Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!


Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami...

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei...

Tovább
Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább

Esküvőd napja minden szempontból rólad, rólatok szól. Ha szeretnétek valami életre szóló emléket, egy kreatív ceremóniát az esküvőre ami szimbolizálja egybe kelésetek, mutatunk néhány szuper ötletet! 

Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

A ceremóniát jelképező kreatív ötletek nagy divatnak örvendnek. De milyen típusait ismerjük, és melyeket ajánljuk? Romantikus esküvőhelyszínként számos szuper megoldást láttunk már nálunk tartott esküvőkön, és össze is gyűjtöttük Nektek a legszebb, legkreatívabb esküvői ceremóniákat! Ezeket a legtöbben a hagyományos gyertyagyújtás helyett választják, de természetesen kiegészítő elemként is tökéletes megoldás.

 

A homokceremónia – esküvői homokkép, amelyet Ti készíthettek el esküvőtökön!

A homokceremónia vagy homokszertartás rendkívül népszerű napjainkban. Nem is csoda, hiszen egy életre szóló emléket készíthettek vele, közösen.


Lényege, hogy egy előre kiválasztott üvegcsébe a menyasszony és a vőlegény két különböző színű homokot szór a ceremónia részeként, amely szuper dekorációt alkot. 

 

A folyadékceremónia – kettőből egy!

A homokceremóniához hasonló működése van a folyadékceremóniának, ahol szintén a menyasszony és a vőlegény öntheti össze a két különböző színű folyadékot egy előre kiválasztott üvegcsébe.

 

A különbség, hogy itt a két színből (amely a párokat jelképezi) egy harmadik jön létre, amely egységeteket hivatott jelképezni! 

 

Ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt, töltsd ki az alábbi formot és kérd személyre szabott ajánlatunk, vagy töltsd le árlistánk azonnal!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Kötélceremónia – kedves kis emlék életetek Nagy napjáról

Az esküvői ceremónia lényege mindig az, hogy közösen hozzatok létre valami újat, valamit, ami emlékeztet a nagy napra. Egy-egy selyemszalaggal, kötéllel a ceremónia alatt elkészíthetitek ezt az emléket! A hagyományosan különböző színű kötelek fonásával, csomózásával jelképezhetitek egybe kelésetek.

 

Esküvői időkapszula: örök emlék, amely rólatok, nektek szól

Rendkívül trendi és aranyos megoldás, ha esküvőtök napján egy időkapszulát is készítetek. Ez a legtöbb esetben egy dekoratív zárható dobozt jelent, amelybe rátok jellemző, számotokra kedves emlékek kerülnek.


Plusz egy ötlet: kérjétek meg a vendégsereget, hogy egy-egy papírra írt jókívánságot is rejtsenek a dobozba! Néhány 10 év múlva felnyitva az időkapszulát kellemes emlék lesz. 
 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020