Fotók rendezvényhelyszíneinkről Budapesten, a Városligetben! Céges rendezvényhelyszínek, privát party helyszínek és esküvői helyszínek Budapesten

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Képgaléria a Városliget rendezvényhelyszíneiről

Rendezvényhelyszíneink

Rendezvényhelyszíneink

Egy tökéletes rendezvény megszervezése szempontjából kiemelten fontos, hogy milyen helyszínt választunk. A Városliget páratlan környezete, és bérelhető különtermeink változatos stílusban nyújthatnak otthont az Ön rendezvényének is!   

Tovább

Hangulatfotók

Hangulatfotók

A Városliget hangulatához, különleges atmoszférájához semmi nem fogható. Ismerd meg Te is ezt a környezetet, amely rendezvényednek otthont adhat, hangulatfotóinkon keresztül!

Tovább

Gasztronómiánk

Gasztronómiánk

Akár catering szolgáltatásunkat vennéd igénybe, akár nálunk tartanád rendezvényed - ételkínálatunkban biztosan nem fogsz csalódni. Képeken mutatjuk most be gasztronómiánkat!

Tovább

Városliget Esküvő

Városliget Esküvő

Álomesküvőjét tervezi, és szívesen inspirálódna? Nézze meg képgalériánkat, ahol korábbi esküvők fotóit láthatja, amelyek a Városligetben kerültek megrendezésre!

Tovább

Catering (kitelepüléses rendezvények)

Catering (kitelepüléses rendezvények)

Ha úgy döntesz, mégsem a Városligetben tartanád rendezvényed, de a nálunk megszokott minőséget szeretnéd - Catering szolgáltatásunkkal ez is elérhető! Nézd végig galériánkat, és engedd meg, hogy mi lássuk vendégül ismerőseid, rokonaid, munkatársaid!

Tovább

Céges & Privát rendezvények

Céges & Privát rendezvények

Képgalériánkban céges és privát rendezvényeinket ismerheted meg kicsit közelebbről! Inspirálódj korábbi rendezvényeink képeiből, ismerd meg termeink adta lehetőségeidet!

Tovább

1/1

címkék:

Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020