Hasznos esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak


A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami...

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei...

Tovább
Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább

Az esküvők életünk egyik legkülönlegesebb napja, így nem meglepő, ha minden menyasszony arra vágyik, hogy ez az esemény minden szempontból tökéletes legyen. A következőkben adunk néhány hasznos szervezési tanácsot a menyasszonyoknak! 

A leghasznosabb esküvőszervezési tippek menyasszonyoknak

Határozd meg a költségvetést

Ne költs semmit, amíg nem állítottál be olyan reális költségvetést. Gyakori hiba, hogy a menyasszonyok hajlamosak elfelejteni a kis extrákat, pedig ahhoz, hogy a költségvetés működjön, minden részletre szükség van. Ne felejtsd el elszámolni további költségeket, mint például a ruha átalakításának költségei, az ajándékok és a szépségkezelések. Ezek mind összeadódhatnak!

 

Fontold meg jól a vendéglistát

A vendéglista korai rendezése fontos, így összpontosíthatsz arra, hogy megtaláld a tökéletes helyszínt, ami megfelelő az esküvő méretéhez. Ez a legnagyobb és legnehezebb döntés az egész tervezési folyamatban.

 

Ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt, töltsd ki az alábbi formot és kérd személyre szabott ajánlatunk, vagy töltsd le árlistánk azonnal!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Tudd, hogy mit akarsz

Minden menyasszony arra vágyik, hogy az övé legyen a legszebb, a legnagyobb és a legegyedibb esküvő. Az irreális elvárások helyett inkább beszéld meg a prioritásaidat a vőlegényeddel, és válaszd ki azokat, amelyek számodra leginkább fontosak. Amikor bármilyen döntést meghoznál, fontold meg a költségkeretet! Soha ne dönts hirtelen és meggondolatlanul, amiben nem vagy teljesen biztos, függetlenül attól, hogy mennyire jó az üzlet, azt el kell engedned!

 

Kérj segítséget a szervezésben 

A barátaid és a családod biztos, hogy hajlandóak segíteni neked és örömmel vesznek részt a szervezésben. Ha segítséget kapsz azoktól az emberektől, akiket igazán szeretsz, nagyobb valószínűséggel érezheted magad biztonságban, sokkal nyugodtabb leszel a szervezés alatt, és könnyebben fogod elfogadni, ha a dolgok nem pontosan úgy alakulnak, mint szeretnéd!

 

Teszteld a ruhádat

Az esküvő hetén ne csak felpróbáld a ruhádat, hanem teszteld is, hogy hogyan érzed magad benne! Próbáld fel a teljes szettet, beleértve a cipőket és az ékszereket is! Gyakorolhatod, hogy hogyan sétálj a folyosón, és győződjön meg róla, hogy minden jól néz ki és jól is érzed magad. Pro tipp: Próbálj meg a fürdőszobába menni a ruhádban!


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019