Ajánlatkérés
| Szerző: Kósa Krisztina

Nálunk is egyre nagyobb divat a téli esküvő, ismerd meg Te is előnyeit!

A legszebbek a nyári esküvők, mondják mindig. Ám könnyű erre rácáfolni, ha valaki redhagyóan romantikus esküvőre vágyik, és éppen ezért télen mondja ki a boldogító igent. A hónak, a hidegnek és a gyönyörű téli tájnak is megvan a maga romantikája. Nézzük hát, miért érdemes téli esküvőt szervezni!

Romantikus téli esküvő

Nálunk is egyre nagyobb divat a téli esküvő, ismerd meg Te is előnyeit!

 

Romantikus téli esküvő a Városligetben

Ahogyan a tavasznak és a nyárnak, úgy a télnek is megvan a maga romantikája, ha esküvőről van szó. Egy házasság mindig komoly döntés, melyhez az is természetes módon hozzájárul, hogy a menyasszony lázas szervezkedésbe kezd a legjobb barátnőivel vagy az édesanyjával, hogy minél jobb és szebb lehessen a nagy nap, amikor majd kimondják a boldogító igent. Tudjuk jól, hogy sok minden szükségeltetik egy mintaszerű esküvőhöz, éppen ezért kell mindenről időben gondoskodni – így hát a helyszínről is. Érdemes több helyet is meglátogatni, felkeresni, és úgy dönteni.

 

De miért jött divatba a téli esküvő? Mik az előnyei? Lapozz a következő oldalra, és megtudod!

 

 

 

 

 

 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,