Együttműködő partnereink - Városliget Rendezvény - rendezvényhelyszínek Budapesten a Városligetben

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Partnereink

 

Highland Golf Club

www.highlandgolf.hu 

A Highland Golf Club a legnagyobb vendégkörrel rendelkező golfklub Magyarországon. Vendégeink között nagy számban találhatóak magas jövedelmi és társadalmi státuszú személyek, cégvezetők, tulajdonosok, akik egyúttal „véleményvezérek” is.

A golfozókon kívül rajtunk keresztül egyéb cégek, döntéshozók is elérhetőek (pl. szponzoraink, céges rendezvények résztvevői stb., akik adott esetben nem is golfozók, de mégis kiemelt, nagy kapcsolati tőkével rendelkező személyek).
 

Made in Heaven

http://madeinheaven.hu/

A Made in Heaven Kreatív Esküvőműhely csodás esküvői dekorációival és egyedi ötleteivel tökéletes választás a “nagy napra” készülődőknek. Mindig törekednek az Ügyfeleik ötletei mentén új, különleges dolgok megvalósítására. Szenvedélyük a kreativitás, a szervezés és az Ügyfelek elképzeléseinek megvalósítása.

 

Viola Violetta Virág

http://violavioletta.hu/

A Viola Violetta évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a virágkötés területén. Ügyfeleikkel személyes találkozó alkalmával beszélik meg az elképzeléseiket, hogy a végeredmény minden esetben elégedettséget szüljön. Céljuk az újdonságra való törekvés, a természetes szépség kiemelése mellett. 

 

Pink Limo

http://pinklimoberles.hu/

 

Flippermúzeum

http://www.flippermuzeum.hu/

 A Flippermúzeum szeretettel vár minden kedves érdeklődőt állandó, inetraktív kiállítására. 

 

Mentha Apartments

http://www.menthaapartments.com/

Amennyiben szállást keres a Mentha Apartments impozáns belvárosi apartmanjai közül kedvére válogathat. 

 

https://www.szerelemplaza.hu/

 

 

 

Kézműves beszállítóink

Váli Borászat

http://www.valibor.hu/

Chez Dodo Macaron Manufaktúra

https://www.facebook.com/chezdodomacaron/

“Hiszem, hogy egy falatnyi sütemény képes lehet kiragadni térből és időből, képes lehet egy pillanatra zárójelbe tenni a világot, mert akkor és ott csak az íz és az élmény számít.”

 

 

Árpád Pálinka

http://www.arpadpalinka.hu/

Sok jó pálinka van Magyarországon, de a jók között is vannak legjobbak. Családommal hiszünk abban és azért dolgozunk, hogy az Árpád Pálinka a kiváló minőségű, legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet kapjanak a mai kulturált pálinkafogyasztásban. Fő célunk az egyediség és a minőség középpontban tartása.

 

Gyulai Pálinkamanufaktúra

http://www.gyulaipalinka.hu/

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.

A Városliget Café-ban egy hideg téli napon kevés dolog melegít fel jobban, mint a minőségi alapanyagokból készült gyulai pálinka, melynél garantáltan nem talál jobbat a környéken, ha igazi hungarikumra vágyik.

 

Házi pörkölésű kávé – Semiramis

http://www.semiramiskave.hu/

 

A Városliget Café híres helyben pörkölt kávéjáról és a Liget kávéról, mely különleges szervírozásával és a kávé mennyei zamatával teszi élvezetesebbé a fogyasztást. A nyers kávét, melyet az étteremben frissen pörkölünk, a Semiramis cég biztosítja.

Térjen be hozzánk egy Liget kávéra, a maradandó élmány garantáltan nem marad el!

Pödör olajok

http://www.podor.hu/

 

A jó minőségű alapanyagokból a legjobb hozható ki, ha prémium minőségű fűszereket, olajakat, és eceteket használ a séf az étteremben. A Pödör Kft. a kezdetek óta komoly figyelmet fordított arra, hogy hazánk séfjeit megismertesse a hidegen sajtolt, szűretlen olajak felhasználási módjaival, és megmutassuk emellett a különféle ecetek fontosságát is a konyhákban.

A Városliget Café étlapján mindig van olyan étel, főként saláták és levesek, amikhez a Pödör hidegen sajtolt, 100%-ban tiszta, szűretlen olajakat használja séfünk, ízletesebbé téve ezzel azokat.

Bükki sajt – Hegyvidéki sajtmanufaktúra

http://bukkisajt.hu/

2005-ben alapított családi vállalkozásunk Mónosbélben  található  a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévö kis faluban. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban  saját termelésü  kecsketejböl  és partnerünknél alapított magyartarka állomány tejéböl készítjük sajtjainkat.

A Városliget számos rendezvényén ínyencségnek számít a bükki sajtválogatás, vagy terítékre kerülhet a szürkemarha lasagne bükki sajttal sütve. Az igazi sajtkülönlegességekre vágyók biztosan találnak kedvükre való fogásokat egy esetleges rendezvényre.

Fóti Kézműves Sörfőzde

http://www.fotisorfozde.hu/

Sörfőzdénk, melyet 1994-ben referenciaüzem céljára építettünk, eddig jórészt klasszikus söröket gyártott.
A másfél évvel ezelőtt elindult sörforradalomhoz csatlakozva elkezdtünk olyan sörkülönlegességeket is készíteni, amelyekkel hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni.

A Városliget Café-ban baráti vagy családi ebédekhez is dukál egy üveg kézműves sör. A különleges ízvilágú sörök szerelmesinek kedvezve ajánljuk a hagyományos magyar recept alapján készült termékeket.

 

Antal Család Méhészete

Az Antal család négy generáció óta foglalkozik a méhészettel. A közel 200 méhcsalád fenntartható fejlődéséhez, és éves többszöri vándoroltatásához, szervezett munkavégzés és magas szakmai hozzáértés szükséges. Nem is csoda, hogy a méhészet munkájával kiérdemelte az év méhésze címet 2015-ben. 

A méhészet választékában nem csupán a “hagyományos” mézek szerepelnek, de kapható erdei méz, szelídgesztenye méz, de még virágpor is. 

 

TrustFood Kft

http://www.szalamibolt.hu/

A 2010-ben indult vállalkozás a magyar kézműves termelők termékeit forgalmazza. Kis és nagykereskedelmi tevékenységünk keretében több termelő képviseletét látjuk el. Fontos szempont az élelmiszerekkel szemben, hogy adalék és tartósítószer mentesek legyenek, amelyek így biztosítják az egészséges táplálkozást. Szalámibolt néven saját mintaboltot is üzemeltetünk Budapest belvárosában.

A városligeti rendezvények előételeként vendégeink válogathatnak a különféle szalámikból, melyek speciális ízvilágukkal biztosan elnyerik mindenki ízlését.

Győri „ELŐRE” Halászati Termelőszövetkezet

http://www.bajcshal.hu/

A Győri „ELŐRE” Halászati Termelőszövetkezet 1945-ben győri székhellyel alakult. Telephelye és halfeldolgozó üzeme ma már a Szigetközben, Kisbajcson van. Jelenleg Magyarországon az édesvízi halak palettáján a legszínesebb termékkörrel rendelkezik, amelyben a konyhakész élelmiszerek is megtalálhatóak.

A Városliget Café étlapján mindig újabb és újabb különleges halételek jelennek meg, melyeket séfünk nagy gonddal, a legfinomabb módon készít el. Jelenlegi étlapunkon érdeklődő vendégeink számára megtalálható a fogasfilé Kárpáthy.

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020