Rendezvényhelyszín a Városligetben – a tökéletes helyszín esküvőre, privát- vagy céges rendezvényekre Budapest szívében, a Városligetben!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Rendezvényhelyszín és Catering a Városligetben - Bemutatkozó

 

 

Csapatunk

Céges, privát vagy protokoll események, rendezvények házon belül és azon túl, megoldást kínálunk,  élményt  nyújtunk vendégei számára!  

Hamar Krisztina

 Értékesítési igazgató

 

A Parlamentben eltöltött  protokoll, EU-s elnökségi rendezvény tapasztalatokkal, idegenforgalmi és turisztikai kapcsolatokkal, külföldi kitérőkkel tarkított szakmai utak, a prágai szálladaiparban eltöltött vezetői munka adják a biztosítékot eseményéhez.

A helyszín egyediségén, a szakmaiságon túl Kriszta a stílust is képviseli, melyet stylist ismeretei és gyakorlata támaszt alá. 2014 óta a Műjégpálya és a Tópart Budapest vállalati és a magán eseményeinek szervezését vezeti, melyek között kiemelt szerepet kapnak az esküvők is.

 

Kérj ajánlatot Krisztától IDE kattintva!

 Kata Szilárd

 Ügyfélkapcsolati vezető

 

 Szinte a kezdetektől erősíti a Városliget kiváló csapatát.  

 A megrendelők, és az ügyfelek BARÁTJA, nála nincs lehetetlen kérés.  

 Házon kívül, vagy Házon belül?- Teljesen mindegy, vele mindig otthon érezheted magad! Sportos múltja a rendezvények dinamizmusában is megmutatkozik.

Geiger Kinga

Külsős ügyfélkapcsolatos

 

Kedves egyéniségével zenével tölti meg a Tópartot. Hosszú évek óta a csapat tagja, mára alkalomszerűen tér vissza hozánk, szakértelmével és vendégszeretetével „dallamokat varázsol” eseményeinkre és a vendégek lelkébe. 

Benkő Nóra

Értékesítő – Rendezvényszervező

Baristaként, kezdte pályafutását  majd belekóstolt az üzletvezetésbe is, nem csak a kávépörkölővel, hanem a Vendégekkel is könnyedén megtalálja a közös hangot.

Fontos számára a közvetlen kapcsolat, legfőbb célja, hogy minél több élménnyel gazdagodjanak Vendégei.

Földi Borbála

Értékesítő – Rendezvényszervező

 

Bori gyakornokként kezdte pályafutását a Városliget rendezvény csapatában, ahol mára esküvőszervezőként váltja valóra a párok elképzeléseit és teszi széppé életük egyik legjelentősebb napját.

Budapest szerte a házon kívüli események kiemelt szervezője.

A Városliget Café desszertjeinek fő kóstolója, a sütemények rajongója. 

Kapolyi Péter

Bankett vezető

Több száz sikeres, patinás, nagy létszámú belföldi és külföldi rendezvény lebonyolításában vett részt az elmúlt években, tapasztalatával a vendégek tökéletes elégedettségéért felel, a Városliget Rendezvény eseményeinek lebonyolítását végzi. 

Üzletvezetésben is jártas, melyet korábban egy autentikus olasz étterem irányításában kamatoztatott.

Mivel szereti a változatosságot és a pezsgést, a rendezvények sokszínűségében és azok magas szintű lebonyolításában érzi otthon magát. 

Hosszú jégkorongos múltja miatt igazán kitartó és céltudatos. Igazi mókamester. 2016-ban apuka lett, szabadidejét legszívesebben a családjával tölti.

 

Dobosy József

Séf

 

Ételkínálatunk megálmodója, menüajánlataink asztalra varázsolója és gasztronómiai gurunk egy személyben.

A kézműves termékek gondos kiválasztásától, a fűszernövény termesztésen át, a konyhakerti nevelés és savanyítás is munkája részét képezi.

