Ajánlatkérés

Sajtótájékoztató a Városligetben

Sajtótájékoztató helyszínt keres? Számtalan példa mutatja, hogy a Városliget a legjobb választás erre a célra! Ismerje meg sajtótájékoztató helyszínünket! 

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató helyszínnek is tökéletes választás a Városliget

 

Ahhoz, hogy egy helyszín tökéletesen megfeleljen egy sajtótájékoztató helyszínnek, számos adottsággal kell rendelkeznie, melynek nem egyszerű megfelelni. Szükségünk van egy olyan elkülöníthető térre, mely biztosítja a rendezvény zavartalanságát, valamint a meghívottak nyugodt munkáját.

A Tópart Budapest egész évben tökéletes választás, hiszen télen és nyáron is megfelelő rendezvényhelyszínt tudunk biztosítani az időjáráshoz, az évszakhoz, valamint a sajtótájékoztató típusához alkalmazkodva, sőt, akár szabadtéri és beltéri helyszíneink közül is választhat. Ahhoz, hogy a tökéletes termet találja meg nálunk, szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére.

 

 

Sajtótájékoztató a Törley teremben

Sajtótájékoztató esetén kifejezetten jó választás lehet a Törley terem, mely a Városliget Café & Restaurant szomszédságában helyezkedik el. A terem egyedülálló stílusával, hangulatos színeivel, garantáltan mindenkit lenyűgöz. A sajtótájékoztatók állandó eleme az eseményt záró állófogadás, ahol kapcsolatok jöhetnek létre, a sajtó képviselői megvitathatják egymással és a rendezvény házigazdáival az elhangzottakat. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas, valamint tökéletes kiegészítő helyisége a Terasz rendezvényének.

 

Nézze meg képgalériánkat a Törely teremről ide kattintva

 

Miért a Városliget a legjobb választás, ha sajtótájékoztató helyszínt keres? 

  • Közvetlen megállási lehetőség az épület előtt autóknak, buszoknak, valamint vendégeink számára a környéken az ingyenes parkolási lehetőség is biztosított
  • Kutyabarát hely, így lehetőség van négylábú kedvencekkel is érkezni
  • A gyönyörű panoráma igazán páratlanná teszi a rendezvényt
  • Bababarát hely, babakocsi tárolóval és pelenkázóval
  • Igazi gasztronómiai különlegességek, melyek minőségi alapanyagokból készülnek.

Sajtótájékoztató helyszínünk felkeltette az érdeklődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,