Ajánlatkérés

Rendezvényhelyszín Budapest - A Városliget tökéletes helyszínéül szolgál bármilyen stílusú rendezvénynek

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest – Változatos helyszíneink között mindenki megtalálja az elképzeléseit!

 

Vajon milyen egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten? Bármilyen rendezvényről beszélünk, a tökéletes helyszín elengedhetetlen hozzá, megtalálása azonban nem egyszerű feladat, hiszen a helyszínnel kapcsolatban általában magasak az elvárásaink. Egy igazán színvonalas otthont szeretnél adni esküvődnek, céges rendezvényednek, üzleti megbeszélésednek, családi, vagy baráti összejöveteleknek? A TóPart Budapest különleges helyszínei között mindenki megtalálja a legjobb helyszínt a rendezvényének! Legyen szó kis létszámú esküvőről vagy egy népesebb céges rendezvényről, minden helyzetre találunk megoldást, hiszen a Városliget számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. Tapasztalt, segítőkész kollégáink segítenek a választásban, kérj személyre szabott ajánlatot! 

 

 

Rendezvényhelyszín Budapest – Esküvő helyszín a Városligetben

 

Valószínűleg minden Pár arra vágyik, hogy az esküvője tökéletes legyen, hiszen ez az a nap, amit sohasem feledünk el, évek múlva is egy fontos téma lesz a családi összejövetelek alkalmával. Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik, a szervezés egyik legfontosabb pontja, hogy a Pár megtalálja a tökéletes esküvőhelyszínt. A Városliget a legjobb rendezvényhelyszín Budapesten, ahol kis létszámú esküvők lebonyolítására is van lehetőség, de akár egy száz fős lakodalom is könnyedén megvalósítható a TóPart Budapest komplexumában. 

 

Egyre népszerűbbek Magyarországon is a téli esküvők. Ha úgy döntenél, hogy a boldogító igent egy jégvirágos esküvő keretein belül mondanád ki, a Városligetben erre is van lehetőség, hiszen minden egész éves helyszíneink mellett téli rendezvényhelyszíneink közül is választhatsz. Ebben az évszakban népszerű a DOM sátorban tartott esküvő, ahol természet közelsége, a gyönyörű kilátás mellett a beltéri esküvő minden előnyét élvezheted. A sátrak nagy előnye, hogy könnyedén, szinte bármilyen helyszínen összeszerelhetők, ráadásul ellenállnak a környezeti hatásoknak is, így nem kell a zord időjárástól tartani. Ebben az esetben is az ételekről és italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik. 

 

 

Rendezvényhelyszín Budapest – Lány – és legénybúcsú helyszín

 

A lánybúcsú és legénybúcsú a menyasszony és a vőlegény esetében az utolsó szabad este, így minden szempontból tökéletesnek kell lennie, hiszen az itt történt pillanatokra – remélhetőleg – egész életükben emlékezni fognak a résztvevők. A Városliget Café & Restaurant tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten, hiszen a bérelhető különteremben garantált a jó szórakozás. A bulizás előtt itt nyugodt körülmények között, zavartalanul fogyaszthatnak el a Vendégek egy finom vacsorát, egy jó minőségű bor vagy pezsgő társaságában. A Városliget évszaktól függetlenül tökéletes választás, hiszen a tavaszi-nyári időszakban a tó körüli látványosságok, a gyönyörű kilátás bármilyen jellegű rendezvénynek megadják a hangulatot, míg télen egy közös korcsolyázás a Műjégpályán teszi feledhetetlenné az estét. Lehetőség van esetleg egy pályaszakasz bérlésére is, így nem kell a sorban állással töltenetek az idő. 

 

Rendezvényhelyszín Budapest – Születésnapi vacsorahelyszín

 

Minden évben fontos, hogy megünnepeljük családtagjaink és barátaink születésnapját. Ilyenkor általában összegyűlik a család és a barátok, ehhez pedig egy igazán jó helyre van szükség, ami mindenki számára könnyen megközelíthető és az ételek is rendkívül finomak. A Városliget egy olyan rendezvényhelyszín Budapesten, ami minden elvárásnak megfelel, hiszen egy igazán gyönyörű környezetben várja a Vendégeket, páratlan kilátással a csodálatos Vajdahunyad várára. A Városliget egész évben tökéletes választás, hiszen minden évszaknak megvan a maga szépsége. A nyári időszakban kiváló program lehet az egész család számára egy közös csónakázás a Városligeti tavon, vagy télen ugyanitt egy kellemes korcsolyázás. A Városliget Café & Restaurant igazi gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégeket, ráadásul népesebb vendégsereg esetében az étterem különterme is kibérelhető. 

 

 

Rendezvényhelyszín Budapest – Céges rendezvényhelyszín Budapesten 

 

A különböző céges rendezvények, üzleti megbeszélések, partnertalálkozók esetében kiemelten fontos az igényes, csendes környezet, hiszen gyakran a partnerek ez alapján alkotják meg az első benyomásukat. A Városliget a legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten, szabadtéri helyszínei, vagy a fedett díszterem, kiválóan alkalmas bármilyen jellegű céges rendezvény lebonyolítására. A Műjégpálya körül rengeteg lehetőséged van arra, hogy igazán emlékezetessé varázsold a rendezvényt, akár az egész terület bérlésére is van lehetőség. 

 

 

Rendezvényhelyszínünk Budapest szívében felkeltette az érdeklődését? Legyen szó esküvőről, születésnapról, céges rendezvényről vagy csak egy baráti összejövetelről, mi megvalósítjuk az elképzeléseidet! Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,