Rendezvényhelyszín a Városligetben – a tökéletes helyszín esküvőre, privát- vagy céges rendezvényekre Budapest szívében, a Városligetben!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Rendezvényhelyszín és Catering a Városligetben - Bemutatkozó

 

 

Csapatunk

Céges, privát vagy protokoll események, rendezvények házon belül és azon túl, megoldást kínálunk,  élményt  nyújtunk vendégei számára!  

 

Doffek Gábor

Értékesítési igazgató

 

 

 

Kérj ajánlatot Gábortól IDE kattintva!

 Kata Szilárd

 Ügyfélkapcsolati vezető

 

Szinte a kezdetektől erősíti a Városliget kiváló csapatát.  

A megrendelők, és az ügyfelek BARÁTJA, nála nincs lehetetlen kérés.  

Házon kívül, vagy Házon belül?- Teljesen mindegy, vele mindig otthon érezheted magad! Sportos múltja a rendezvények dinamizmusában is megmutatkozik.

Földi Borbála

Senior rendezvényszervező

Bori évek óta tagja a Városliget Rendezvény csapatának.

Mindig is érdekelte a rendezvények világa, így munkájában nagyon lelkiismeretesen igyekszik valóra váltani az ügyfelek igényeit. Precíz és mindig figyel a részletekre, ami a munkája profizmusában is megmutatkozik. Mind a kollegái mind az ügyfelei felé nagyon elkötelezett és bármilyen kérés esetén fordulhatnak hozzá bizalommal. Budapest szerte a házon kívüli események kiemelt szervezője.

A Városliget Café desszertjeinek fő kóstolója, a sütemények rajongója.  

 

Muhari Tamara

Rendezvényszervező asszisztens

Tami már gyerekkorában is arról álmodozott, hogy rendezvényekkel fog foglalkozni, ezért nagy lelkesedéssel erősíti a Városliget Rendezvény csapatát. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, szereti a pörgést, mosolygós és vidám, amivel bearanyozza az emberek napját.

Szereti a kreatív feladatokat, ami a rendezvények szervezésében és lebonyolításában is megmutatkozik.

Tami nagyon szeret énekelni, a szereplés és a színpad világa sem áll messze tőle.

 

Császár Péter

Rendezvényszervező asszisztens

Péter egész életét meghatározza a sport és a mozgás szeretete, ebből adódóan igazi csapatjátékos.

Kötetlen és lendületes stílus jellemzi, fő specialitása a sporthoz köthető rendezvények, de nem okoz neki gondot egy esküvői díszvacsora megszervezése sem. Szereti a változatos és kihívást jelentő feladatokat. Szabadidejében leginkább sportol és a barátaival van.

 

Kanász-Nagy Emma

Café értékesítő

Emma a turistacsoportok és a Városliget Café & Restaurant rendezvényeinek specialistája. Korábbi szállodai tapasztalatának köszönhetően hatalmas rutinnal rendelkezik az ügyfelekkel és vendégekkel való kapcsolattartásban.

Nagyon közvetlen és talpraesett, könnyen megtalálni vele a közös hangot, ezek a tulajdonságok segítik őt munkájában.

Emma szabadidejében szereti körbeutazni Európát és megismerni más országok kultúráját, gasztronómiáját.

 

Kapolyi Péter

Bankett vezető

Több száz sikeres, patinás, nagy létszámú belföldi és külföldi rendezvény lebonyolításában vett részt az elmúlt években, tapasztalatával a vendégek tökéletes elégedettségéért felel, a Városliget Rendezvény eseményeinek lebonyolítását végzi. 

Üzletvezetésben is jártas, melyet korábban egy autentikus olasz étterem irányításában kamatoztatott.

Mivel szereti a változatosságot és a pezsgést, a rendezvények sokszínűségében és azok magas szintű lebonyolításában érzi otthon magát. 

Hosszú jégkorongos múltja miatt igazán kitartó és céltudatos. Igazi mókamester. 2016-ban apuka lett, szabadidejét legszívesebben a családjával tölti.

 

Dobosy József

Séf

 

Ételkínálatunk megálmodója, menüajánlataink asztalra varázsolója és gasztronómiai gurunk egy személyben.

