Privát rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - születésnapra, névnapra, leány- és legénybúcsúra, évfordulóra, vagy bármilyen más rendezvénytípusra!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Privát rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten, a Városligetben

Privát rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten, a Városligetben

Rendezvényhelyszín a Városligetben – privát rendezvények páratlan környezetben

Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal, a Tópart csodálatos panorámájával és változatos igényeket kielégítő helyszíneinkkel, eszközeinkkel minden típusú privát rendezvénynek otthont adhatunk!

 

Ha szeretné a családi ünnepet, a baráti összejöveteleket, vagy akár a leány-/legénybúcsúját egy különleges helyszínen, gyönyörű környezetben ünnepelni, a Városliget Rendezvény csapatának szakképzett kollégái ebben is segíthetnek. Privát, zártkörű rendezvények helyszínéül a földszinti csatolót, az emeleti dísz-termet, és külön megrendelésre épített tavi stéget ajánljuk!

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Privát rendezvény ajánlatunk

A Városliget Rendezvény nem kizárólag céges rendezvények tekintetében nyújt kiemelkedőt, de visszatérő elégedett ügyfelekkel rendelkezik a privát rendezvények területén is.
Számos kiemelt életesemény: esküvő, születésnap, évforduló, diplomaosztó és leány-, illetve legénybúcsú helyszíne volt már a Városliget Café & Restaurant.

 

Az étterem jó tagoltsága és szeparálhatósága segít nekünk abban, hogy a kisebb társaságok meghitten és önfeledten tudjanak ünnepelni.

 

A Törley terem eleganciája utánozhatatlan élményt nyújt, zártkörűsíthetősége miatt „VIP” érzetet kelt a vendégekben. A terem 30-50 fő befogadására alkalmas, de az étterem nagyterme, illetve a terasz nagyobb társaságok ültetésére is alkalmas és szintén lezárható.

 

A Tóterasz laza vízparti hangulatával, kellemes esti fényeivel, a szomszédságában csónakázási lehetőséggel, tökéletes választás a könnyedebb jellegű rendezvényekhez. A központi elhelyezkedés és a Hősök tere közelsége révén pompás helyszíne a limuzinos utakhoz kapcsolt mulatozásra.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését helyszíneink iránt, keressen minket bátran!

 

Rendezvényszervezőink örömmel állnak szolgálatukra. 

Privát rendezvénytípusok, amelyek megszervezésében csapatunk segíthet, a Városliget helyszínt adhat:

  • házassági évforduló
  • születésnapi buli
  • névnapi buli
  • diplomaosztó utáni ünnepség
  • legény-  vagy leánybúcsú

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva: privát rendezvények a Városligetben

 

Ha nem a Városligetbe vágyik: Catering szolgáltatásunk a minőséget biztosítja!

Büszkék vagyunk saját bázisunkra a TóPart Budapest komplexumra és nagyban segíti munkánkat, azonban az sem okoz problémát számunkra, ha külsős helyszínre igénylik, veszik igénybe partnereink kitelepülésünket. 

Ebben az esetben is mindig eseményre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket. 

Akár kockás terítős családi napról, akár exkluzív alaklomról van szó rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek, a megfelelően képzett és felkészített személyzet.

 

Kérje ajánlatunkat Catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban ide kattintva: privát rendezvények Catering


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019