Ajánlatkérés

Évzáró party helyszín Budapest - A legkülönlegesebb helyszín a belvárosban

A legjobb évzáró party helyszín Budapesten a Városliget! Hogy miért? Változatos helyszínek, különleges programok, lenyűgöző ételek és tökéletes hangulat várja az érdeklődőket! A különböző céges rendezvényes esetében rendkívül fontos, hogy milyen helyszínt választunk, hiszen egy rosszul megválasztott hely teljesen tönkreteheti a hangulatot. Olyan hely kell, ami minden Vendég számára könnyen megközelíthető, a belváros szívében helyezkedik el. A Városliget ebből a szempontból is tökéletes választás, hiszen a város központjában helyezkedik el, ezért könnyen megközelíthető, ráadásul ingyenes a parkolás is. 

Évzáró party helyszín Budapest - A Városliget a legjobb helyszín hozzá!

Évzáró party helyszín Budapest –Búcsúztassa nálunk az évet, különleges környezetben! 

 

A téli időszakban is igazán különleges környezetben várjuk megrendelőinket. A korcsolyapálya, a csodás kilátás a Vajdahunyad várára, tökéletes hangulatot teremt, akár munkatársak vagy partnerek lenyűgözéséről van szó. Az évszakokhoz igazodva, az ajánlott rendezvény-tematikák is változnak.

 

Változatos helyszíneink bármilyen évzáró partynak tökéletes otthont adnak, legyen szó akár egy csendesebb vacsoráról, akár egy egész estés, élményekkel teli eseményről, rengeteg érdekes programmal.

 

 

Évzáró party helyszín Budapest – Ahol korcsolyázással is összekötheti az eseményét! 

 

Ha igazán emlékezetessé szeretné tenni évzáró partyját, számos lehetőség várja a Műjégpálya környékén. Egy-egy pályaszakasz bérlésére is lehetőség van, melyen teljesen elkülönítve élvezhetik a korcsolyázás élményét. Ha a létszám úgy kívánja, lehetőség van az egész terület bérlésére.

Ha pedig nem korcsolyázott még, akkor sem kell félnie, hiszen szakszerű segítség is igénybe vehető a pála környékén. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Évzáró party helyszín Budapest – Lepje meg Vendégeit egy finom vacsorával!

 

A gasztronómia szerelmeseinek is tartogatunk néhány meglepetést, hiszen minőségi alapanyagokból készült ételeink között a legnagyobb ínyencek is találnak kedvükre valót.

 

Bor és pálinka kóstolókkal, hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak. 

Az étkezés lezárásaként ajánljuk a Városliget és Budapest boldog békeidejének hangulatát idéző Liget kávét.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot ide kattintva! 


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,