Ajánlatkérés

Mesés esküvőhelyszín a Városligetben!

Mesés esküvőhelyszín? Valószínűleg minden Pár erre vágyik, hiszen életünk legszebb napja megérdemli, hogy a legjobb helyszínen kerüljön megrendezésre. A hellyel kapcsolatban igazán magasak az elvárásaink: legyen könnyen megközelíthető a Vendégek számára, legyen hangulatos, egy varázslatos környezetben. A feladat azonban nem lehetetlen, hiszen a Városligetben, Budapest szívében minden Pár megtalálja a hozzá és az esküvő tematikájához leginkább illő helyszínt! 

Mutatunk egy mesés esküvőhelyszínt a Városligetben!

 

Mesés esküvőhelyszín – A tökéletes hely 

 

Egy esküvő mindenki életében az egyik legnagyobb élmény, ezért minden Pár arra törekszik, hogy élete legszebb napja tökéletes legyen. Ez azonban nem tartozik az egyszerű feladatok közé, hiszen nem könnyű mindenből megtalálni a legjobbat.

A tökéletes helyszín az egyik legfontosabb kérdés, hiszen egy rosszul megválasztott hely az egész esküvő hangulatára rányomja a bélyeget.

 

 

 

 

Mesés esküvőhelyszín – Csodálatos panoráma

 

Budapest egyik legcsodálatosabb részén, a Városligetben a természet közelsége, a gyönyörű Vajdahunyad vára, a tó meseszép látványa, a csodálatos panoráma minden Párnak garantáltan elnyeri a tetszését!

 

Az érintetlen táj minden évszakban csodálatos látványt nyújt, ezért a téli időszakban is tökéletes választás a Városliget. Egy jégvirágos esküvőnél nincs is gyönyörűbb, főleg a Műjégpálya közelségében, ahol ilyenkor még a korcsolyázásra is van lehetőség a menyegzőn.

 

 

 

 

 

Romantikus, mesés esküvőhelyszín: Városliget Café & Restaurant

 

A romantikus esküvők kedvelőinek tökéletes választás a Városliget Café & Restaurant. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre áll.

 

Az ablakon kitekintve egy páratlan látvány tárul elénk, ami megadja az esküvőknek az igazi romantikus hangulatot.

 

 

 

 

 

Egy igazán elegáns, mesés esküvőhelyszín: a Díszterem!

 

A Díszterem tökéletes helyszín azon számára, akik exkluzív, különleges helyszínt szeretnének esküvőjüknek. 

 

A Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg a Díszterem, mely az épület egyik ékessége. 

 

A Díszterem különleges kialakítása garantáltan elvarázsol minden Pár és az egész Vendégsereget! 

 

 

 

 

 

Mesés esküvőhelyszín az egyszerűség jegyében

 

Aki azonban nem kedveli a fényűzést, és inkább egyszerű helyszínt szeretne, ő is talál magának tökéletes helyet.

 

A minimál stílus jegyeit magán hordozó Csatoló terem 

 

 

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot ide kattintva! 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,