Rendezvénytermek Budapesten a Városligetben


Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető különtermek a Városligetben

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten, a főváros szívében 

Többféle rendezvényt is megkülönböztetünk, egy dolgod azonban bármilyen rendezvényről is beszélünk, rendkívül fontos: a szervezés a tökéletes helyszínnél kezdődik. Manapság különböző rendezvénytermek bérlésére is van lehetőség Budapesten, azonban a helyszínnel kapcsolatban igen magasak az elvárásaink, ezért a döntés nem is olyan egyszerű. Jó, ha a helyszín a főváros központjában helyezkedik el, mégis csendes, zavartalan környezetben. Fontos, hogy legyen megfelelő parkolási lehetőség a helyszín közelében, és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén meg lehessen közelíteni. 

 

A Városligetben, a TóPart Budapest komplexumában különböző stílusú és méretű termek állnak a megrendelők rendelkezésére. Legyen szó esküvőről, születésnapi összejövetelről, céges rendzevényekről, a Városligetben biztosan mindenki megtalálja a tökéletes termet a rendezvényéhez!

 

Ha a különleges, városligeti rendezvénytermek Budapesten felkeltették az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint a lenti formot kitöltve ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

A Városliget, mint rendezvénytermeink otthona Budapesten 

A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ide menekülünk a szürke hétköznapok elől, itt töltjük a hétvégét a családdal, barátokkal, hiszen amellett, hogy rengeteg a látnivaló, számtalan program vár ránk itt egész évben.

 

Sokan azonban nem tudják, de a Városliget tökéletes rendezvényhelyszínnek is, hiszen a belvárosban található, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el, így a rendezvény zavartalanul, zökkenőmenetesen működhet. 

 

A gyönyörű környezetnek, a gasztronómiai különlegességeknek és a kedves, segítsőkész személyzetnek köszönhetően a Városliget számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. 

 

Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető termeink a Városligetben

Ahhoz, hogy egy helyszín tökéletes legyen, számos adottsággal kell rendelkeznie. Szükség van egy olyan térre, ahol zavartalanul működhet az egész esemény, hiszen fontos, hogy a meghívottak nyugodt környzetben tudják figyelni az esküvő, a céges rendezvények fontos pillanatait. Elengedhetetlen, hogy a helyszínen megfelelőek legyenek a fényviszonyok, hiszen a jó minőségű képek, videók készítéséhez ez mindenképp szükséges. Emellett a kiváló hangosítás is rendkívül fontos ebben az esetben. 
 

A Díszterem: exkluzív és elegáns rendezvényterem Budapesten

Az elegancia sokak számára fontos a rendezvények esetében, különösen akkor, ha egy esküvőről van szó, vagy éppen egy céges rendezvényről. A Díszterem kiváló helyszín lehet elegáns esküvőknek, gálavacsoráknak, céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, de akár évzáróknak is. Ebből a különleges teremből csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára és a tóra, ami igazán különleges hangulatot kölcsönöz a rendezvények számára. Elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak.

 

A Törley terem: egyedi és hangulatos rendezvényterem Budapesten

Kisebb sajtótéjékoztatók, esküvők, termékbemutatók, workshopok, és egyéb céges rendezvények tökéletes helyszíne lehet a Városliget Café & Restaurant különterme. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas. 

 

A Csatoló terem: modern és trendi rendezvényterem Budapesten

Vannak, akik nem kedvelik túlzottan az eleganciát, és inkább egy modernebb helyszínt képzelnek egy a rendezvényük számára. Ebben az esetben a Csatoló terem a legjobb választás rendezvényed helyszínének! Minimál stílusával, futurisztikus hangulatú, kuriózumnak számító világító falaival egyedi stílusú rendezvényeknek adhat otthont.

 

Rendezvénytermek Budapesten – Milyen rendezvényeknek adhat otthont a Városliget? 

 

 

Ha rendezvénytermeink Budapesten felkeltették az érdeklődésedet, kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019