Privát rendezvény ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább
Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? A legjobb választás a Városliget! Ismerje meg különleges születésnapi vacsorahelyszínünket, ahol egy igazi élmény lesz az ünnepség! 

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának különleges helyszíneit, melyek között tapasztalt kollégáink segítségével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet! 

Tovább
Terembérlés Budapest - Ismerd meg különleges helyszíneinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényének megfelelő termet, a kiválasztásban pedig a Városliget Rendezvény munkatársai is segítségére lesznek! 

Tovább
Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Tovább
Lánybúcsú helyszín Budapest

Lánybúcsú helyszín Budapesten - Nem egyszerű a kérdés, hiszen számos hely közül választhatunk, így nem könnyű megtalálni a legjobbat. A helyszínnel kapcsolatban ráadásul magasak az elvárásaink. Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra! 

Tovább
Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Tovább
A éegjobb születésnapi vacsorahelyszín

Minden évben fontos megünnepelni a családunk, barátaink születésnapját is. A legjobb ilyenkor, ha összegyűlik az egész rokonság, ám ehhez kell egy tökéletes születésnapi vacsorahelyszín. Bemutatjuk a legjobbat! 

Tovább
Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café...

Tovább

1/2 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020