig már csak ízlés kérdése: romantikus hangulatú esküvő, vidám hangulatú party vagy éppen exkluzív hangulatú konferencia? Nincs akadály!

 

Ráadásul a rendezvény létszáma sem jelenthet akadályt, hiszen igényhez mérten a DOMUS sátor kérhető 29-564 nm-es nagyságban.

 

Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Miért olyan különleges a DOM sátor?

Szinte bármilyen rendezvényről beszélünk a DOM tökéletes választás, hiszen a kupolaszerkezetek különböző eseményekhez felhasználhatók, így lehet belőlük kiváló esküvőhelyszín, születésnapi partyhelyszín, esetleg céges rendezvényhelyszín is. Egy ilyen sátor igazán különleges látványt nyújt, a fény effektusoknak köszönhetően, ráadásul gyorsan és könnyedén összeszerelhetők.

 

A sátrak esetében fontos, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak is, ami a DOM sátornál nem okoz problémát. A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált. 

 

 

 

Sátras rendezvényhelyszín Budapest – A minőségi ételeket és italokat a Városliget Café & Restaurant biztosítja!

Megrendelőink számára a Városliget Café & Restaurant biztosítja az ételeket és italokat, amivel egyfajta terhet veszünk le az Ön válláról, hiszen erről már nem kell gondoskodnia. Éttermünk minőségi alapanyagokból készíti igazi gasztronómiai különlegességeit az Ön igényeinek megfelelően.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,