Lánybúcsú helyszín Budapesten a Városligetben

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Lánybúcsú helyszín Budapest - Miért a Városliget a legjobb választás hozzá?

Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető különtermek a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és...

Tovább
Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín a Városligetben

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? A legjobb választás a Városliget!...

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló - Rendezvényhelyszín a főváros szívében

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának...

Tovább

Lánybúcsú helyszín Budapesten - Nem egyszerű a kérdés, hiszen számos hely közül választhatunk, így nem könnyű megtalálni a legjobbat. A helyszínnel kapcsolatban ráadásul magasak az elvárásaink. Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra! 

Lánybúcsú helyszín Budapest

Lánybúcsú helyszín Budapest – Miért fontos a megfelelő helyszín?

Minden nő életében egy kiemelten fontos esemény a lánybúcsú. Ez az utolsó szabad este, amire egész életében emlékezni fog a menyasszony, így tökéletesnek kell lennie. Egy rosszul megválasztott helyszín az egész rendezvény hangulatát tönkreteheti, ezért nem árt egy kicsit több időt szentelni a megfelelő helyszín megtalálására. Ezzel kapcsolatban azonban nagyon az elvárások, azonban a Városliget minden szempontból tökéletes lehet erre a célra. Ha szeretnéd egy igazán gyönyörű, exkluzív helyszínen eltölteni az utolsó szabad éjszakádat, kérj személyre szabott ajánlatot! 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket!

Egy lánybúcsúról sokaknak a féktelen bulizás jut eszükbe, de ez a hölgyek esetében nem mindenkinél van így. Sokkal jobb program egy hangulatos, kellemes estét eltölteni a barátnőkkel, beszélgetni, esetleg néhány játékkal elütni az időt. A Városliget Budapest szívében mindenki számára könnyen megközelíthető, ráadásul ingyenes parkolási lehetőség is biztosított a könyéken. Persze, he nem akartok autozni (hiszen egy-két pohár pezsgő valószínűleg szerepet kap az estében) nálunk a tömegközlekedés is kiváló.

 

Lehetőséged van kibérelni Törley termünket, ahol egy finom vacsorával egybekötött pezsgőzés tökéletes indítása az estének. A Városliget Café & Resturant bérelhető különterme hangulatos színeivel, különleges hangulatával minden Vendéget lenyűgőz, és számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. 

 

Ide kattintva megnézheted a Törley teremről készült képeinket! 

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – A Városliget évszaktól függetlenül tökéletes választás!

A Városliget évszaktól függetlenül tökéletes választás, hiszen a tavaszi-nyári időszakban a tó körüli látványosságok, a gyönyörű kilátás bármilyen jellegű rendezvénynek megadják a hangulatot, míg télen adott egy közös korcsolyázásra a hölgy Vendégekkel. Lehetőség van esetleg egy pályaszakasz bérlésére is, így nem kell a sorban állással töltenetek az idő. 

Arról nem is beszélve, ha a közös vacsora és beszélgetés után egy kis kiruccanásra, emberekre vágytok! (Hiszen a  legtöbb lánybúcsús programhoz ez elengedhetetlen.) A Hősök terén bátran kipróbálhatjátok a menyasszony bátorságát, talpraesettségét néhány mókás játékkal. 

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – Néhány játékos feladat a lánybúcsúra:

  • Készítsetek egy listát, amire írjatok olyan feladatokat, amit az arának az este alatt el kell végeznie.
  • Áruljatok vicces dolgokat a járókelőknek, fillérekért. 
  • Tartsatok a programok előtt egy szépítkezős délutánt! 
  • Teszteljétek az arát kérdésekkel, amiből kiderül, hogy mennyire ismeri a férjét! 
  • Mondjatok magatokról két információt, amiből az egyik hazugság, a jelenlévők pedig döntsék el, melyik az.

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019