Ajánlatkérés

Pénteki esküvő: Tartsd pénteken az esküvőd, és vendégeld meg a részt vevőket kedvezményes áron!

Szeretnéd életed nagy napját csodálatos, romantikus környezetben ünnepelni? A Városligeti tó partján álló helyszíneink lehetőséget biztosítanak erre! Legyen szó akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus stílusról, termeink között biztosan megtalálod a tökéletes rendezvényhelyszínt! Ráadásul most egy kihagyhatatlan ajánlatunk is van számodra – hiszen pénteki esküvőd most kedvezményes áron tarthatod!

Pénteki esküvő: Tartsd pénteken az esküvőd, és vendégeld meg a részt vevőket kedvezményes áron!

A pénteki esküvő varázsa: Tartsd pénteken az esküvőd – és a vendéglátás teljes árának 10%-át elengedjük!

A pénteki napon kötött házasság a hiedelem szerint a lelki fejlődést, a házastárssal való mély kapcsolatot segíti elő – de ha nem vagy babonás, nekünk akkor is van egy érvünk a pénteki esküvő mellett! :)

 

Ha úgy döntesz ugyanis, hogy esküvőd egy pénteki napra tervezed – mi egy kis árengedménnyel kedveskedünk Neked. A vendéglátás teljes összegéből 10% kedvezményt biztosítunk! Az így kapott engedménynek minden bizonnyal nagy hasznát veszitek majd a nászúton! :) Vendégeld meg szeretteid, barátaid most kedvezményesen!

Ajánlatunk 2017. március 01 - 2017. november 30. között tartandó esküvőkre érvényes.

 

Ismerd meg termeinket, helyszíneinket IDE kattintva!

 

 

 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,