Ajánlatkérés

Privát rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten, a Városligetben

Privát rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten, a Városligetben

Rendezvényhelyszín a Városligetben – privát rendezvények páratlan környezetben

Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal, a Tópart csodálatos panorámájával és változatos igényeket kielégítő helyszíneinkkel, eszközeinkkel minden típusú privát rendezvénynek otthont adhatunk!

 

Ha szeretné a családi ünnepet, a baráti összejöveteleket, vagy akár a leány-/legénybúcsúját egy különleges helyszínen, gyönyörű környezetben ünnepelni, a Városliget Rendezvény csapatának szakképzett kollégái ebben is segíthetnek. Privát, zártkörű rendezvények helyszínéül a földszinti csatolót, az emeleti dísz-termet, és külön megrendelésre épített tavi stéget ajánljuk!

 

 

Privát rendezvény ajánlatunk

A Városliget Rendezvény nem kizárólag céges rendezvények tekintetében nyújt kiemelkedőt, de visszatérő elégedett ügyfelekkel rendelkezik a privát rendezvények területén is.
Számos kiemelt életesemény: esküvő, születésnap, évforduló, diplomaosztó és leány-, illetve legénybúcsú helyszíne volt már a Városliget Café & Restaurant.

 

Az étterem jó tagoltsága és szeparálhatósága segít nekünk abban, hogy a kisebb társaságok meghitten és önfeledten tudjanak ünnepelni.

 

A Törley terem eleganciája utánozhatatlan élményt nyújt, zártkörűsíthetősége miatt „VIP” érzetet kelt a vendégekben. A terem 30-50 fő befogadására alkalmas, de az étterem nagyterme, illetve a terasz nagyobb társaságok ültetésére is alkalmas és szintén lezárható.

 

A Tóterasz laza vízparti hangulatával, kellemes esti fényeivel, a szomszédságában csónakázási lehetőséggel, tökéletes választás a könnyedebb jellegű rendezvényekhez. A központi elhelyezkedés és a Hősök tere közelsége révén pompás helyszíne a limuzinos utakhoz kapcsolt mulatozásra.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését helyszíneink iránt, keressen minket bátran!

 

Rendezvényszervezőink örömmel állnak szolgálatukra. 

Privát rendezvénytípusok, amelyek megszervezésében csapatunk segíthet, a Városliget helyszínt adhat:

  • házassági évforduló
  • születésnapi buli
  • névnapi buli
  • diplomaosztó utáni ünnepség
  • legény-  vagy leánybúcsú

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva: privát rendezvények a Városligetben

 

Ha nem a Városligetbe vágyik: Catering szolgáltatásunk a minőséget biztosítja!

Büszkék vagyunk saját bázisunkra a TóPart Budapest komplexumra és nagyban segíti munkánkat, azonban az sem okoz problémát számunkra, ha külsős helyszínre igénylik, veszik igénybe partnereink kitelepülésünket. 

Ebben az esetben is mindig eseményre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket. 

Akár kockás terítős családi napról, akár exkluzív alaklomról van szó rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek, a megfelelően képzett és felkészített személyzet.

 

Kérje ajánlatunkat Catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban ide kattintva: privát rendezvények Catering


címkék:

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,