Romantikus rendezvényhelyszín Budapest: eljegyzésre, esküvőre, évfordulós ünnepségekre


Romantikus rendezvényhelyszín Budapesten: esküvőkre, évfordulókra, eljegyzésre vagy akár randevúkra

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café éttermet, amely romantikus rendezvényeidnek, eseményeidnek adhat otthont!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzés romantikus helyszínen

Úgy érzed, megtaláltad életed párját és már az eljegyzésre készülsz? Ebben az esetben neked is szükséged lehet egy romantikus rendezvényhelyszínre Budapesten, amelyre megoldást kínálunk!

A városligeti tó partján fekvő épület, a Műjégpálya épülete számos rendkívüli helyszínnel szolgál, amelyek legtöbbike a romantika jegyeit viseli magán. Akár nagyobb volumenű rendezvényt szeretnél – akár csak az étteremben foglalnál asztalt, nálunk ezt megteheted – itt biztosan méltó környezetben jegyezheted el párod!

 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzési party helyszín

Ha már megtörtént az eljegyzés, és szeretnék ezt méltó környezetben megünnepelni a családdal, barátokkal – vagy éppen csak egy romantikus vacsora keretén belül kettesben – a Városliget ezen alkalomra is otthont biztosít.

A városligeti tó romantikus hangulatot kölcsönöz az  itteni helyszíneknek, akárcsak a Vajdahunyad várának látványa, és a Városliget évszázados fái.

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – esküvőhelyszín a Városligetben

A romantika kiteljesedése, egy pár egybekelése kivételes alkalom minden ember életében. A fővárosban gyakran nehéz olyan környezetet találni, ahol távol a világ zajától – mégis központi helyen mondhatjátok ki a boldogító igent, de a Városliget erre is kiváló lehetőséget biztosít!

Termeinkben évente számos esküvőt szervezünk teljeskörű szolgáltatást biztosítva – hiszen akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus hangulatú esküvőre vágytok, nálunk megtaláljátok az álomhelyszínt!

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019