Egy igazán egyedi ajándék: esküvői porté készítése

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Esküvői portréfestés – egy egyedi, különleges emlék

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei lehetnek a nagy napnak. Hagyományosan a barátnők kerülnek ide, de mi van, ha Te valami különlegesre vágysz? Mutatunk 4 kreatív megoldást esküvői csapatodhoz!

4 ötlet a „koszorúslányok” kiválasztásához, ha valami...

A koszorúslányok, akik az oltárnál melletted állnak, igen fontos részei...

Tovább
Szabadtéri esküvő - ezekre ügyelj!

4 kérdés, amit érdemes feltenned, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

A szabadtéren tartott, akár tóparti menyegzők és a panorámás esküvők...

Tovább
Az esküvő ára

Az esküvő ára: ezek a tényezők befolyásolják leginkább az...

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, azonban minél különlegesebb és...

Tovább

Egy egyedi, különleges emléket szeretnél? Mit szólnál egy esküvői portréhoz, egy gyönyörű olajfestmény formájában? Legújabb szolgáltatásunk biztosan minden pár tetszését elnyeri majd!

Esküvői porté készítése - különleges, egyedi ajándék

Miért fontosak az esküvői emlékek? 

Az esküvő az egyik legcsodálatosabb nap az életünkben, hiszen ilyenkor eldöntjük azt, hogy a párunkkal örökre összekötjük az életünket. A nagy napot a legtöbb esetben hónapokig tartó szervezés előzi meg, hiszen mindenki azt szeretné, hogy minden zökkenőmentesen működjön az eseményen. Mivel ez egy igen különleges nap, fontos, hogy néhány emlék is maradjon róla.

 

Az esküvői fotós valószínűleg mindenki számára alapvető, hiszen jó visszanézni a képeket évek múlva a gyerekekkel és elmesélni nekik az esküvő különleges pillanatait, illetve együtt újraélni ezt a csodálatos napot. 

 

De mi a helyzet abban az esetben, ha valaki egy igazán különleges, és egyedi emléket szeretne? Egy olyan emléket, amire ha ránéz, mindig jó érzéssel tölti el? Ha te is valami különlegesre vágysz, valami többre egy egyszerű fotónál, új szolgálatásunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet! 

 

Egyedi emlék, amire öröm ránézni: esküvői portré

Egy különleges, egyedi emlékre vágysz az esküvődről? Szívesen látnád viszont magadat és a családodat egy gyönyörű olajfestményen? Mostantól lehetőség nyílik esküvői portrék vagy családi portrék megrendelésére! Klasszikus olajfestmény készül, vászonra. Ez akár egy csodás nászajándék is lehet, ami garantáltan egyedi, és biztos, hogy mindig pár örülne neki. 

  

Lehetőség van email-ben elküldeni a fotót ami alapján elkészül a festmény, így nem kell modellt állni hozzá. Előtte természetesen lehetőség van telefonon egyeztetni a festőnővel a méretről, árról, keretről, illetve a dátumról is. 

 

További információk az esküvői portréfestésről

Telefon: 06/30/7406212 

Email: p.nagyeszter@gmail.com 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019