Változatos szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapest legszebb részén – születésnapra, névnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, esküvőre vagy akár sajtótájékoztatóra, konferenciára, bemutatóra!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Nyári rendezvényhelyszínek Budapesten a Városligetben - szabadtéri rendezvényeknek

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben

Szeretné rendezvényét a nyári szikrázó napsütésben, a Városliget páratlan környezetében megtartani? Számos ajánlatunk van Ön számára!

 

Nézze végig kimondottan nyárra vonatkozó ajánlatainkat: teraszos megoldások, vízközeli rendezvényhelyszínek vagy éppen a tóra épített stég... Egy biztos: nálunk megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszínt nyárra, hiszen a Városliget ezredéves fáinak árnyékában, a tó látványával együtt olyan mesebeli környezetet tudunk biztosítani, amelyet Budapesten talán sehol máshol nem talál meg.

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 


Csónakázó tó a Városligetben – különleges szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, nem mindennapi eseményeknek

A páratlan környezet, a Vajdahunyadvár és a Városligeti tó a hétköznapoknak is csodálatos hangulatot kölcsönöz – hát még ha ünnepi díszbe öltöztetjük?!

És miért ne tennénk? A Csónakázó tó a Városliget egyik ékköve, amely az Ön rendelkezésére is áll!

 

A romantikus hangulatú kis tó helyén valaha mocsár volt. 1808-ban csapolták le, ekkor alakították ki a mai tavat két kis szigettel. Medrét 1908-ban kibetonozták, hogy télen a víz nagyrészét leereszthessék. Nyáron csónakból, vízibicikliről lehet barátkozni az Állatkertből kilátogató sokféle madárral.

 


 

Sétány a Városligeti tó partján - szabadtéri rendezvényhelyszín páratlan panorámával Budapesten

A Csatoló terem és a tó közötti sétány lounge garnitúrákkal vagy koktélasztalokkal, zöld növényzettel csodálatos önálló vagy kiegészítő kültéri helyszíne bármilyen kreatív rendezvénynek.

 

A tó csodálatos hangulata a nyáresték romantikájának egyik fénypontja lehet! Kiemelten ajánljuk ezt a helyszínt romantikus jellegű eseménye

 

Tóterasz – teraszos, szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, a Városligeti tó partján

Az 1896-os Millenniumi Kiállításra épült Vajdahunyadvár látványa sehonnan nem olyan szép, mint télen a jégről, nyáron meg egy csónakból. És az sem csalódik, aki partra száll egy hűsítő italra vagy egy könnyű nyárias ebédre vagy vacsorára.

 

A Tóterasz egyszerű, de ízlésesen berendezett hangulatával, egyedülálló történelmi környezetben várja vendégeit. Kiváló helyszíne lehet különböző romantikus eseményeknek, baráti összejöveteleknek, üzleti találkozóknak. Szívesen látjuk a belvárosban kirándulókat, kerékpározókat és persze a házi kedvenceket is.”

 

Stég a Városligeti tavon - romantikus szabadtéri rendezvényhelyszín Budapest legszebb taván

Ha már tó, legyen stég!

 

Csapatunk a Városliget Rendezvénynél örömmel fogadja az egyedi ötleteket, kívánságokat is a rendezvényhelyszínek kiválasztásánál, és lebonyolításánál egyaránt. A Városligeti tó páratlan látványt nyújt karöltve a Vajdahunyadvárral és a környező parkosított területtel, és miért ne tartaná rendezvényét egy saját stégen?

 

Főként esküvőkre ajánljuk a tóra épített stéget, amely kiváló helyszínt biztosít a szertartásnak! A romantikus hangulat, a gyönyörű fotók elkészülte itt garantált!

 

 

Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019