Sátras esküvőhelyszín Budapest – Ismerje meg a legkülönlegesebb esküvőhelyszínt a Városligetben

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Sátras esküvőhelyszín Budapest – Különleges esküvőhelyszín a Városligetben

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Sátras esküvőhelyszínt keres Budapesten? A Városligetben erre is van lehetőség! Ismerje meg a DOM sátrainkat, ahol garantáltan felejthetetlen lesz az esküvő! 

Sátras esküvőhelyszín Budapest – Különleges esküvőhelyszín a Városligetben

Sátras esküvőhelyszín Budapest – A téli esküvő előnyei   

Az esküvő mindenki életének egyik legszebb napja, hiszen ezen az eseményen örök hűséget fogadunk a párunknak, amivel egy életre elköteleződünk felé. Erről a napról szinte minden hölgy már kislánykorában álmodozik, így mindennek tökéletesen, zökkenőmentesen kell zajlania, hiszen nem csak a Pár, de a Vendégek is örökre emlékezni fognak erre a pillanatra.

Az esküvők szezonja általában a tavaszi-nyári időszakban van, ám egyre népszerűbbek a téli esküvők is, nem csoda, hiszen a jégvirágos fák, a gyönyörű, érintetlen havas táj különleges köntöst adhat az egész menyegzőnek.

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Sátras esküvőhelyszín Budapest – Milyen a tökéletes helyszín?

Ehhez természetesen szükség van egy tökéletes helyszínre, hiszen a rossz megválasztott helyszín az egész esküvő hangulatát tönkreteheti. Budapesten kevés olyan helyszínt találunk, ami télen is gyönyörű, ahol a havas táj érintetlen marad. A Városliget azonban tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, hiszen a Műjégpálya rendkívüli hangulata, a csodálatos panoráma a Vajdahunyad várára, az évszázados fák olyan atmoszférát teremtenek, amit garantáltan nem felejtenek el a Vendégek sem!

 

Sátras esküvőhelyszín Budapest – DOM sátor a Városligetben 

A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető. Ennek ellenére itt nem kell a hidegtől tartanunk és a beltéri esküvő minden előnyét kiélvezhetjük. A különleges fényeffektusok egyedülálló módon ragadják meg a figyelmet. A DOM sátor nagy előnye, hogy könnyen és gyorsan összeszerelhető mindenféle helyszínen, ráadásul ellenáll a zord időjárási viszonyoknak.

 

Sátras esküvőhelyszín Budapest – Az ételeket és italokat a Városliget Café & Restaurant biztosítja!

Az ételekről és italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így ezzel még egy terhet levehetünk az Ön válláról. Éttermünk minőségi alapanyagokból készíti gasztronómiai különlegességeit, melyek között mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább passzoló ételeket.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019