Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belvárosban


Egy különleges esküvői helyszín Budapesten: bemutatkozik a Városliget, mint esküvő helyszín

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart Budapest komplexumában legyen szó egy kisebb létszámú esküvőről, vagy egy világraszóló menyegzőről, minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást! 

Különleges esküvői helyszín Budapesten

Különleges esküvői helyszín a Városligetben

Az esküvő életünk legszebb napja, így természetes, hogy minden pár arra törekszik, hogy a nagy nap minden szempontból tökéletes legyen. A tökéletes helyszín megtalálása az egyik legfontosabb kérdés, hiszen egy rosszul megválasztott hely az egész esküvő hangulatára rányomja a bélyeget. Ha egy különleges esküvői helyszín megtalálása a cél, az elvárások elég magasak tudnak lenni. Fontos, hogy gyönyörű környezetben helyezkedjen el, távol a város zajától, mégis könnyedén megközelíthető legyen. 

 

Az egyik legcsodálatosabb része a fővárosnak a Városliget, ami számos felejthetetlen esküvőnek adott már otthont. A TóPart Budapest komplexumában legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy világraszóló menyegzőről, minden pár megtalálja a stílusához és a vendégsereg létszámához leginkább megfelelő helyszínt. Ha egy különleges esküvői helyszínen képzelitek el a nagy napot, akkor nincs más dolgotok, mint a lenti formot kitltve ajánlatot kérni tőlünk! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Különleges esküvői helyszín? A TóPart Budapest komplexuma a legjobb választás! 

Egy igazán különleges esküvői helyszín megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat. Számtalan apró tényezőt érdemes figyelembe venni a választáskor. Fontos a megközelíthetőség, a helyszín mérete, a környezete. A Városliget az egyik legszebb része Budapestnek, amiről sokan nem tudják, de esküvői helyszínnek is tökéletes választás. 

 

A Városliget Rendezvény tapasztalt kollégái minden pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt, legyen szó romantikus, elegáns, vagy éppen egy modern esküvőről. Ha elegáns esküvől van szó, a Díszterem tökéletes választás, míg a romantika kedvelőink a stég a tónál igazán remek döntés. Ha a minimalista, modern stílust részesítenétek előnyben, a Csatoló terem lesz az igazi. 

 

Egy különleges esküvői helyszín, ami egész évben várja a házasodni vágyókat! 

Különleges esküvői helyszínAmikor az ideális időpontot keressük az esküvőnek, a legtöbb embernek egy kellemes, tavaszi vagy nyári időpont jut az eszébe. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy egyret többen döntenek úgy, hogy egy kicsit eltérnek a hagyományoktól, és egy őszi vagy akár egy téli napon mondják ki a boldogító igen-t. 

 

Az érintetlen táj minden évszakban csodálatos látványt nyújt, ezért a téli időszakban is tökéletes választás a Városliget. Egy jégvirágos esküvőnél nincs is gyönyörűbb, főleg a Műjégpálya közelségében, ahol ilyenkor még a korcsolyázásra is van lehetőség a menyegzőn. A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. 

 

Azonban a tavaszi-nyári időszakban szinte vétek négy fal közé zárni az esküvőt, ilyenkor a legjobb választás egy vízparti helyszín. A Városligetben erre is van lehetőség, így nem kell több száz kilométert utazni a családnak, ha a víz közelében szerenétek tartani az esküvőtöket. A Városligeti tó stégje kiválóan alkalmas egy romantikus esküvő helyszínének. A gyönyörű környezetnek, a csodálatos panorámának senki sem tud majd ellenálni! 

 

Ha különleges esküvői helyszínünk felkeltette az érdeklődésedet, kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019