Kis esküvő helyszín a Városligetben

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Kis esküvő helyszín gyönyörű környezetben

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín Budapesten, a Városligetben 

Az esküvőnk egy igazán csodálatos nap az életünkben, amire mindig emlékezni fogunk. Ez az a nap, amit nem szabad, hogy bármi elrontson, ezért hónapokig szervezzük, hogy minden tökéletes legyen. Az egyik legfontosabb momentuma a szervezésnek, az a tökéletes helyszín megtalálása. 

 

Nem mindenki kedveli vagy teheti meg azt, hogy egy több száz fős lakodalom keretein belül ünnepeljen, ami nem feltétlenül baj, hiszen egy szűk családi körben megrendezett esküvőnél nincs is romantikusabb és meghittebb. Ha kis esküvő helyszínt keresel Budapesten, engedd meg, hogy bemutassam neked a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

 

Ha egy különleges, kis esküvő helyszínen tartanád az esküvődet, a Városliget tökéletes választás lehet, hiszen a Tópart Budapest komplexumában változatos helyszínek várnak rád! Ha egy igazán gyönyörű környezetben tartanád kis esküvődet, akkor nincs más dolgod, mint a lenti formot kitöltve ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól! 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Kis esküvő helyszín: változatos helyszínek, gyönyörű környezet 

Ha a tökéletes kis esküvő helyszínt keresed, akkor mindenképp meg kell ismerned a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket! A Városligetben nem csupán fényűző, hatalmas esküvők megrendezésére van lehetőség, hiszen mi azokra is gondolunk, akik nem szeretik annyira a nagy esküvőket, és inkább szűk családi körben mondanák ki a boldogító igen-t.

 

Hogy miért a Városliget a legjobb kis esküvő helyszín Budapesten? Mindenki számára megközelíthető, tömegközlekedéssel és autóval is, így az utazás senkinek sem fog kellemetlenséget okozni. Több helyszín közül is lehetőség van választani, így biztosan minden pár megtalálja az esküvő méretéhez és stílusához leginkább passzoló termet. 

 

Kis esküvő helyszín 1. Csatoló terem 

A modern stílus képviselője, a Csatoló terem tökéletes választás azok számára, akik egy kicsit szeretnek eltérni a hagyományoktól. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így innen kilépve a  Városligeti tó partján találhatjuk magukat és élvezhetjük a csodálatos panorámát. A Csatoló terem egy exkuluzív, minimál stílusú terem, különleges fényekkel, páratlan kilátással. Ide kattintva megnézheted a Csatoló teremről készült fotóinkat! 

 

Kis esküvő helyszín 2. Törley terem 

A terem a Városliget Café & Restaurant különterme, ami hangulatában az étterem stílusát folytatja, ám egy teljesen különálló rész. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas. A Törley teremről készült képeinket ide kattintva tekintheted meg! 

 

Kis esküvő helyszín 3. Városliget Café & Restaurant 

A Városliget Café & Restaurant egy igazán romantikus helyszín, az ablakokon kitekintve a Vajdahunyad vára mesés látványa tárul elénk. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre áll. Ha egy igazán családias, mégis varázslatos lagzit szeretne, a Városliget Café tökéletes helyszínt biztosít!

 

Kis esküvő helyszínünk felkeltette az érdeklődésedet? Kérj személyre szabott ajánlatot munkatársainktól ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019