Konferencia helyszín Budapest: konferencia helyszín a Városligetben


Konferencia helyszín Budapest: konferencia helyszín a főváros szívében

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

Konferencia helyszín Budapest? A legjobb helyszín a főváros szívében található Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában különböző stílusú és méretű termek állnak a megrendelők rendelkezésére.

Konferencia helyszín Budapesten, a Városligetben

Egy konferencia esetében különösen fontos a helyszín kérdése, hiszen gyakran a konferencia sikeressége múlik a döntésünkön. Ha rosszul választunk helyszínt, az az egész konferencia minőségére rányomhatja a bélyeget. 

 

Több típusú konferenciát is megkülönböztetünk, hiszen egy konferencia lehet politikai, tudományos, szakai jellegű, létszámát tekintve lehet kisebb, de akár több száz fős is. A helyszínnel kapcsolatos elvárásaink így különbözőek lehetnek, hiszen függhet a konferencia jellegétől és a méretétől is. 

 

A legkülönlegesebb konferencia helyszín Budapesten a Városligetben található! A Városliget Rendezvén tapasztalt munatársai állnak rendelkezésedre, ha ezen a csodálatos helyszínen tartanád konferenciádat! Nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni a lenti gombra kattintva! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Konferencia helyszín Budapest – Mire kell figyelni a tökéletes helyszín kiválasztásakor?

Egy konferencia sikeréhez nagyban hozzájárul az, ha megfelelő helyszínt választunk. A szervezés első feladati között van az, hogy meghatározzuk, hány fő fog részt venni az eseményen, és ez alapján kell keresni a tökéletes helyszínt. Egy ilyen rendezvényen szükség lesz technikai felszereltségre, valamint tapasztalt személyzetre is.

 

Nagyon fontos emellett, hogy a konferencia helyszín Budapest központjában helyezkedjen el, hiszen senki sem szeretné azzal terhelni a konferencia résztvevőit, hogy rengeteget kelljen utazniuk a helyszínre. 

 

Az is fontos szempont, hogy a helyszín hiába van a belvárosban, mégis csendes környezetben helyezkedjen el, hiszen így lesz csak igazán zavartalan ez a fontos esemény. A Városliget és a TóPart Budapest komplexuma tökéletesen megfelel a felsorolt kritériumoknak, így remek választás, ha konferencia helyszínt keresünk a fővárosban. 

 

Konferencia helyszín Budapest

A megszokott irodai környezetből kilépve igazán egyedi helyszínen, csodálatos kilátás mellett tarthatják meg konferenciájukat vagy akár egyéb üzleti eseményüket.

 

A belvárosban található Városliget minden résztvevő számára könnyen megközelíthető, ami rendkívül fontos, hiszen az üzleti partnereknek, kollégáknak senki sem akarna kellemetlenséget okozni a sok utazással. Ezen a csodálatos helyszínen lehetőség van néhány órás, de akár egész napos rendezvényekre is.

 

A TóPart Budapest komplexumában különböző méretű és stílusú termek állnak a megrendelők rendelkezésére, így biztosan mindenki megtalálja a tökéletes helyszínt a konferenciájához. 

 

Konferencia csomagunkban 30-200 főig nyújtunk helyszín és catering szolgáltatást megrendelőink részére akár néhány órás, akár egész napos rendezvényekre. 

 

A csomag tartalma:

  • terembérlés
  • teljes körű berendezés és szükséges technikai háttér biztosítása
  • magas színvonalú catering szolgáltatás

 

Konferencia helyszín Budapest: frissítő és finomságok a konferencia szünetében

A konferencián jó, ha egy kis frissítő elfogyasztására is van lehetőség, hiszen ezek az események gyakran akár órákig is elhúzódhatnak, így mindenkinek jól esik közben egy finom kávé vagy egy üdítő. A szünetben lehetőség van egy finom, helyben pörkölt kávé elfogyasztására, valamint a kávé mellé friss pogácsát és omlós teasüteményt is kínálunk.

 

Ha konferencia helyszínünk Budapest szívében felkeltette az érdeklődésedet, kérj személyre szabott ajánlatot munkatársainktól ide kattintva!


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019