Kis esküvő helyszín a Városligetben


Kis esküvő helyszín gyönyörű környezetben - már 50 főtől

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín Budapesten, a Városligetben – álmodd meg esküvőd nálunk, már 50 főtől!

Az esküvőnk egy igazán csodálatos nap az életünkben, amire mindig emlékezni fogunk. Ez az a nap, amit nem szabad, hogy bármi elrontson, ezért hónapokig szervezzük, hogy minden tökéletes legyen. Az egyik legfontosabb momentuma a szervezésnek, az a tökéletes helyszín megtalálása. 

 

Nem mindenki kedveli vagy teheti meg azt, hogy egy több száz fős lakodalom keretein belül ünnepeljen, ami nem feltétlenül baj, hiszen egy szűk családi körben megrendezett esküvőnél nincs is romantikusabb és meghittebb. Ha kis esküvő helyszínt keresel Budapesten, engedd meg, hogy bemutassam neked a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

 

Ha egy különleges, kis esküvő helyszínen tartanád az esküvődet, a Városliget tökéletes választás lehet, hiszen a Tópart Budapest komplexumában változatos helyszínek várnak rád! Ha egy igazán gyönyörű környezetben tartanád kis esküvődet, akkor nincs más dolgod, mint a lenti formot kitöltve ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Változatos helyszínek, gyönyörű környezet kis esküvők számára is!

Ha a tökéletes kis esküvő helyszínt keresed, akkor mindenképp meg kell ismerned a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket! A Városligetben nem csupán fényűző, hatalmas esküvők megrendezésére van lehetőség, hiszen mi azokra is gondolunk, akik nem szeretik annyira a nagy esküvőket, és inkább szűk családi körben mondanák ki a boldogító igen-t.

 

Hogy miért a Városliget a legjobb kis esküvő helyszín Budapesten? Mindenki számára megközelíthető, tömegközlekedéssel és autóval is, így az utazás senkinek sem fog kellemetlenséget okozni. Több helyszín közül is lehetőség van választani, így biztosan minden pár megtalálja az esküvő méretéhez és stílusához leginkább passzoló termet. 

 

Modern, fiatalos kis esküvő helyszín Budapesten: A Csatoló terem

A modern stílus képviselője, a Csatoló terem tökéletes választás azok számára, akik egy kicsit szeretnek eltérni a hagyományoktól. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így innen kilépve a  Városligeti tó partján találhatjuk magukat és élvezhetjük a csodálatos panorámát. A Csatoló terem egy exkuluzív, minimál stílusú terem, különleges fényekkel, páratlan kilátással. Ide kattintva megnézheted a Csatoló teremről készült fotóinkat! 

 

Egyedi hangulatú, panorámás kis esküvő helyszín Budapesten: a Törley terem

A terem a Városliget Café & Restaurant különterme, ami hangulatában az étterem stílusát folytatja, ám egy teljesen különálló rész. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas. A Törley teremről készült képeinket ide kattintva tekintheted meg! 

 

Szabadtéri kis esküvő helyszín Budapesten: a sétány és a stég a Városligeti tónál

Ha egy igazán romantikus, kellemes hangulatú kis esküvőt tervezel, a tópart feeling-je biztosan magával ragad majd! A tóra állított stégen kimondhatjátok a boldogító igent, és ha a vendégsereg ott nem is fér el teljesen, a sétányon kialakított részen tarthatjátok a vacsorát is!

 

Kis esküvő helyszínünk felkeltette az érdeklődésedet? Kérj személyre szabott ajánlatot munkatársainktól ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019