4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami különlegeset szeretnél!

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami különlegeset szeretnél!

Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább
Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

Kreatív esküvői ceremóniák, amelyekkel még emlékezetesebbé...

Esküvőd napja minden szempontból rólad, rólatok szól. Ha szeretnétek...

Tovább

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz! 

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

Koszorúslányok és -fiúk: vegyesen

A legtöbb ember nem csupán azonos neműekkel barátkozik, nem igaz? Ha neked és párodnak is vegyes a baráti köre, nem kell kihagynotok senkit az esküvői csapatból! 


Bár tény, hogy nem szokványos felállás, de egész nyugodtan felkérhetitek ellenkező nemű barátaitokat is erre a megtisztelő feladatra – hiszen miért zárnál ki bárkit ebből a buliból csak azért, mert fiú?!

 

Nagyszülők a menyasszony mellett

Azok számára, akik szűk családban nőttek fel, gyakran a nagyszülők is igen fontos szerepet játszanak. A szülők az oltárhoz vezetésben segítenek, a testvérek, barátok pedig a menyasszony oldalán állnak a boldogító Igen-nél, de hol vannak ilyenkor a nagyszülők?


Ha Te is úgy érzed, hogy nagymamád – vagy a fentiek alapján nagypapád – is szeretnéd magad mellett tudni, kérd fel őket bátran!

 

Négylábú koszorúslányok és -fiúk

Azon párok esetében, akiknek mindkét tagja imádja az állatokat, nem is lehet kérdés hogy kutyabarát esküvőt szervezzenek. A család négylábú tagjai is családtagok, ott a helyük az esküvőn is! 


De mi lenne, ha a hagyományos menyasszony-csapat helyett négylábú kedvenced állna melletted? Ilyet is láttunk már, sőt, a gyűrűt is a kutyus hozta az oltárhoz. Végtelenül aranyos tud lenni!

 

Vagy csak egyszerűen ne legyenek koszorúslányok…

Sok oka lehet annak, ha nem akar egy menyasszony koszorúslányokat. Általában vagy túl sok a barát, a rokon akiket fel kéne kérni erre a megtisztelő szerepre – és nem tud dönteni a menyasszony, vagy éppen bármi okból nincs ekkora sereg aki rendelkezésre áll.


Semmi probléma, hiszen ez nem kötelező eleme a házasodásnak. Annak is meg van a romantikája, ha csak Te és a Párod álltok szeretteitek gyűrűjében!
 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020