Változatos rendezvényhelyszínek a Városligetben, Budapesten, csodálatos környezetben – születésnapra, névnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, esküvőre vagy akár sajtótájékoztatóra, konferenciára, bemutatóra!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Rendezvények a Városligetben

A tökéletes rendezvény egyik legfontosabb eleme a gondosan kiválasztott, hangulatos helyszín – amely minden felmerülő igénynek eleget tesz. A Városliget Rendezvény csapata páratlan környezetben, a Városligeti tó partján ajánl minden kedves érdeklődő számára különleges helyszíneket, változatos igényekre szabva! Nézzen körül ajánlataink között, kérjen személyes konzultációt, és találja meg az Ön számára tökéletes rendezvényhelyszínt akár a Városligetben, akár külsős területen is!

 

Miért szervezze hozzánk rendezvényét?

 

Változatos eseményhelyszínek egész évben:

téli mesés táj korcsolyapályával, vízpart teraszos hangulattal nyáron

Unikális panoráma a Vajdahunyad Várára

Természetközelség a belváros szívében, történelmi környezetben

Könnyű elérhetőség és megközelíthetőség

Helyi infrastrukturális megoldások a nagy rendezvényekhez is (kb. 1.000 főig)

Frissen, helyszínen pörkölt több féle kávé - kézművesség

Változatos rendezvényterek – egyedi megoldások, eltérő stílusok:

modern és klasszikus

Kültéri és beltéri helyszínek egyaránt indoor és outdoor programokhoz – teraszok is

Vízparti, szabadtéri szertartás helyszín, vízre épített stég

Sport és csapatépítő program lehetőségek

A helyszínhez illeszkedő, századfordulós elemekre épülő konyha,

fajsúlyos hazai gasztronómia - modern technológiával

Merchandising termékek – búcsú ajándék lehetőségek

Akadálymentesség

Élő gitárzene

Otthonos „nappali” hangulat

Café asztalok mellett elektromos csatlakozás

 

A Városliget Café & Restaurant bemutatása                               

A Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított központi épületében 2013. szeptember 26-án hivatalosan is újra megnyitott a több mint 100 éves múltra visszatekintő Városligeti Café & Bár anno 1895. Történelmi környezetbe költöztetett, tradicionális értékeket is bemutató, mégis szerethetően mai kávéház, ahol polgári bisztró ételkínálattal, és élő gitár zenével várjuk vendégeinket. A hely különlegességei közé tartozik a három féle babkávéból rendelhető frissen pörkölt Liget kávé, az ízletes Tányérhús valamint az egyedülálló történelmi panoráma.

 

A Kávéház három térre tagolható:

Café anno 1895

Belépve azonnal egy tágas térben találjuk magunkat, ám ha jobban körülnézünk, mindjárt feltűnik, hogy a berendezéssel több, kis részre tagolódik az étterem, így ha akarunk anélkül félrevonulhatunk, hogy egy kis elzárt sarokba száműznénk magunkat. Könyvespolcok – rajtuk különböző, régi és új könyvekkel – határolta részek között navigálhatunk, miközben régi játékokban vagy éppen sporteszközökben gyönyörködhetünk. A hatalmas ablakoknak köszönhetően pedig egy pillanatra sem kell szem elől tévesztenünk a valóban lenyűgöző kilátást, ami gyaníthatóan éjszaka még ennél is szebb lesz. Összesen 82 fő tud helyet foglalni, ebből 28 fő magasított bárszékeken trendi bárasztaloknál, 54 vendég pedig kávéházi székeken, vagy pedig színházi fotelekben.

 

Törley terem

A kávézó megújulását is azon törekvésük keltette életre, hogy szeretnénk vendégeinket a lehető legkomfortosabban kiszolgálni. A Törley terem átrendezésével nagyobb és jobb kihasználható teret hoztunk létre, mely által kényelmesebb helyszínt tudunk biztosítani a kisebb, szeparációt igénylő rendezvényeknek egészen 50 fős vendéglétszámig.

A helyiség eredeti funkcióját megőrizve és erősítve – pezsgő kóstolókkal és bemutatókkal, - egyéb eseményeknek is kitűnő helyszínévé vált különtermünk: klub estek, sajtótájékoztatók, privát családi és baráti események ideális tere. A Törley terem befogadóképességét és egyedi hangulatát a hozzá nyitható, szintén szeparálható terasz teszi még különlegesebbé.

Terasz

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy kávéházunk Budapest egyik legszebb teraszával rendelkezik. A teraszon üldögélve egyszerre vagyunk része egy modern XXI. századi lüktető metropolisznak, és a boldog békeidőt visszaidéző történelmi utazásnak.

 

A Liget fái, a környező történelmi épületek, ugyanakkor a Hősök tere nyüzsgő forgataga tökéletes harmóniát teremt a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A teraszon 80 fő talál kényelmes ücsörgési lehetőséget a klasszikus fehér kovácsoltvas és fa székeken, míg 12 fő tud pihenni a több száz éves mestergerendákból készült lounge kanapékon.

Romantikus esküvőhelyszín a Városligetben

Ha esküvő, akkor romantika – és ha romantika akkor Városliget! A városligeti tó partján, páratlan kilátással a vízre és a Vajdahunyad várára akár a tóra épített stégen is kimondhatja a boldogító igent! Legyen szó akár egy kisebb, szűk családi körben tartott hangulatos rendezvényről, akár egy világraszóló, romantikus álom-esküvőről, a tökéletes helyszín kiválasztásában segítünk!

Magánrendezvények, ünnepi alkalmak, vacsorák tóparton

Magánszemélyek számára, kisebb – vagy akár nagyobb – létszámú rendezvények, születésnapi, névnapi, évfordulós ünnepségek vagy akár leány- és legénybúcsúk rendezését is vállaljuk. A Városliget Rendezvény csapata több mint 20 éves tapasztalattal szolgálja ki vendégei igényeit, legyen szó akár milyen rendezvénytípusról!

Céges rendezvények helyszíne a Városligetben

Céges vacsora, konferencia, vagy éppen évzáró ünnepség? A Városliget Rendezvény variálható rendezvénytermei minden alkalomra és igényre tartogatnak tökéletes megoldást!

Létszámtól és étkeztetési igénytől függően állnak rendelkezésére termeink és éttermünk – amelyek berendezését az Ön igényeire szabjuk!

Catering külsős helyszínekre

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik privát, vállalati és protokoll események szervezésében és kivitelezésében, valamint munkahelyi étkeztetésben. Legyen szó, protokoll rendezvényről, kisebb „házon belüli” üzleti eseményekről, vagy több száz-ezer fős „házon kívüli” partnertalálkozóról, családi napról, kollégáink teljes körű tanácsadással és megvalósítási koncepcióval segítik megrendelőink munkáját. 

Büszkék vagyunk saját bázisunkra a TóPart Budapest komplexumra és nagyban segíti munkánkat, azonban az sem okoz problémát számunkra, ha külsős helyszínre igénylik, veszik igénybe partnereink kitelepülésünket. Ebben az esetben is mindig eseményre és cégre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket. 

Akár kockás terítős családi napról, akár exkluzív alaklomról van szó rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek, a megfelelően képzett és felkészített személyzet.

 

Fotók a rendezvényhelyszínekről

Kérje személyre szabott ajánlatunkat rendezvényhelyszíneinkről!

 

 

Ismerje meg jobban az általunk kínált helyszíneket az alábbi leírásokból:

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Tovább
Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres...

Tovább
Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a...

Tovább

1/1


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2018