A kézműves termékek gondos kiválasztásától, a fűszernövény termesztésen át, a konyhakerti nevelés és savanyítás is munkája részét képezi.

Gondosan válogatja az alapanyagokat, melyek aztán irányítása alatt a vendégek tányérjára kerülnek.

 

 

 

 

 

Kedves Vendégünk, Látogatónk, Olvasónk!

Hosszú, de annál boldogabb munka során, lépésről lépésre sikerült megvalósítanunk álmunkat: egy olyan helyet, ahol mindenki otthon érezheti magát. Egy teret, amely képes befogni és bemutatni hazánk kulturális örökségét, de apró emberi történeteivel személyessé is teszi azt. És miközben a romantikus múlt felidézésére késztet, arra is ösztökél, hogy ma is, holnap is legyünk sokat együtt szeretteinkkel,  kicsikkel,  nagyokkal, idősekkel.

Hisszük, hogy a megújuló Városliget, és benne a Tópart Budapest újra és továbbra is kedvelt találkozóhely lesz - kiindulópontja  romantikus ligeti sétáknak, otthona baráti, családi összejöveteleknek, meghitt zuga a szerelemnek – és természetesen a privát, esetleg céges   rendezvényeknek, romantikus esküvőknek is.

 

A Városliget páratlan hangulata az Ön rendezvényének is otthont ad

Vidám, élettől duzzadó, jókedvtől hangos épületet látunk magunk előtt, ahol a sport, szabadidő, kultúra és gasztronómia egymást erősítve, együtt kínál egyedülálló élményt a betérőnek. Célunk, hogy télen és nyáron, ősszel és tavasszal, minden héten és minden órában átadhassuk Önnek azt az örömöt, amit mi érzünk nap mint nap. amikor kinyitjuk a kapukat. Kívánjuk, hogy a Tópart Budapest az Ön számára is azt jelentse, amit nekünk: olyan helyet, ahol álmaink, vágyaink élményekben válnak valóra, ahova büszkén és boldogan hívjuk meg szerelmünket, családunkat, barátunkat, kollégánkat.

„Nagy területű, jó levegőjű, virágos-fás szórakozó-kert, amelyért a külföldiek általában igen lelkesednek, mert ilyen fajtájú mulató parkjuk vagy egyáltalán nincs, vagy jóval szerényebb örömöket kínál” – írta Megyery Ella a „Budapesti notesz”-be 1937-ben.

 

És a HEPAJ, LIGÉCIA, LIGI, LIGÓ, LIZSÉ, STOKVÁJDLI, STADI, STATVÁJLI több mint 100 éve ugyanazt jelenti: a pesti Ligetet, ahol a polgár kiszakad a metropolisz forgatagából, ahova több mint egy évszázada szórakozni, pihenni, kikapcsolódni jár, ahol jól érzi magát a főváros apraja és nagyja, idős és fiatal, szerelmesen andalgó pár és verseket faragó poéta, önfeledten játszó, boldog gyereksereg.

 

Miért érdemes a Városliget Rendezvény csapatát választania?

A Városliget páratlan panorámája és hangulata minden típusú rendezvénynek kiváló otthont nyújt. Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalatával Ön számára is kiemelkedő minőségű szolgáltatást biztosít. Szakképzett kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek, amelyben az Ön igényeit szem előtt tartva vázolják a legjobb lehetőségeket!A rendezvényekre akár étkeztetés is kérhető, hiszen saját konyhánk akár több ezer fő kiszolgálására is alkalmas. Első osztályú, kiváló minőségű fogásaink kiváló kiegészítői lehetnek rendezvényének legyen szó akár álló- vagy ülőfogadásról, svédasztalos étkeztetésről. Rugalmas és gyors, pontos munkavégzésünknek köszönhetően garantáljuk, hogy rendezvénye zökkenőmentes legyen!

Amennyiben úgy döntene, hogy mégsem a Városligetben tartaná meg rendezvényét, Catering szolgáltatásunk a kiváló minőséget külső helyszínen is garantálja! Számtalan helyszínnel ápolunk kiváló kapcsolatot ügyfeleink örömére, kérje ajánlatunkat bizalommal!


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020