Ajánlatkérés

Évnyitó party helyszín Budapest - A Városliget a legjobb választás!

Évnyitó party helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget a legjobb választás! Változatos helyszíneink bármilyen évzáró partynak tökéletes otthont adnak!  

Évnyitó party helyszín a Városligetben, gyönyörű környezetben

Évnyitó party helyszín Budapest – Miért a Városliget a legjobb választás? 

 

A különböző céges rendezvények esetében rendkívül fontos a megfelelő helyszín megtalálása, hiszen egy rosszul megválasztott hely az egész esemény hangulatát teljesen tönkreteheti. A helyszínnel kapcsolatban általában nagyon magasak az elvárásaink, hiszen fontos, hogy mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, az ételek ízletesek legyenek és a parkolással se legyen probléma. A Városliget minden szempontból tökéletes választás, hiszen a főváros szívében helyezkedik el, ráadásul a Vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

 

Évnyitó party helyszín Budapest – Változatos helyszínek, gyönyörű környzet 

 

Mint már említettük, a helyszín kiválasztása rendkívül fontos, a kollégákat is meg kell tisztelni azzal, hogy egy nagyszerű környezetben tölthessék el ezt a felejthetetlen eseményt. Változatos helyszíneink bármilyen évnyitó partynak tökéletes otthont adnak, legyen szó akár egy csendesebb vacsoráról, akár egy egész estés, élményekkel teli eseményről, rengeteg érdekes programmal. A Városliget Rendezvény szeretne hozzájárulni a sikeres évkezdéshez azzal, hogy a tökéletes helyszínt biztosítja az évnyitó party számára! 

 

 

 

Évnyitó party helyszín Budapest – Gasztronómiai különlegességekkel várjuk Vendégeinket!

 

A vacsora elfogyasztására a Városliget Café & Resturant-ban, a Törley teremben vagy a Díszteremben is lehetőség van. Az ilyen eseményeken fontos, hogy az étel is kifogástalan legyen, amit mi biztosítunk a Vendégeink számára! Minőségi alapanyagokból készült ételeink között mindenki talál az ízlésének megfelelőt. Bor és pálinka kóstolókkal, hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak. 

 

 

 

 

Évnyitó party helyszín Budapest – Vacsorával egybekötött korcsolyázás

 

A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. A korcsolyapálya és a Vajdahunyad vára lenyűgöző panorámája páratlan hangulatot teremt. Igény esetén animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot, ami garantáltan felejthetetlen élményt okoz a résztvevőknek! 

 

 

Különleges évnyitó party helyszíneink felkeltették az érdeklődésedet? Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,