Konferenciahelyszín a belvárosban, a Városligetben


Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb konferenciahelyszíneket Budapesten a Városligetben, közel a belvároshoz mégis csendes, exkluzív környezetben!

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

A tökéletes konferenciahelyszín ismérvei

Egy konferencia olyan nagyszabású esemény, melynek sikeressége nagyban függ a helyszín kiválasztásától is, így a szervezési folyamat során a tökéletes helyszín megtalálása bizonyul az egyik legfontosabb feladatnak. Az, hogy milyen a tökéletes konferenciahelyszín nagyban függ attól, hogy milyen jellegű az esemény, illetve a meghívottak száma is befolyásoló tényező lehet. Vannak azonban olyan közös tényezők, melyek bármilyen jellegű konferenciáról beszélünk, mindenképp döntő fontosságúak lehetnek.

 

Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen a vendégek számára, mégis egy csendes, zavartalan környezetben helyezkedjen el. További előnyként sorolható fel, ha a kiválasztott konferenciahelyszínen a modern technika eszközei segítik a szervezőket a munkájuk során, és exkluzivitás alkalmas a jó első benyomás keltésére.

 

Amennyiben egy budapesti konferenciahelyszín megtalálása a cél, a legjobb döntés a Városliget, illetve a TóPart Budapest komplexuma. Itt változatos stílusú és méretű helyszínek közül van lehetőség választani, így a tökéletes konferenciahelyszín az esemény igényeit figyelembe véve kerülhet kiválasztásra. A Városliget Rendezvény munkatársai többéves tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés terén, így az alábbi form kitöltésével minden ajánlatkérő segítséget kaphat abban a tökéletes konferenciahelyszín megtalálásában.

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Konferenciahelyszín a belváros szívében, Budapesten

A Városliget Budapest egyik legszebb területe, ami adottságainak köszönhetően kiváló rendezvényhelyszínnek bizonyul. A belvárosban helyezkedik el, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, illetve a parkolással sem lesz gondjuk a konferencia résztvevőinek. A megszokott irodai környezet helyett a Városligetben egy egyedi helyszín várja a konferencia vendégeit a természet közelségében.

 

A legjobb konferenciahelyszín a TóPart Budapest komplexumában

Az egyik legkedveltebb rendezvényhelyszínünk a Díszterem konferenciahelyszínként is remek választás lehet, hiszen adottságainak köszönhetően egy exkluzív környezetet biztosít az esemény számára. A Díszterem a Műjégpálya épületében található, külön bejárattal rendelkezik. Neobarokk stílusa, panorámaablakai és az ezeknek köszönhető csodálatos kilátás a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára tökéletes hátteret biztosítanak rendezvényednek! 

Ha szeretnéd kicsit bővebben is megismerni Dísztermünket, ide kattintva kaphatsz bővebb tájékoztatást a lehetőségekről! 

A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további képek érhetőek el a Díszteremről! 

 

Konferenciahelyszínünk csomagajánlata

Csomagunkban a résztvevők számától függően tudunk ajánlani konferenciahelyszíneket, akár 200 főig. Éttermünknek, a Városliget Café-nak köszönhetően a catering is biztosított igény szerint. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019