Rendezvényhelyszín Zuglóban, a főváros szívében


Rendezvényhelyszín Zugló - Rendezvényhelyszín a főváros szívében

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának különleges helyszíneit, melyek között tapasztalt kollégáink segítségével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet! 

Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló – A tökéletes helyszín a Városligetben található!

Egy rendezvény esetében talán az egyik legfontosabb, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt hozzá. Ennek megtalálása azonban egyáltalán nem olyan egyszerű feladat, hiszen a helyszínnel kapcsolatban nagyon magasak az elvárásaink. Egy igazán különleges és színvonalas helyszínt szeretne esküvőjének, céges rendezvényének, születésnapi vacsorájának? A Városliget Rendezvény munkatársai bármilyen típusú rendezvény számára megtalálják a tökéletes termet!


 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Rendezvényhelyszín Zugló – Csodálatos esküvőhelyszín a Városligetben

Az esküvőn életünk egyik legszebb napja, így természetes, hogy minden pár arra vágyik, hogy ez az esemény tökéletes legyen, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő helyszín. Budapesten nem egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt, hiszen az esküvőhelyszínnel kapcsolatban nagyon magasak az elvárásaink. Fontos, hogy a helyszín egy nyugodt, gyönyörű környezetben legyen, lehetőleg mindenki számára könnyen megközelíthetőnek kell lennie, mégis távol helyezkedjen el a város zajától. A Városligetben minden pár megtalálja a számára legjobb helyszínt, a Városliget Rendezvény kollégái pedig segítséget nyújtanak a terem kiválasztásában is. Legyen szó romantikus vagy elegáns, szűk családi körben vagy népes vendégsereggel ünnepelve, mindenre van megoldás!

 

Rendezvényhelyszín Zugló – Családi események a Városligetben

Nagyon fontos, hogy elég időt töltsünk a családunkkal, és minden eseményt megünnepeljünk, ami fontos számunkra. Legyen szó egy születésnapról, ballagásról vagy csak egy kellemes estéről a barátainkkal, kell egy helyszín, ahol mindannyian összegyűlhetünk és élvezhetjük az együtt töltött időt. A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás erre a célra, hiszen az étterem több részre tagolt, így zavartalanul élvezhetik a kellemes estét. Emellett lehetőség van a Törley terem bérlésére is, ha népesebb vendégsereg érkezik.

 

Rendezvényhelyszín Zugló – Üzleti vacsorák, partnertalálkozók a Városligetben

Mint minden rendezvénynél, a céges rendezvény esetében is rendkívül fontos a tökéletes helyszín megtalálása, hiszen az üzleti partnerek gyakran ez alapján alkotják meg az első benyomást rólunk. A Városliget Rendezvény szabadtéri helyszínei, vagy a fedett díszterem, kiválóan alkalmas bármilyen jellegű céges rendezvény lebonyolítására.
 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019