Romantikus esküvőt szeretnél? Válaszd a Városligetet!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Nyári dekorációs ötletek, ha most van az esküvőd!

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami...

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei...

Tovább
Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább

Egy nyáron tartandó esküvőt számtalan módon elő lehet készíteni, mégis az egyik legfontosabb része az egésznek a színvilág kiválasztása szokott lenni. Ha ezzel megvagyunk, akkor voltaképpen máris meghatároztuk az egésznek a hangulatát, adtunk neki egy keretet. Ebből kiindulva segítünk most nektek választani, hogyha a Városligetben szeretnétek esküdni, akkor milyen dekorációs ötletek kerülhetnek elő!

Romantikus esküvő a Városligetben

Az esküvői dekorációt rábízhatjuk bárkire, akiben megbízunk, vagyis lehet ez egy kedves ismerős vagy barát, esetleg dekoratőr vagy virágkötő, aki a csokrunkat készíti. Ha azonban nem így gondoljuk, lehetünk akár mi magunk is, aki kitalálja, megálmodja, milyen színű és stílusú legyen az esküvőnk hangulata. A nyár számtalan ötletet és lehetőséget kínál, ne féljünk hát átlépni a megszokott korlátokat, hanem legyen a mi esküvőnk az, mely igazán egyedi és tökéletes lesz! 

 

Sokan ragaszkodnak valamiféle hagyományhoz, sémához, de néha érdemes ezeket felülvizsgálni, és újraértelmezni. Ez persze nem azt jelenti, hogy dobjuk a kukába, amit otthonról hoztumk szokás címszó alatt, mindössze azt, hogy igenis nézzünk utána, hogyan s miként tehetjük a legemlékezetesebbé ezt a napot önmagunk és párunk számára! 

 

Szabadtéri esküvő a Városligetben

 

Ha már tudjuk, hogy nyáron tartjuk az esküvőnket és ötven fő alatti a vendégek száma, logikusan hangzik, hogy nem visszük tető alá a szertartást, hanem szabadtéren rendezzük meg. Mivel ma már az anyakönyvvezető házhoz is megy (igény szerint természetesen), így az egész ceremónia megtartható a szabadban – kivéve persze a templomi részét.

A székeket és az asztalokat célszerű ilyenkor minél több színes nyári virággal díszíteni, hizsen mikor máskor tudjuk ilyen szinten kihasználni a csodás virágkavalkádot, mint a nyári hónapokban? És ha mindehhez még ráadásul hagyományos fehér székhuzat és terítő is társul, az valóban megadhatja a tökéletes ünnepi hangulatot!

 

Köszönőajándék

 

Akik manapság esküdnek, minden bizonnyal már jól tudják, hogy a köszönőajándék nem valami felesleges giccs, értelmetlen pénzkidobás, hanem sokkal inkább egy kis emlék, egy szuvenír, mely arra a fantasztikus napra emlékezteti szeretteinket, amikor velünk együtt ünnepelték új életünket – vagyis életünk egy új fejezetét. Így hát nem árt erre is odafigyelni, és egy kis aprósággal kedveskedni a meghívottaknak: lehet ez egy ötletes hűtőmágnes, egy fotó, vagy bármi egyéb, melyről bizotsan mi fogunk a vendégek eszébe jutni! 

 

Rózsakalitka

 

Hogy még nem hallottatok erről? Pedig ez egy elterjedőben lévő szokás, mely a humánusabb verziója a galambos történetnek. Vagyis nem galambok várják a szabadonengedés boldogító pillanatát, hanem virágok – jelen esetben rózsák. Meseszép dekoráció válhat belőle, mely biztosan mindenkinek elnyeri majd a tetszését, hiszen ilyenkor nyáron az illatuk is bódító tud lenni – még szabadtéren is. 

Válassz hát te is egy csodás dekoratőrt, vagy gondoskodj te magad az esküvői előkészületekről, és ne felejtsd el, hogy a Városliget tárt karokkal vár, ha egy romantikus nyári esküvőre vágysz! 

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019