Sajtótájékoztató Budapesten, különleges környezetben


Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a tökéletes helyszín megtalálása a legfontosabb momentum. Amennyiben a sajtótájékoztató Budapesten kerül megrendezése, keresve sem találhatunk jobb helyszínt a Városligetnél. 

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató megrendezése Budapesten körültekintő munkát igényel, hiszen valószínűleg minden szervező szeretné maximálisan lenyűgözni a sajtó munkatársait. A helyszín az egyik legfontosabb pontja a szervezésnek, hiszen ahhoz, hogy egy helyszín tökéletes legyen egy sajtótájékoztató számára, több kritériumnak is meg kell felelnie. A legfontosabb az elhelyezkedése, illetve az, hogy rendelkezzen a megfelelő technikai háttérrel, hogy zavartalanul lebonyolítható legyen az esemény. 

Keresve sem találunk jobb sajtótájékoztató helyszínt Budapesten a Városligetnél. A Városliget Budapest legkedveltebb része, ahol egy csendes, zavartalan környezet fogadja a látogatókat. Könnyen elérhető autóval és tömegközelekedéssel is. 

Tapasztalt munkatársaink mindenben az ügyfeleink rendelkezésére állnak, az alábbi form kitöltésével pedig garantáltan megtaláljuk ügyfeleink számára a tökéletes sajtótájékoztató helyszínt! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Sajtótájékoztató Budapesten: bemutatjuk a legjobb helyszínt

A TóPart Budapest komplexumában az év bármely szakában megfelelő választás. Több helyszín közül is lehetőség van választani, így mindenki megtalálja itt az esemény jellegéhez és méretéhez leginkább passzoló helyszínt.

Közvetlen megállási lehetőség az épület előtt autóknak, buszoknak, valamint vendégeink számára a környéken parkolási lehetőség is biztosított. Egy sajtótájékoztató során fontos a megfelelő technikai háttér is, hiszen az ilyen eseményeken a legtöbb esetben szükség van hangosítsára, és a megfelelő fények is fontosak, hogy jó minőségű fotók készüljenek. Diszkért, zárt környezetet biztosítunk Vendégeink számára, szakképzett, segítőkész személyzetünk pedig mindenben a résztvevők rendelkezésére áll! 

 

Exkluzív sajtótájékoztató Budapesten, különleges környezetben

Mint már említettük, hogy amennyiben a sajtótájékoztató Budapesten kerül megrendezésre, kifejezetten fontos a megfelelő helyszín megtalálása. Ha csak egyet kellene kiválasztanunk termeink közül, a Dísztermet ajánlanánk. Ez az exkluzív helyszín garantáltan lenyűgözi a sajtó munkatársait. 

Műjégpálya épületében lévő, eredeti pompáját megőrző Díszterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. Külön bejárattal rendelkezik, nagy befogadóképességű, hiszen egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni a teremben. Ebből a teremből csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára és a tóra, ami igazán különleges hangulatot kölcsönöz a rendezvények számára. A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további fotók találhatók a Díszteremről. 

Sajtótájékoztató Budapesten, a Városligetben: bemutatjuk a helyszíneinkben rejlő lehetőségeket

Amennyiben még nem volt elég meggyőző, hogy a Városliget a legjobb választás, ha a sajtótájékoztató Budapesten kerül megrendezésre, bemutatnánk egy kicsit jobban a lehetőségeket, amik a termeinket kiváló sajtótájékoztató helyszínné teszik. A TóPart Budapest komplexumában változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az esemény résztvevőit. 

A Városliget Rendezvény munkatársai közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés területén, így nem kell attól tartani, hogy bármilyen probléma adódik a sajtótájékoztató alatt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk megrendelőink elképzeléseit. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019