Változatos szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapest legszebb részén – születésnapra, névnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, esküvőre vagy akár sajtótájékoztatóra, konferenciára, bemutatóra!


Nyári rendezvényhelyszínek Budapesten a Városligetben - szabadtéri rendezvényeknek

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben

Szeretné rendezvényét a nyári szikrázó napsütésben, a Városliget páratlan környezetében megtartani? Számos ajánlatunk van Ön számára!

 

Nézze végig kimondottan nyárra vonatkozó ajánlatainkat: teraszos megoldások, vízközeli rendezvényhelyszínek vagy éppen a tóra épített stég... Egy biztos: nálunk megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszínt nyárra, hiszen a Városliget ezredéves fáinak árnyékában, a tó látványával együtt olyan mesebeli környezetet tudunk biztosítani, amelyet Budapesten talán sehol máshol nem talál meg.

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 


Csónakázó tó a Városligetben – különleges szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, nem mindennapi eseményeknek

A páratlan környezet, a Vajdahunyadvár és a Városligeti tó a hétköznapoknak is csodálatos hangulatot kölcsönöz – hát még ha ünnepi díszbe öltöztetjük?!

És miért ne tennénk? A Csónakázó tó a Városliget egyik ékköve, amely az Ön rendelkezésére is áll!

 

A romantikus hangulatú kis tó helyén valaha mocsár volt. 1808-ban csapolták le, ekkor alakították ki a mai tavat két kis szigettel. Medrét 1908-ban kibetonozták, hogy télen a víz nagyrészét leereszthessék. Nyáron csónakból, vízibicikliről lehet barátkozni az Állatkertből kilátogató sokféle madárral.

 


 

Sétány a Városligeti tó partján - szabadtéri rendezvényhelyszín páratlan panorámával Budapesten

A Csatoló terem és a tó közötti sétány lounge garnitúrákkal vagy koktélasztalokkal, zöld növényzettel csodálatos önálló vagy kiegészítő kültéri helyszíne bármilyen kreatív rendezvénynek.

 

A tó csodálatos hangulata a nyáresték romantikájának egyik fénypontja lehet! Kiemelten ajánljuk ezt a helyszínt romantikus jellegű eseménye

 

Tóterasz – teraszos, szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, a Városligeti tó partján

Az 1896-os Millenniumi Kiállításra épült Vajdahunyadvár látványa sehonnan nem olyan szép, mint télen a jégről, nyáron meg egy csónakból. És az sem csalódik, aki partra száll egy hűsítő italra vagy egy könnyű nyárias ebédre vagy vacsorára.

 

A Tóterasz egyszerű, de ízlésesen berendezett hangulatával, egyedülálló történelmi környezetben várja vendégeit. Kiváló helyszíne lehet különböző romantikus eseményeknek, baráti összejöveteleknek, üzleti találkozóknak. Szívesen látjuk a belvárosban kirándulókat, kerékpározókat és persze a házi kedvenceket is.”

 

Stég a Városligeti tavon - romantikus szabadtéri rendezvényhelyszín Budapest legszebb taván

Ha már tó, legyen stég!

 

Csapatunk a Városliget Rendezvénynél örömmel fogadja az egyedi ötleteket, kívánságokat is a rendezvényhelyszínek kiválasztásánál, és lebonyolításánál egyaránt. A Városligeti tó páratlan látványt nyújt karöltve a Vajdahunyadvárral és a környező parkosított területtel, és miért ne tartaná rendezvényét egy saját stégen?

 

Főként esküvőkre ajánljuk a tóra épített stéget, amely kiváló helyszínt biztosít a szertartásnak! A romantikus hangulat, a gyönyörű fotók elkészülte itt garantált!

 

 

Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019