Téli romantika a Városligetben - esküdj te is hóban!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Nálunk is egyre nagyobb divat a téli esküvő, ismerd meg Te is előnyeit!

Esküvői porté készítése - különleges, egyedi ajándék

Esküvői portréfestés – egy egyedi, különleges emlék

Egy egyedi, különleges emléket szeretnél? Mit szólnál egy esküvői...

Tovább
A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Az esküvők életünk egyik legkülönlegesebb napja, így nem meglepő, ha...

Tovább
Így szervezheted meg a tökéletes rendezvényt

Hogyan szervezzünk meg egy rendezvényt – tippek szakértőktől

Akár az első eseményedről van szó, akár a századikról, a szervezés egy...

Tovább

A legszebbek a nyári esküvők, mondják mindig. Ám könnyű erre rácáfolni, ha valaki redhagyóan romantikus esküvőre vágyik, és éppen ezért télen mondja ki a boldogító igent. A hónak, a hidegnek és a gyönyörű téli tájnak is megvan a maga romantikája. Nézzük hát, miért érdemes téli esküvőt szervezni!

Romantikus téli esküvő

 

Romantikus téli esküvő a Városligetben

Ahogyan a tavasznak és a nyárnak, úgy a télnek is megvan a maga romantikája, ha esküvőről van szó. Egy házasság mindig komoly döntés, melyhez az is természetes módon hozzájárul, hogy a menyasszony lázas szervezkedésbe kezd a legjobb barátnőivel vagy az édesanyjával, hogy minél jobb és szebb lehessen a nagy nap, amikor majd kimondják a boldogító igent. Tudjuk jól, hogy sok minden szükségeltetik egy mintaszerű esküvőhöz, éppen ezért kell mindenről időben gondoskodni – így hát a helyszínről is. Érdemes több helyet is meglátogatni, felkeresni, és úgy dönteni.

 

Miért jó a téli esküvő? 

Röviden és tömören: mert különleges. A tavaszi és a nyári időpontok már tömve vannak – van, hogy egy évre előre – házasulandó párokkal, akik a legjobb helyszíneket foglalják le, hiszen tudják, hogy a legtöbb esetben a nyár szokott az esküvői időszak lenni. Szerencsére egyre többen vannak azok a párok is, akik már rájöttek, hogy az igazán különleges az, amikor a téli időszakra szervezik a nagy napot.

 

Ennek több előnye is van, mint például, hogy nem kell attól tartani, hogy a nyári szabadságolások miatt a vendégsereg fele alapból nem tud majd elmenni az esküvőre, hiszen nagy valószínűséggel ilyenkor nyaral a legtöbb ember. Ritkább, hogy valaki pont akkor síeljen, mikor neked novemberben van az esküvőd, így hát bátran lehet tervezni! 

 

Természetesen a dekoráció, de még az öltözet is más szabályokat követ ilyenkor. Hogy mit érdemes felvenned a téli esküvőn? A következő oldalon ezt is megmutatjuk!

 

Mit vegyek föl, ha télen tartom az esküvőmet? 

A női ruházkodás, öltözködés örök problémaforrás, így van? Nos, ezen is könnyen lehet segíteni abban az esetben, ha egy romantikus téli esküvő mellett döntesz. Nem kell azon dilemmázni, hogy rövid, vagy hosszú szoknya legyen-e rajtad, hogy a klasszikus, avagy a modern vonalat kövesd-e a menyasszonyi ruháddal, hiszen a téli ruhák mindig egy kicsit mások. 

Különlegesebbek. 

Fölvehetsz például olyan különleges ruhákat vagy kiegészítőket is, melyek egy hagyományosan a melegebb évszakokban tartandó esküvőknél szóba sem jöhetnek – lásd: hosszú ujjú menyasszonyi ruha, kabát, parka, kesztyű. És ezek mellett az sem utolsó szempont, hogy ki lehet egészíteni az amúgy megszokott étlapot/itallapot olyan finomságokkal, melyeknek csak télen van szezonja, mint például a forralt bor, a forró csoki vagy a különböző ízesítésű teák. 

 

Amennyiben neked is megtetszett a téli esküvő gondolata, ismerkedj meg a helyszínnel és a részletekkel ide kattintva: téli esküvő Városliget

 

 

 

 

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019