Konferencia Budapesten, egy gyönyörű környezetben


Konferencia Budapesten a belvárosban, a Városligetben

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

Amennyiben egy konferencia Budapesten kerül megrendezésre, nem olyan egyszerű tökéletes helyszínt találni, hiszen fontos, hogy a létszámnak és a konferencia programjának, jellegének is megfeleljen a helyszín amellett, hogy minden résztveevő számára elérhető helyen kell lennie – mégsem árt, ha csendes, nyugodt helyszínt találunk.

A Városliget Rendezvény termei és lehetőségei között Te is megtalálhatod a tökéletes konferencia helyszínt Budapesten, hiszen rugalmasságunk, változatos termeink és tapasztalatunk mind rendelkezésedre állnak!

Konferencia Budapesten, a Városligetben

Konferencia Budapesten – milyen a tökéletes helyszín? 

A konferencia egy olyan fontos esemény, ahol a helyszín meghatározó lehet, így különösen fontos, hogy körültekintően válasszuk ki azt.. Egy konferencia lehet politikai, tudományos, szakmai jellegű, így bátran állíthatjuk, hogy a különböző konferenciák különböző igényeket sorakoztatnak fel a helyszínnel kapcsolatban, azonban vannak közös pontok, amik minden esetben fontosak.

 

A konferencia Budapesten olyan helyszínt igényel, ami a belvárosban található, könnyen megközelíthető, mégis egy zavartalan környezetet biztosít az esemény számára. Az eseményre meghívottak száma is nagyban befolyásolja a végső döntést, hiszen van, hogy csak egy pár fős konferencia helyszínre van szükség Budapesten, de lehet, hogy több száz ember kap meghívot az eseményre. 

 

Amennyiben a konferencia Budapesten kerül megrendezésre, keresve sem lehet jobb helyszínt találni a Városligetnél. A Városliget tökéletesen megfelel a fent említett kritériumoknak, hiszen a belvárosban helyezkedik el, mégis egy zavartalan környezetben várja a meghívottakat. Mi, a Városliget Rendezvény munkatársai több éves tapasztalattal rendelkezünk a rendezvényszervezés terén, így az alábbi formot kitöltve lehetőség van ajánlatot kérni tőlünk! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Konferencia Budapesten, a Városligetben 

Jó ötlet néha kilépni az irodai környezetből, és egy különlegesebb helyszínen megtartani az olyan eseményeket, mint a konferencia. 

A Városliget Budapest egyik legszebb része, ami számos jól sikerült konferenciának adott már otthont. A különleges környezet, remek választás konferencia helyszínnek, hiszen a belvárosban helyzkedik el, így mindenki számára könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Zavartalan és csendes környezetet biztosít a konferencia számára, ami kifejezetten fontos egy ilyen eseménynél. 

Tudjuk, hogy minden konferencia más, így az igények is különböznek a teremmel, helyszínnel kapcsolatban. Helyszíneinkről további információ ide kattintva olvasható, az alábbi képre kattintva pedig egy galéria nyílik meg, ahol további fotókat mutatunk az egyik legkülönlegesebb helyszínünkről, a Díszteremről! 

Konferencia Budapesten a Városligetben, kedvező ajánlatokkal 

Tudjuk, hogy a sok információ, a koncentrálás könnyen lefáraszthat mindenkit, ráadásul egy konferencia akár több órán át is tarthat, így egy kis frissítő mindig jól jön. A szünetben lehetőség van egy frissítő kávé, vagy egy üdítő elfogyasztásásra, az italok mellé pedig friss pogácsát és omlós teasüteményt is kínálunk. 

Konferencia csomagunkban 30-200 főig nyújtunk helyszín és catering szolgáltatást megrendelőink részére akár néhány órás, akár egész napos rendezvényekre. 

 

A konferencia csomagunk tartalma:

  • terembérlés
  • teljes körű berendezés és szükséges technikai háttér biztosítása
  • magas színvonalú catering szolgáltatás

Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019