Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a belvárosban


Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a főváros szívében

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

 

Bármilyen jellegű rendezvényről beszélünk, a közös pont az elvárásoknál a tökéletes helyszín. Ezt azonban elérni egyáltalán nem egyszerű feladat, de mi a Városligetben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb típusú rendezvénynek otthont adhassunk. Az alábbiakban rövid összefoglalásként ismerheti meg a lehetőségeket – természetesen nem kizárólagosan! Amennyiben egyedi igényt támaszt a helyszín felé, vagy más típusú eseményben gondolkodik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik lehető legjobb tudásuk alapján igyekeznek majd teljesíteni minden kérését.

 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Privát rendezvények lebonyolítása

Szeretne igazán színvonalas helyszínen családi ünnepet, baráti összejövetelt, vagy akár legény-/leánybúcsút tartani? A Városliget Rendezvény szakképzett kollégái ebben is a segítségére lesznek!

A Városliget Café & Restaurant számos fantasztikus életeseménynek volt már tökéletes helyszíne. Az étterem jó tagoltsága és szeparálhatósága a kisebb eseményeknek is igazán meghitt környezetet biztosít.

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Céges rendezvény

Egyre gyakoribbá vált, hogy a cégek különböző külső helyszínen tartják rendezvényeiket, hiszen ebben az esetben is rendkívül fontos, hogy az esemény gördülékenyen menjen, amihez nagyban hozzájárul a megfelelő helyszín, ráadásul a partnerek gyakran ez alapján alkotják meg az első benyomásukat. A Városliget Rendezvény munkatársai örömmel állnak szolgálatára, így az esemény garantáltan tökéletes hangulatban fog telni.   

 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Esküvő a Városligetben

Valószínűleg minden Pár arra vágyik, hogy élete legszebb napja tökéletes legyen. Ehhez elengedhetetlen, hogy a helyszín hibátlan legyen. Budapest egyik legcsodálatosabb része, a gyönyörű panorámával rendelkező Városliget, számos álomesküvőnek adott otthont az évek alatt.

A Városliget Rendezvény kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes termet, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben vagy népes Vendégsereggel ünnepelve.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019