Hasznos esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Esküvői porté készítése - különleges, egyedi ajándék

Esküvői portréfestés – egy egyedi, különleges emlék

Egy egyedi, különleges emléket szeretnél? Mit szólnál egy esküvői...

Tovább
Így szervezheted meg a tökéletes rendezvényt

Hogyan szervezzünk meg egy rendezvényt – tippek szakértőktől

Akár az első eseményedről van szó, akár a századikról, a szervezés egy...

Tovább
20 gyönyörű esküvői meghívó idézet

20 gyönyörű esküvői meghívó idézet

Az esküvőszervezés első lépései között szerepel a meghívandók...

Tovább

Az esküvők életünk egyik legkülönlegesebb napja, így nem meglepő, ha minden menyasszony arra vágyik, hogy ez az esemény minden szempontból tökéletes legyen. A következőkben adunk néhány hasznos szervezési tanácsot a menyasszonyoknak! 

A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Határozd meg a költségvetést

Ne költs semmit, amíg nem állítottál be olyan reális költségvetést. Gyakori hiba, hogy a menyasszonyok hajlamosak elfelejteni a kis extrákat, pedig ahhoz, hogy a költségvetés működjön, minden részletre szükség van. Ne felejtsd el elszámolni további költségeket, mint például a ruha átalakításának költségei, az ajándékok és a szépségkezelések. Ezek mind összeadódhatnak!

 

Fontold meg jól a vendéglistát

A vendéglista korai rendezése fontos, így összpontosíthatsz arra, hogy megtaláld a tökéletes helyszínt, ami megfelelő az esküvő méretéhez. Ez a legnagyobb és legnehezebb döntés az egész tervezési folyamatban.

 

Tudd, hogy mit akarsz

Minden menyasszony arra vágyik, hogy az övé legyen a legszebb, a legnagyobb és a legegyedibb esküvő. Az irreális elvárások helyett inkább beszéld meg a prioritásaidat a vőlegényeddel, és válaszd ki azokat, amelyek számodra leginkább fontosak. Amikor bármilyen döntést meghoznál, fontold meg a költségkeretet! Soha ne dönts hirtelen és meggondolatlanul, amiben nem vagy teljesen biztos, függetlenül attól, hogy mennyire jó az üzlet, azt el kell engedned!

 

Kérj segítséget a szervezésben 

A barátaid és a családod biztos, hogy hajlandóak segíteni neked és örömmel vesznek részt a szervezésben. Ha segítséget kapsz azoktól az emberektől, akiket igazán szeretsz, nagyobb valószínűséggel érezheted magad biztonságban, sokkal nyugodtabb leszel a szervezés alatt, és könnyebben fogod elfogadni, ha a dolgok nem pontosan úgy alakulnak, mint szeretnéd!

 

Teszteld a ruhádat

Az esküvő hetén ne csak felpróbáld a ruhádat, hanem teszteld is, hogy hogyan érzed magad benne! Próbáld fel a teljes szettet, beleértve a cipőket és az ékszereket is! Gyakorolhatod, hogy hogyan sétálj a folyosón, és győződjön meg róla, hogy minden jól néz ki és jól is érzed magad. Pro tipp: Próbálj meg a fürdőszobába menni a ruhádban!


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019