Gondosan válogatja az alapanyagokat, melyek aztán irányítása alatt a vendégek tányérjára kerülnek.

 

 

 

Kedves Vendégünk, Látogatónk, Olvasónk!

Hosszú, de annál boldogabb munka során, lépésről lépésre sikerült megvalósítanunk álmunkat: egy olyan helyet, ahol mindenki otthon érezheti magát. Egy teret, amely képes befogni és bemutatni hazánk kulturális örökségét, de apró emberi történeteivel személyessé is teszi azt. És miközben a romantikus múlt felidézésére késztet, arra is ösztökél, hogy ma is, holnap is legyünk sokat együtt szeretteinkkel,  kicsikkel,  nagyokkal, idősekkel.

Hisszük, hogy a megújuló Városliget, és benne a Tópart Budapest újra és továbbra is kedvelt találkozóhely lesz - kiindulópontja  romantikus ligeti sétáknak, otthona baráti, családi összejöveteleknek, meghitt zuga a szerelemnek – és természetesen a privát, esetleg céges   rendezvényeknek, romantikus esküvőknek is.

 

A Városliget páratlan hangulata az Ön rendezvényének is otthont ad

Vidám, élettől duzzadó, jókedvtől hangos épületet látunk magunk előtt, ahol a sport, szabadidő, kultúra és gasztronómia egymást erősítve, együtt kínál egyedülálló élményt a betérőnek. Célunk, hogy télen és nyáron, ősszel és tavasszal, minden héten és minden órában átadhassuk Önnek azt az örömöt, amit mi érzünk nap mint nap. amikor kinyitjuk a kapukat. Kívánjuk, hogy a Tópart Budapest az Ön számára is azt jelentse, amit nekünk: olyan helyet, ahol álmaink, vágyaink élményekben válnak valóra, ahova büszkén és boldogan hívjuk meg szerelmünket, családunkat, barátunkat, kollégánkat.

„Nagy területű, jó levegőjű, virágos-fás szórakozó-kert, amelyért a külföldiek általában igen lelkesednek, mert ilyen fajtájú mulató parkjuk vagy egyáltalán nincs, vagy jóval szerényebb örömöket kínál” – írta Megyery Ella a „Budapesti notesz”-be 1937-ben.

 

És a HEPAJ, LIGÉCIA, LIGI, LIGÓ, LIZSÉ, STOKVÁJDLI, STADI, STATVÁJLI több mint 100 éve ugyanazt jelenti: a pesti Ligetet, ahol a polgár kiszakad a metropolisz forgatagából, ahova több mint egy évszázada szórakozni, pihenni, kikapcsolódni jár, ahol jól érzi magát a főváros apraja és nagyja, idős és fiatal, szerelmesen andalgó pár és verseket faragó poéta, önfeledten játszó, boldog gyereksereg.

 

Miért érdemes a Városliget Rendezvény csapatát választania?

A Városliget páratlan panorámája és hangulata minden típusú rendezvénynek kiváló otthont nyújt. Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalatával Ön számára is kiemelkedő minőségű szolgáltatást biztosít. Szakképzett kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek, amelyben az Ön igényeit szem előtt tartva vázolják a legjobb lehetőségeket!A rendezvényekre akár étkeztetés is kérhető, hiszen saját konyhánk akár több ezer fő kiszolgálására is alkalmas. Első osztályú, kiváló minőségű fogásaink kiváló kiegészítői lehetnek rendezvényének legyen szó akár álló- vagy ülőfogadásról, svédasztalos étkeztetésről. Rugalmas és gyors, pontos munkavégzésünknek köszönhetően garantáljuk, hogy rendezvénye zökkenőmentes legyen!

Amennyiben úgy döntene, hogy mégsem a Városligetben tartaná meg rendezvényét, Catering szolgáltatásunk a kiváló minőséget külső helyszínen is garantálja! Számtalan helyszínnel ápolunk kiváló kapcsolatot ügyfeleink örömére, kérje ajánlatunkat bizalommal!


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019