Konferenciahelyszín Budapesten a Városligetben - páratlan környezetben ingyenes parkolással

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Konferenciahelyszín Budapesten a Városligetben

Konferenciahelyszín Budapesten a Városligetben

A Városliget Rendezvény páratlan helyszínt nyújt konferenciák számára. A megszokott irodai környezetből kilépve egyedi helyszínen, csodálatos kilátás mellett tarthatják meg konferenciájukat, sajtótájékoztatójukat vagy egyéb üzleti eseményüket.

 

A belváros szívében elhelyezkedő városközponti helyszín könnyen megközelíthető a résztvevők számára, így akár a szoros napirendbe is beilleszthetőek a rendezvények. A környezet üdítő látványa ad felfrissülést az esemény szüneteiben.

 

 

Konferenciahelyszín Budapesten – csomagajánlatunk

Konferencia csomagunkban 30-200 főig nyújtunk helyszín és catering szolgáltatást megrendelőink részére akár néhány órás, akár egész napos rendezvényekre.

Csomagunk tartalmazza a terem bérlését és teljes körű berendezését a szükséges technikai feltételek biztosítását – a megrendelő szükségleteinek ismeretében, – illetve az esemény magas színvonalát tükröző catering szolgáltatásokat.

 

A kávészüneteket helyben pörkölt kávéból készült fekete’ kínálattal dobjuk fel. Kávébárunk 3 féle kávébabból ajánlja habos és krémes különlegességeit cukrászatunk friss, illatos pogácsája és omlós teasüteményei mellé.

Helyi konyhánk az étkezésekre egyedi tálalású és könnyen fogyasztható „smart food”-okat, komplett kongresszusi menükínálatot, hideg-meleg büfékínálatot egyaránt ajánl - maximálisan megfelelve megrendelőink vágyainak. Idegen nyelveket beszélő szakértő felszolgálóink a lehető legnagyobb precizitással dolgoznak a rendezvény gördülékenysége érdekében.

 

 

 

 

Mi teszi jó konferenciahelyszínné Budapesten a Városliget Rendezvény helyszíneit? – a megközelíthetőség

A konferenciahelyszín kiválasztása gyakran nem egyszerű feladat, hiszen a konferencia jellegzetességeitől függően más és más elvárásokat támasztunk a helyszín felé. A létszám, az előadások típusa, az étkeztetés felé támasztott igény de még a megközelíthetőség is mind mind olyan fontos momentum, amelynek kiválasztása nagy felelősséget jelenthet.

 

A Városliget központi fekvése, csendes – mégis belvárosi – környezete és az ingyenes parkolási lehetőség a területet kiválóan alkalmassá teszi a konferenciák megszervezésére. Természetesen a hely atmoszférája sem utolsó, hiszen a városligeti tó partján, a Vajdahunyad várának árnyékában a jó hangulat garantált!

 

Csapatunk a Műjégpálya épületében lévő konferenciatermeket kínálja most Ön számára, amely környék biztosan minden partnerének megfelel majd!

 

Mi teszi jó konferenciahelyszínné Budapesten a Városliget Rendezvény helyszíneit? – a változatosság, a termek sokszínűsége

Kifejezetten fontos továbbá felmérni a konferenciahelyszín megválasztásakor, hogy mekkora a megrendezésre kerülő konferencia helyigénye. Egy maréknyi csapatnak keresünk helyet, vagy akár több száz főnek? Ülő vagy állófogadást szeretnénk? Csak előadás lesz, vagy étkeztetés is?

Ezek a kérdések a konferenciahelyszín megválasztásakor biztosan felmerülnek – és fontos, hogy megfelelő termet találjunk minden kritériumnak. A Városligetben számos különféle méretű és stílusú terem áll rendelkezésünkre, amelyek között biztosan Ön is megtalálja a tökéletes konferenciahelszínt Budapesten! A modern hangulatú Csatoló teremtől a klasszikus stílusú Díszteremig minden típusú konferenciára fel tudunk készülni, igény szerint.

 

Ismerje meg jobban termeinket IDE kattintva!

 

Mi teszi jó konferenciahelyszínné Budapesten a Városliget Rendezvény helyszíneit? – a rengeteg lehetőség, a lehetőségek kombinációja!

Egy jó konferenciahelyszín Budapesten is számos lehetőséget kell, hogy tartogasson. Az, hogy a kiválasztott terem megfelel a kritériumoknak, még csak az első lépés… A Városligetben számos olyan variáció áll rendelkezésünkre, amelyeket kár lenne kihagyni – gondolhatunk itt akár a tóra épült stégre vagy épp a Városliget Café & Restaurant anno 1895 étteremre, amely az Ön rendelkezésére áll! De a Liget területe, az étterem előtti zöld övezet és az étterem különterme, a Törley terem akár kiállítások megrendezésére is alkalmas!

 

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019