Ajánlatkérés

Romantikus rendezvényhelyszín Budapesten: esküvőkre, évfordulókra, eljegyzésre vagy akár randevúkra

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café éttermet, amely romantikus rendezvényeidnek, eseményeidnek adhat otthont!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzés romantikus helyszínen

Úgy érzed, megtaláltad életed párját és már az eljegyzésre készülsz? Ebben az esetben neked is szükséged lehet egy romantikus rendezvényhelyszínre Budapesten, amelyre megoldást kínálunk!

A városligeti tó partján fekvő épület, a Műjégpálya épülete számos rendkívüli helyszínnel szolgál, amelyek legtöbbike a romantika jegyeit viseli magán. Akár nagyobb volumenű rendezvényt szeretnél – akár csak az étteremben foglalnál asztalt, nálunk ezt megteheted – itt biztosan méltó környezetben jegyezheted el párod!

 

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzési party helyszín

Ha már megtörtént az eljegyzés, és szeretnék ezt méltó környezetben megünnepelni a családdal, barátokkal – vagy éppen csak egy romantikus vacsora keretén belül kettesben – a Városliget ezen alkalomra is otthont biztosít.

A városligeti tó romantikus hangulatot kölcsönöz az  itteni helyszíneknek, akárcsak a Vajdahunyad várának látványa, és a Városliget évszázados fái.

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – esküvőhelyszín a Városligetben

A romantika kiteljesedése, egy pár egybekelése kivételes alkalom minden ember életében. A fővárosban gyakran nehéz olyan környezetet találni, ahol távol a világ zajától – mégis központi helyen mondhatjátok ki a boldogító igent, de a Városliget erre is kiváló lehetőséget biztosít!

Termeinkben évente számos esküvőt szervezünk teljeskörű szolgáltatást biztosítva – hiszen akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus hangulatú esküvőre vágytok, nálunk megtaláljátok az álomhelyszínt!

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva!

 

Vagy ismerkedj meg helyszíneinkkel IDE kattintva!


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,