Ajánlatkérés

Legénybúcsú stílusosan – búcsúztasd legény éveid a Városligetben, íme a legjobb helyszín Budapesten!

Egy férfi életében a legénybúcsú sok szempontból kiemelten fontos esemény. A házas élet előtti utolsó éjszaka a barátokkal különleges kell, hogy legyen – és mi segítünk, hogy jól induljon a mulatság!

Legénybúcsú stílusosan – búcsúztasd legény éveid a Városligetben!

Csak Te és a barátaid – A Törley terem a legénybúcsú tökéletes helyszíne

Indítsd méltóképpen életed egyik legfontosabb mulatságát! Éttermünkben lehetőséged van kibérelni Törley termünket, ahol Te és barátaid elkezdhetitek az estét: egy finom vacsorával egybekötött pezsgőzés, vagy ízlés szerint sörözés, tökéletes indítása ennek a nagyszerű napnak. Legénybúcsú alkalmából az ünneplő csapat vendégünk egy üveg pezsgőre!

Nézd meg a Törley teremről készült fotóinkat ide kattintva!

 

 

Milyen a jó legénybúcsú? – Ötletek a legénybúcsúra, amelytől felejthetetlen lesz a buli!

A legénybúcsú fogalmáról sokaknak a féktelen ivás és a nők jutnak először eszébe. De biztos, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy jól érezzétek magatokat? Nem árt, ha másnap is emlékszel még erre a nagyszerű estére – és ne feledd, csak olyan dolgot érdemes megtenned, amelyet leendő házastársad előtt is bevállalnál!

 

Találjatok olyan programot, amellyel felejthetetlenné tehetitek az estét!

Rengeteg vidám, játékos szórakozás áll lehetőségetekre. Találjatok ki minél több vicces játékot, kihívásokat a vőlegény számára. A vacsora után a buli kezdetekor a Városliget kiváló lehetőségeket tartogat az ilyen mókázásra.

Néhány példa a játékokra:

  • gyűjts össze járókelőktől minél több olyan ruhadarabot, amelyet az előbb még hordtak!
  • írass a pólódra legalább 20 idegennel jókívánságokat!
  • árulj vicces dolgokat egy kosárból, fillérekért a járókelőknek!
  • vigyél át három (idegen) lányt a zebrán, ölben!

 

Egyenruha a legénybúcsú résztvevői számára

Évek óta nagy divat, hogy a legénybúcsú résztvevői számára egyen pólót készíttetnek. A járókelők között a vicces feladatok teljesítésénél is jól jön ez, hiszen így mindenki tudja majd, milyen alkalom végett kértek tőlük esetleg furcsa dolgokat!

 

 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,