Romantikus esküvőt szeretnél? Válaszd a Városligetet!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Nyári dekorációs ötletek, ha most van az esküvőd!

Esküvői porté készítése - különleges, egyedi ajándék

Esküvői portréfestés – egy egyedi, különleges emlék

Egy egyedi, különleges emléket szeretnél? Mit szólnál egy esküvői...

Tovább
A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Az esküvők életünk egyik legkülönlegesebb napja, így nem meglepő, ha...

Tovább
Így szervezheted meg a tökéletes rendezvényt

Hogyan szervezzünk meg egy rendezvényt – tippek szakértőktől

Akár az első eseményedről van szó, akár a századikról, a szervezés egy...

Tovább

Egy nyáron tartandó esküvőt számtalan módon elő lehet készíteni, mégis az egyik legfontosabb része az egésznek a színvilág kiválasztása szokott lenni. Ha ezzel megvagyunk, akkor voltaképpen máris meghatároztuk az egésznek a hangulatát, adtunk neki egy keretet. Ebből kiindulva segítünk most nektek választani, hogyha a Városligetben szeretnétek esküdni, akkor milyen dekorációs ötletek kerülhetnek elő!

Romantikus esküvő a Városligetben

Az esküvői dekorációt rábízhatjuk bárkire, akiben megbízunk, vagyis lehet ez egy kedves ismerős vagy barát, esetleg dekoratőr vagy virágkötő, aki a csokrunkat készíti. Ha azonban nem így gondoljuk, lehetünk akár mi magunk is, aki kitalálja, megálmodja, milyen színű és stílusú legyen az esküvőnk hangulata. A nyár számtalan ötletet és lehetőséget kínál, ne féljünk hát átlépni a megszokott korlátokat, hanem legyen a mi esküvőnk az, mely igazán egyedi és tökéletes lesz! 

 

Sokan ragaszkodnak valamiféle hagyományhoz, sémához, de néha érdemes ezeket felülvizsgálni, és újraértelmezni. Ez persze nem azt jelenti, hogy dobjuk a kukába, amit otthonról hoztumk szokás címszó alatt, mindössze azt, hogy igenis nézzünk utána, hogyan s miként tehetjük a legemlékezetesebbé ezt a napot önmagunk és párunk számára! 

 

Szabadtéri esküvő a Városligetben

 

Ha már tudjuk, hogy nyáron tartjuk az esküvőnket és ötven fő alatti a vendégek száma, logikusan hangzik, hogy nem visszük tető alá a szertartást, hanem szabadtéren rendezzük meg. Mivel ma már az anyakönyvvezető házhoz is megy (igény szerint természetesen), így az egész ceremónia megtartható a szabadban – kivéve persze a templomi részét.

A székeket és az asztalokat célszerű ilyenkor minél több színes nyári virággal díszíteni, hizsen mikor máskor tudjuk ilyen szinten kihasználni a csodás virágkavalkádot, mint a nyári hónapokban? És ha mindehhez még ráadásul hagyományos fehér székhuzat és terítő is társul, az valóban megadhatja a tökéletes ünnepi hangulatot!

 

Köszönőajándék

 

Akik manapság esküdnek, minden bizonnyal már jól tudják, hogy a köszönőajándék nem valami felesleges giccs, értelmetlen pénzkidobás, hanem sokkal inkább egy kis emlék, egy szuvenír, mely arra a fantasztikus napra emlékezteti szeretteinket, amikor velünk együtt ünnepelték új életünket – vagyis életünk egy új fejezetét. Így hát nem árt erre is odafigyelni, és egy kis aprósággal kedveskedni a meghívottaknak: lehet ez egy ötletes hűtőmágnes, egy fotó, vagy bármi egyéb, melyről bizotsan mi fogunk a vendégek eszébe jutni! 

 

Rózsakalitka

 

Hogy még nem hallottatok erről? Pedig ez egy elterjedőben lévő szokás, mely a humánusabb verziója a galambos történetnek. Vagyis nem galambok várják a szabadonengedés boldogító pillanatát, hanem virágok – jelen esetben rózsák. Meseszép dekoráció válhat belőle, mely biztosan mindenkinek elnyeri majd a tetszését, hiszen ilyenkor nyáron az illatuk is bódító tud lenni – még szabadtéren is. 

Válassz hát te is egy csodás dekoratőrt, vagy gondoskodj te magad az esküvői előkészületekről, és ne felejtsd el, hogy a Városliget tárt karokkal vár, ha egy romantikus nyári esküvőre vágysz! 

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019