Ajánlatkérés

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a főváros szívében

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

 

Bármilyen jellegű rendezvényről beszélünk, a közös pont az elvárásoknál a tökéletes helyszín. Ezt azonban elérni egyáltalán nem egyszerű feladat, de mi a Városligetben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb típusú rendezvénynek otthont adhassunk. Az alábbiakban rövid összefoglalásként ismerheti meg a lehetőségeket – természetesen nem kizárólagosan! Amennyiben egyedi igényt támaszt a helyszín felé, vagy más típusú eseményben gondolkodik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik lehető legjobb tudásuk alapján igyekeznek majd teljesíteni minden kérését.

 

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Privát rendezvények lebonyolítása

 

Szeretne igazán színvonalas helyszínen családi ünnepet, baráti összejövetelt, vagy akár legény-/leánybúcsút tartani? A Városliget Rendezvény szakképzett kollégái ebben is a segítségére lesznek!

A Városliget Café & Restaurant számos fantasztikus életeseménynek volt már tökéletes helyszíne. Az étterem jó tagoltsága és szeparálhatósága a kisebb eseményeknek is igazán meghitt környezetet biztosít.

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Céges rendezvény

 

Egyre gyakoribbá vált, hogy a cégek különböző külső helyszínen tartják rendezvényeiket, hiszen ebben az esetben is rendkívül fontos, hogy az esemény gördülékenyen menjen, amihez nagyban hozzájárul a megfelelő helyszín, ráadásul a partnerek gyakran ez alapján alkotják meg az első benyomásukat. A Városliget Rendezvény munkatársai örömmel állnak szolgálatára, így az esemény garantáltan tökéletes hangulatban fog telni.   

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Esküvő a Városligetben

 

Valószínűleg minden Pár arra vágyik, hogy élete legszebb napja tökéletes legyen. Ehhez elengedhetetlen, hogy a helyszín hibátlan legyen. Budapest egyik legcsodálatosabb része, a gyönyörű panorámával rendelkező Városliget, számos álomesküvőnek adott otthont az évek alatt.

A Városliget Rendezvény kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes termet, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben vagy népes Vendégsereggel ünnepelve.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,