Sajtótájékoztató helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás!


Exkluzív sajtótájékoztató helyszín Budapesten: a Városligetben

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

Sajtótájékoztatót szerveznél, és szeretnéd azt valóban profi körülmények között, exkluzív környezetben lebonyolítani? Ismerd meg sajtótájékoztató helyszíneinket Budapesten, a Városligetben!

Az ideális sajtótájékoztató helyszín Budapesten

A sajtóra jó benyomást tenni, velük a kapcsolatot folyamatosan ápolni gyakran a siker záloga. A sajtótájékoztatón nem csak az első benyomás, de az est során átélt élmények is befolyásolhatják a későbbieket, így minden részletre a lehető legnagyobb figyelmet érdemes fordítani. 

 

A szervezés egyik legfontosabb feladata a tökéletes sajtótájékoztató helyszín megtalálása. A helyszín nagyban hozzájárul az esemény megjelenéséhez, hangulatához – és egy exkluzív rendezvényteremmel jó benyomást kelthetünk a cégről, és önmagunkról is.

A Városliget több sikeres sajótájékoztató számára biztosított már kiváló helyszínt, hiszen csendes, nyugodt környezetben várja vendégeit, mégis tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, illetve parkolási lehetőség is biztosított a környéken, valamint a technikai feltételek is adottak.

 

Sajtótájékoztató helyszínünk Budapesten várja az érdeklődőket, személyre szabott ajánlat kérésére a lenti form kitöltésével van lehetőség! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mik az elvárásaink a helyszínnel kapcsolatban? 

A zavartalan lebonyolíthatóság, az exkluzív megjelenés, a rendezvényterem mérete és megjelenése, adott esetben a catering minősége egytől egyig befolyásolhatják egy sajtótájékoztató sikerét. 

 

Egy zajos, belvárosi helyszín elvonhatja a részt vevők figyelmét, míg egy vidéki, belvárostól távol eső helyszínre talán el sem jönnek… A Városligettel ebből a szempontból nagy szerencsénk van: könnyen megközelíthető, mégsem kell tartani a nyüzsgéstől!

 

Fontos szempont még a helyszín választásakor, hogy megfelelő minőségű technikai háttér legyen biztosított, hiszen gyakran hangosításra és egyéb technikai felszereltségre is szükség van. Az ilyen eseményeken fotók is készülnek, így elengedhetetlen, hogy jók legyenek a fényviszonyok. 

 

A Városliget: a legjobb sajtótájékoztató helyszín Budapesten 

A Városliget az a hely, ahova már évtizedek óta menekülnek az emberek, ha egy kis csendre, nyugalomra vágynak. A gyönyörű környezet egy olyan atmoszférát teremt, ami semmihez sem fogható. Sokan nem tudják, de a hely adottságainak köszönhetően nem csupán akkor jó választás, ha egy kicsit kiszakadnánk a zajos nagyvárosból, hiszen számos rendezvényhelyszínünk is található itt, így akár céges eseményeknek, konferenciáknak és sajtótájékoztatóknak is otthont adhat. 

 

Változatos helyszíneinknek köszönhetően legyen szó bármilyen jellegű sajtótájékoztatóról, garantáltan megtaláljuk a tökéletes helyszínt az esemény számára. Termeink között a klasszikus eleganciától kezdve a modern stílusig minden megtalálható, valamint a létszámot illetően is rugalmasak vagyunk: akár 200 főig megvalósítható a rendezvény.

 

Ha csak egyet kellene kiemelnünk sajtótájékoztató helyszíneink közül, a Díszteremre voksolnánk, hiszen ez az a terem, ahol a klasszikus elegancia érvényesül, ami garantáltan lenyűgözi a sajót munkatársait. A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol gyönyörű fotókon tekinthető meg legelegánsabb helyszínünk, a Díszterem! 

 

Profizmus, minőség, rugalmasság – sajtótájékoztató helyszínünkön ez várja a vendégeket 

Munkatársaink közel 20 éves rendezvényszervezési tapasztalattal rendelkeznek, így a profizmus a sajtótájékoztató szervezésénél is garantált. Személyzetünk kedves, segítőkész, ami kiemelten fontos az ilyen események terén. 

 

A sajtótájékoztató után lehetőség van egy finom, helyben pörkölt kávé elfogyasztására, valamint a kávé mellé friss pogácsát és omlós teasüteményt is kínálunk igény szerint.


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019