Ajánlatkérés

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest? A Városligetnél nem talál jobbat! Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra!  

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest - A legszebb helyszín a Városligetben

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Miért a Városliget a legjobb választás? 

 

Valószínűleg minden Pár arra vágyik, hogy élete legszebb napja tökéletes legyen, ehhez pedig elengedhetetlen a tökéletes helyszín. A helyszínnel kapcsolatban átlalában mindenkinek magasak az elvárásai, hiszen ha rosszul döntünk a szervezés során, az az egész esküvő hangulatára rányomhatja a bélyeget.

 

A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában Ön is megtalálja majd a tökéletes esküvőhelyszínt! Kis létszámú esküvő esetén is tökéletes választás, hiszen több helyszín is rendelkezésre áll azok számára, akik szűk családi körben szeretnék megünnepelni a Nagy Nap örömeit. 

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Városliget Café & Restaurant 

 

A Városliget Café & Restaurant egy igazán romantikus helyszín, az ablakokon kitekintve a Vajdahunyad vára mesés látványa tárul elénk. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre áll. Ha egy igazán családias, mégis varázslatos lagzit szeretne, a Városliget Café tökéletes helyszínt biztosít!

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Esküvőhelyszín az egyszerűség jegyében 

 

Nem mindenki kedveli azonban a nagy fényűzést, számukra tökéletes választás a Csatoló terem. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így innen kilépve a  Városligeti tó partján találhatjuk magukat és élvezhetjük a csodálatos panorámát. 

 

Kis létszámú esküvőhelyszínünk felkeltette az érdeklődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattitva! 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,